Şimdi Ara

hp touchpad i nasil bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hp touchpad hakkinda ne dusunuyorsunuz arkadaşlar? Tabletten istediğim sorunsuz ve olarak internette gezinmek, youtube vs videolari izlemek, ders aralarinda vs ajanda gibi kullanmak. Ayrica menü gecislerinde filan takilma olmamali, akici bir kullanim sağlamali bana. okulum dolayisiyla cok fazla pdf acacagim. Bu tabletin cozunurluğu pdf okurken beni zorlar mi?(sayfa kenarlara kayar okurken sağa sola kaydirmak zorunda kalir miyim)
    Ayrica anroid stabil olarak kullanilabiliyor mu? Webos icin programlar vs var mi? Güncel olarak uygulama cikiyor mu? Gordugum kadariyla menüleri filan cok sik bi isletim sistemi. E71 im var hotspot yapabilir miyim bu cihaza? Bazi aletler gormuyor telefonumu, bazilari da gorduğu halde baglanmiyor.bunun yerine önerebileceginiz bi tanlet var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• touchpadi bilmem ama hpyi iyi bilirim 2 tane laptop aldım yazıcım hp hiç sorun yaşamadım şu ana kadar.. android konusunda sıkıntın olmasın senin işini görür, güncelleme konusuna gelince bazı firmalar update garantisi veriyor cihazlarına bir araştırırsan güncelleme gelip gelmeyeceğinide öğrenirsin..
  • onun tableti bilidğim bilgisiyar note book :D zevkli olmaz windows 7 yada windows 8 oluyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse ' da dpi nedir arkadaşlar
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.