Şimdi Ara

HP Teknik Servisi Cihaza Verdiği Zararı Kabul Etmiyor Destek Lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,


    Bu anlatacağım sorun çok yakın arkadaşımın başına geldi, bir türlü çözüm yolu bulamıyoruz ve sesimizi duyurmak istiyoruz, konuyu öne çıkarırsanız sevinirim.

    Üniversite öğrencisiyiz ve arkadaşım laptopsuz işlerini halledemiyor. Teknofest takımımız var çalışmamız gerek ancak arkadaşım çalışamıyor bu saçma durum yüzünden.


    Olay özetleyecek olursam HP marka laptopı klavyesindeki bazı tuşların bazen basmamasından dolayı PROFİLO AVM'deki teknik servise götürüyoruz ve laptop ekranı çizilmiş durumda teslim alınırken fark ediliyor.


    Servise teslim ederken bir fotoğrafını çekeyim dedim ne olur ne olmaz. Orada çalışan kişi de "Fotoğrafa gerek yok kozmetiği nasıl diye raporda yazıyoruz zaten teslim alırken" dedi ama yine de çektim.

    Laptopı teslim alırken çiziği fark ediyoruz ve teslim almıyoruz. Buradan sonra teknik servisten de müşteri hizmetlerinden de artık ulaşabildiğimiz her yer hatanın bizden kaynaklandığını söyledi ve olumsuz cevap aldık.

    Son olarak Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurduk. Bunu iletişim kurduğumuz kişiye söylediğimizde "oradan gelecek sonucu bekleyelim" gibi komik bir cevap aldık. Takdir edersiniz ki THH'de süreç biraz uzuyor ve bizim bir an önce laptop'a ihtiyacımız var. Sesimizi duyurmamıza yardımcı olmanızı ve yol göstermenizi rica ediyorum.


    İyi Forumlar.

    HP Teknik Servisi Cihaza Verdiği Zararı Kabul Etmiyor Destek Lütfen!
    HP Teknik Servisi Cihaza Verdiği Zararı Kabul Etmiyor Destek Lütfen!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi II. Ceki -- 13 Mayıs 2022; 2:8:40 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.