Şimdi Ara

hp servis 30 iş günü (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.087
Cevap
3
Favori
133.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün akşam 6 ya kadar servise yapılamayan 1146 laptobım için koordinatör atancaktı bana 3 iş günü süre verdiler ve bugünü de doldurdular... Tamamen iyi niyetimi suistimal ettiler bende ilk iş yarın tüketici hakları mahkemesine dilekçede bulunacağım konuyla ilgili, insanla resmen dalga geçiyorlar, 3 günde 1 koordinatör atanamaz mı
  • sen haber mi bekliyon yoksa aradığın halde atanmamışmıydı ? çünkü genelde anında atama yapılıyor fakat kordinatörün geri dönmesi günler alıyor. arayıp sıkı tutmazsan dediğin gibi dalga geçiyorlar umrunda değiller. bi evrak mail atması 3 saat sürdü çileden çıktım en son 5dk da herşeyi hallettiler

Orijinalden alıntı: HypeRHasaN

sen haber mi bekliyon yoksa aradığın halde atanmamışmıydı ? çünkü genelde anında atama yapılıyor fakat kordinatörün geri dönmesi günler alıyor. arayıp sıkı tutmazsan dediğin gibi dalga geçiyorlar umrunda değiller. bi evrak mail atması 3 saat sürdü çileden çıktım en son 5dk da herşeyi hallettiler

pazartesi 30 iş günü dolunca aradım değişim veya iade formu oluşturttular bana ve 3 gün içinde kordinatör atancağını söylediler o gündenden sonra çarşamba aradım bugüne atanır dediler, bugün de toplamda 4-5 kere aradım 6 ya kadar atanır dediler.. en son konuşmamı 5.30 da yaptım hala atancaktı benle konuşan kişi yarın falan lafını ağzına almaya başladı bende direk tüketici mahkemesine başvurcam dedim onu da not alıyorum dedi yaz kısım hesabı ne desem iletcek iş yapmaya gelince fos... sikayet edilen 2 siteye de durumun izahını belirten mesaj attım ordan onay gelmesini bekliyorum... yarın da dilekçe vercem...

• quote:

bilgilerine ulaşamama sebebi ürünü seri numaran ile hp.com dan kayıt ettirmemiş olman olabilir mi? çünkü benim faturam babamın üzerineydi fakat ben bütün bilgilerimle kayıt ettirdim bilgisayarı hp.comdan böylece direk bütün bilgilerime ulaştılar hiç sıkıntı yaşamadım o konuda. eğer ki kutusu hala duruyorsa kayıt et hemen.

https://register.hp.com/emea/flowPage/registration/index.do?execution=e1s1&cc=TR〈=tr

Şu an bu kayıt ettirme kapalı sanırım? Kayıt ettiremiyoruz değil mi ?

• Kayıt ettirmeye calisiyorum Kullanici adi/Sifre bolumu geliyor :) Bende kayit edemedim..
  • arkadaşlar bende dv5 1002et wardı 4 agustosda kadıköydeki servise bıraktm 5 agustosta parça siparişi werdk diyolar hala!! 10 eylül oldu 30 iş gününde tamir edemediler herkezde olduguu gibi.! para iadesi istemicem okull acılıorr(uzun sürecegini düşünüorm iadenN).. yeni ürün istemei düşünüorm sizce ne teklif ederler ben 1.534 tl ye almıştm ? ve sizce 27 eylüle kadar elime geçermi yeni lebtoB? birde arkdaslar yeni lebtob talep ederken ürünün faturasına falan ihtyaç warmı istiyorlrmı?

Orijinalden alıntı: mxsmxm

Arkadaşlar Hp Türkiye Servisinde Herhangi Bir Değişiklik oldu mu ? Yani Yeniden Yapılandırma Falan Dedi Bana Müşteri Hizmetlerinde Bir Adam.Mesela Bnm Pc de Bi Fan Sorunu Var.Fan Değiştirilse Bile En Geç 7 İla 10 İçinde Halledilir Dedi.Doğrumu bu ?Yoksa Eskisi gibi Yurtdışından Parça Bekleme İşlemlerine Devammı ?

bilgisayarımı ısınma sorunu için 19 ağustosta bayii e vermiştim 22 sinde servisteymiş.. bu gün aradım yapmışlar ürünü test aşamasındaymış.. yarın muhtemelen gönderirler diye düşünüyorum.. kısa sürede yaptılar yaa parça falan bekleme işlemi olmadı tüh..
    VW Golf MK7 | Ford Connect Blackline | Sony XAV65 | 4 x Kenwood KFC-S503P Midrange | Xetec V200.4 | JBL GT5 1100W
  • quote:

bilgilerine ulaşamama sebebi ürünü seri numaran ile hp.com dan kayıt ettirmemiş olman olabilir mi? çünkü benim faturam babamın üzerineydi fakat ben bütün bilgilerimle kayıt ettirdim bilgisayarı hp.comdan böylece direk bütün bilgilerime ulaştılar hiç sıkıntı yaşamadım o konuda. eğer ki kutusu hala duruyorsa kayıt et hemen.

https://register.hp.com/emea/flowPage/registration/index.do?execution=e1s1&cc=TR&lang=tr

Önceden ettirmiştim sanırım ama gene ettridim ürününüzü kaydettirdğiniz için teşekkür ederiz yazdı oldu galiba bi daha hp yi aramak ölüm gibi geliyor arıza kayıt numaram yok eskisini verip arattırıyorum bunu anlatmak bile ölüm gibi geliyor o kadına

• Bu kayıt ettirme işi şu an yapılabiliyor mu yoksa ben mi yapamıyorum??

Bu hizmet geçici olarak kullanılamaz.
    Bunun için özür dileriz. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.

sonunda bu uyarı çıkıyor?

21.08.2009
    quote:

Orijinalden alıntı: zengin_47

Arkadaşlar benim Para iade süreci başladı. Burdaki herkese çok teşekkür ederim. Özellikle Aramabotu ve Warmaster arkadaşların yazdıkları çok faydalı oldu.
    Bu arada ben Koordinatör hanımdan HDD'mi istedim. Servise bildirdi. Ben de servisten yeni takmış olduğum 320 GB'lik HDD'yi aldım.
    Tabi eski Hard diski iade ettim. Bu da merak edenlere veya benzer durumu olanlara ek bilgi olsun.

09.09.2009
    quote:

Orijinalden alıntı: zengin_47

Bu gün itibariyle para hesabıma yatırıldı. Herkes için hayırlısı olsun...

bu hesaptan süreç başladığı gün dahil 20. günde para hesaba yatırılmış. yani eser bi şansımız var 30 eylüle yetişmesi açısından :D

Arkadaşlar bir kaç gündür int. girmediğim için cevap veremedim kusura bakmayın. yukardaki hesapazıcıkyanlış. Şöyleki ben bir türlü bana gönderdikleri formu geri faxlayamadım. o yüzden de para iade işlemi bir kaç gün sonra başladı. zannedersem 14-15 gün için de aldım parayı

• (26.08.09) itibariyle para iadesi süreci başlamıştı 15 gün oldu hala yok bişe ins 3-5 gün içinde yatırırlar. bugun kadıköye gidip adaptörü de verdim
  • acillll lütfennnn yardmmm edinnn:(

Orijinalden alıntı: wadeim

acillll lütfennnn yardmmm edinnn:(

Dostum sorana kadar arayıp şansını deneseydin daha iyi olurdu. Saat 18.00a kadar hizmet veriyolar.

Orijinalden alıntı: mert.1907

hp 2133 netbookum 2 gün önce servise gitti.az önce aradım durum nedir sordum anakartımın yandığını yurtdışından parça geleceği söylendi kaç güne gelir acaba bilen var mı?

Parça bekleniyorsa yandın valla. Bendede parça bekleniyordu 20 günde gelmedi ve süresi doldu iade oldu. Ama sen daha yeni vermişsin servise. İade olcağını sanmam
  • Bnmde Fan İflas Etti..Servise Verecegim Pazartesi.Umarım Parça Siparişi Falan Verilmez..Ellerinde Vardırda Yaparlar.Bidaha 40 Gün Beklemek İstemiyorum.İğrenç Bir Duygu.Hele Birde Üni.ye Gidiosan Daha Bi Kötü Oluo Pc'siz.İnş Şu Fan Başıma Bela Açmaz.Fan Dışında Herşey Mükemmel Pc'mde.Acaip Memnunum.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.