Bildirim
Hp s4000 mini speaker 29.90
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bi link verseydin iyiydi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: lordakrep
Bi link verseydin iyiydi.
Mağazadan aldığım için link koymadım ürün aşadakinin aynısı http://www.hizlial.com/hp-s4000-siyah-portable-speaker-h5m95aa/10394000
Teşekkürler
Fiyatına göre nasıl ürün ?
Hizlialda ayni ürünün beyazi 29.90
Evet kırmızıda 29.90 mış hızlı alda sadece siyahı farklı fiyat bir fark yoktur aralarında sanırım renkten başka. Ses konusundan çok anlamam ama ürün güzel gibi netten dizi izlerken ses çok yetersiz geliyordu şimdi denedim ses benim için gayet iyi
Kliksa'dan aynı fiyata almıştım iade ettim.
Bu rakamlara neredeyse artık Bluetooth özellikli hoparlör alınıyor.
Şahsi fikrim 15 TL'den fazla verilmez. -
Ses kaç watt?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yufat
Evet kırmızıda 29.90 mış hızlı alda sadece siyahı farklı fiyat bir fark yoktur aralarında sanırım renkten başka. Ses konusundan çok anlamam ama ürün güzel gibi netten dizi izlerken ses çok yetersiz geliyordu şimdi denedim ses benim için gayet iyi
Merhaba
hoparlor sarji nasil? cabuk sarj oluyormu?
usb kablosu sadece sarj icin mi, ses baglantisi icinde kullaniliyor mu?
telefona baglanabiliyor mu?
sinif icinde ders icin kullanmak istiyorum. sizce yeter olurmu?
cvp yazabilirseniz sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi folkeyno -- 19 Mart 2016; 1:31:17 >
hoparlörin şarjı çok iyi hocam neredeyse haftayı buluyordu. Açama kapatma düğmesi bozuldu artık hiç kapatmıyorum kullanırken USB yi bağlıyorum kullanıyorum. sınıf içinde çok yeterlş geleceğini düşünmüyorum ama öğrenci sayısı az ise sınıf küçük ise yeterli gelebilir. telefon bağlanabilirsiniz, USB kablosu aynı zamanda sarj ediyor ayrıca ses girişi için kablosu var, sarf uzun gittiği içi çoğu zaman sadece ses kablosu yeterli olur özellikle telefon dan kullanım için gayet güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi educationist -- 19 Mart 2016; 9:47:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X