Şimdi Ara

HP ProBook 4510s Acmama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba hocalarım. Benim HP ProBook 4510s laptop um var. Gecen gün arastırma yapıyordum laptopta daha sonra kolumu klavye nin sol alt kösesine carptım. Aradan 5 10 dk gecti durduk yere bir anda ekran gitti mavi ekran hatası verdi ekran dan kücüldü o hatayı verirken sonra kendi kendine restart attı. Daha sonra ben cöktü sandım laptopu kapadım, BIOS ayarlarını hic ellemedim bir sey olur diye. Ama ertesi sabah actıgımda aynı hp acılıs ekranı sonrasın üstte kücük bir alt tire yanıp sönüyor. Daha sonra ise "A disk read error occurred Press Ctrl+Alt+Del to restart" diyor basıyorum. 2 3 sn bekletiyor hp acılıs ekranı ve sonrasında aynı sey yanıp sönüyor. Ben bu sefer ctrl alt del yapıyorum ama hic bir sey olmuyor bazen ise tekrardan restart atıyor, ilk oldugunda sadece Caps Lock ta yanıp sönmeler olmustu. (hata kodumu neymis megersem). Hocalarım icerisinde 2 2.5 seneden beri toplamaya calıstıgım dosyalarım var lütfen yardım edebilirmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lütfen bir fikir bile söylerseniz sevinirim hocalarım. 2.5 seneden beri toplamaya calıstıgım dosyalarım var lütfen yardım edecek biri yokmu ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatuhanBlack -- 17 Kasım 2015; 17:13:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harddiske zarar gelmediyse Usb veya cd'den çalışan bir işletim sistemiyle verilerinizi kurtarabilirsiniz. Şurada anlatılmış:

http://www.bilisimdevri.com/2012/03/mini-windows-7-turkce/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kol çarpması ile bilgisayarın bozulmasıda çok saçma üsteki arkadaşın dediği kesin çözüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KralCocuk44 -- 17 Kasım 2015; 20:34:09 >
  • Hocam o konuda cd ye yazma olayını ve sonrasını anlayamadım siz anlatabilirmisiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KralCocuk44

kol çarpması ile bilgisayarın bozulmasıda çok saçma üsteki arkadaşın dediği kesin çözüm

Hocam maalesef sacma geliyorda kulağa zaten bende düşündüm bu kadar kolay nasıl bozulabilir yada niye oraya koyarlar ki harddisk vs. O zaman her defasında en hafif seyden hasar görürdü yani. Ama yapacak bir sey yok hocam dikkatlı olmaya ozen gostericegim artık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.