Şimdi Ara

HP PAVILION GAMING 15 SERİSİ ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
35
Favori
39.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dreamer1981 D kullanıcısına yanıt
    12 pin hocam. aliexpresste var. tr de daha yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: polatxp635

    Merhabalar, ben EC0001NT Ryzen 7+GTX1650 li modeli aldım. Lakin video izlerken takılmalar oluyor. 1-2 sn takılıyor. Hâttâ genel olarak her şeyde 1-2 sn takılıyor. Hp'nin sitesindeki sürücüleri kurdum. Sonra Nvdia'nın sitesinden güncel driverı indirince sorun gitti ama yine de bazen 1-2 sn lik takılmalar yapıyor sebebi nedir? Iade etmeli miyim?
    chipset driver indir düzelir
  • Wireless açma kapama tuşu var mı klavyede?. pc sorunla karşılaştı dedi reset attı.Kablosuz ağ görmüyor
    Win10 sıfırladım yine görmüyor.Ne yapmam lazım?tşk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Flying_Hero

    Sitelerde bu seriler için hep neredeyse rastgele resim koyuyorlar. Sendeki cihaz normalde beyaz ışıklı modeli. ışığın şiddeti için (yeşil olanlarda) fn+f4 veya fn+f5 tuş kombinasyonunu kullanabilirsin. Tuşun üzerinde işareti var zaten.
    Bunlar genelde tek renk oluyor.
    Cihazın önden, yandan ve arkadan fotoğraflarını paylaşırsan merak ettiğim giriş-çıkış ve havalandırma hakkında bilgi sahibi olmak isterim.
    HP PAVILION GAMING 15 SERİSİ ANA KONU
    HP PAVILION GAMING 15 SERİSİ ANA KONU
    HP PAVILION GAMING 15 SERİSİ ANA KONU
    HP PAVILION GAMING 15 SERİSİ ANA KONU
    HP PAVILION GAMING 15 SERİSİ ANA KONU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • buraksenyuz kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, güzel kasaymış güle güle kulllan. Klavye ışığı için fn+f5 işe yaraması lazım. f5 üzerinde ışık işareti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dragon Fighter

    Arkadaşlar Doom eternal yükledim ama oyun başlarken vega 8 ile başlıyor. Çöxünürlüğü yükseltmek istediğimde kaldırmıyor ve oyundan atıyor. Ne yaptıysam oyunu gtx 1650 ile açamadım.

    -Oyunun üzerine sağ tıklayıp "Run with nvidia graphic adapter" diyorum açılmıyor.
    -Ayarlar-Grafik ayarlarından oyunu yüksek performans için seçiyorum yine olmuyor.
    -Nvidia denetim masasından program ayrlarından oyunu seçip maximum performansı tercih et diyorum yine olmuyor.

    gtx 1650 driverı günel ama bu sorunu aşamadım.
    Doom eternal yükleyip bu laptopta sorunsuz oynayan var mı?
  • Arkadaşlar selam 15-BC510NT modelini aldım 5 ay önce toplam 2 ay kullandım sayılır ve sadece csgo oynuyordum başka hiçbir şey yapmadım. 2 saat oynadıktan sonra 20-25 saniyelik fps drop sorunu yaşıyorum 180-220 fpsden 25-30a düşüyor ve asıl sıkıntı 5 aylık bilgisayarın ekranında ölü piksel oluştu 1 adet ne yapmalıyım sizce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun için yansımasız ekran notebook arıyorum arkadaşlar. Fazla bütçem yok. Bu modeli tavsiye eder misiniz? Alternatiflere de açığım. Teşekkür ederim.https://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-15-cx0038nt-intel-core-i5-8300h-8gb-256gb-ssd-gtx1050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-8ky27ea-p-HBV00000OGOUK?magaza=Techburada
  • Hp 15-ec0006nt aldım birkaç gün önce, ancak pek fazla pc bilgim yok yardım edebilir misiniz. Ram 8gb olarak aldım, 16 yapmak istiyorum iki slot var mı 2x8 alsam daha mı iyi olur. Bir de ssd si 256gb, m2 ssd mi bilmiyorum bulamıyorum da herhangi bir yerde. İkinci bir ssd takabiliyor muyum. Yardımcı olabilir misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bilgisayarı alalı 1 ay oldu 13nt modeli çok memnunum ama malum önümüz yaz ve HPlerin ısınma sorunu bilinen bir şey gerçi ben pek yaşamadım ama neyse 😂bilgisayara termal macun sürmek ve soğutucu almak istiyorum hangi ürünleri tavsiye edersiniz acaba teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Circassian81 kullanıcısına yanıt
    1 aylık bilgisayarın macunu değiştirilmez, boşuna orijinal macunu bozmayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bcanata

    1 aylık bilgisayarın macunu değiştirilmez, boşuna orijinal macunu bozmayın.
    Haklısınız hocam da yorumlarda çok farkettiklerini söylemişler yine de haklısınız peki soğutucu olarak ne önerirsiniz bazıları vakumlu soğutucuları öneriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.amazon.com.tr/gp/product/B081443DT5

    linkteki ürünü 16 martta satın aldım. 2 gün önce cihaz aniden kapandı ve tekrar açılmadı. Ne pildeyken ne de prizdeyken hiçbir şekilde güç gelmiyor cihaza. Servisi aradım anakart arızası olabileceğini söyledi ve garanti kapsamında ürünü gönderdim servise. Zaten windowsda ve oyunlarda da ara ara saniyelik donmalar oluyordu. Özellikle online oyunlarda 4-5 saniyelik donmalar oluyordu. Ayrıca windows u kapatırken "Bilgisayarı Kapat" seçeneğine tıkladığımda kapanma ekranına geçmeden yine 1-2 saniyelik bir donma oluyordu her defasında, "yeniden başlat" dediğimde donmadan geçiyordu hemen. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mazonami

    Ben bu güncelleştirmeyi tavsiye etmiyorum, bilgisayarı gözle görülür şekilde yavaşlattı, açılış kapanış süresi çok uzadı ve programların tepki verme süreleri çok uzadı, tek yaptığım bu güncelleştirmeyi yüklemekti. Geri nasıl döndürülebilir acaba veya dönülebilir mi? bios güncelleştirmeleri ve downgrade hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim.

    Alıntıları Göster
    Hocam senin cevabından sonra tırstım biosu güncellemedim. Downgrade yaptın sanırım. Devamında tekrar güncelledin mi, sorun yaşıyor musun hala? öneriyor musun güncellemeyi?




  • Bende geçen sene aldım bilgisayarı performansından memnunum fakat batarya süresi hoşuma gitmiyor. Acaba 1 sene içinde batarya değişimi gerekli midir ? Pil testi yapıyorum %90 gibi değerler gösteriyor kullanılabilir kapasite. Ben zaten bilgisayarı genelde %25 parlaklıkta kullanıyorum balkonda kullanırken sonuna kadar açıyorum parlaklığı. Ona rağmen batarya 5 saatte bitiyor veya 5.5 saat gibi gidiyor oyun oynamıyorum hiç. Sizce normal mi bu süreler ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende 3 yıllık bir hp var bc202nt modeli, bu modelin ekranı ips fakat bit derinliği 6 bit.Her yerde 8 bit standardı varken hp 6 bit panel koymuş.Renkler kötü ben memnun değilim.Sizin ekranlar kaç bit yazarmısınız? Masaüstüne sağ tık görüntü ayarları, alt tarafta gelişmiş görüntü ayarlarına tıklıyoruz.Bakarmısınız rica etsem.

    HP PAVILION GAMING 15 SERİSİ ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-98B36D602 -- 3 Mayıs 2020; 2:21:31 >




  • Kasımda aldığım ec0007nt modeli var. Şuana kadar memnunum. Bitirdiğim oyunun haddi hesabı yok Yalnız geçen gün laptobun altına baktım. Fan alttan hava çektiği için haliyle biraz pislik birikmiş plastik ızgarada. Buna dikkat edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • han83 kullanıcısına yanıt
    ben biosu güncelledikten sonra aynı arkadaş gibi problemler yaşadım çok ciddi yavaşladı laptop hayattan soğudum 1-2 saat. sonra aynı güncellemeyi tekrar yaptım bios için, makine bi açıldı akıyor efsane olmuş. galiba ilk güncellemede bir şeyler eksik yapılıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-98B36D602

    Arkadaşlar bende 3 yıllık bir hp var bc202nt modeli, bu modelin ekranı ips fakat bit derinliği 6 bit.Her yerde 8 bit standardı varken hp 6 bit panel koymuş.Renkler kötü ben memnun değilim.Sizin ekranlar kaç bit yazarmısınız? Masaüstüne sağ tık görüntü ayarları, alt tarafta gelişmiş görüntü ayarlarına tıklıyoruz.Bakarmısınız rica etsem.

    6 bit yazıyor alalı 1 ay oldu aleti. garip.




  • Hocam 6bit ekranlar 260 bin renk gosterebiliyor. 8 bit ekranlar 16 milyon renk gosteriyor. 10 bit ekranlar 1 milyar kusur renk gosteriyor. Standart olan 8bit.Her monitorde laptopta 8bit var. Hp ucuz olmasi icin ekrani dandik koymus. Karsilastirin 8 bitle farki gorursunuz. Zaten karsilastirmadanda anlasiliyor goruntu kotu oldugu. Gorsellere yazabilirsiniz 6 bit vs 8 bit diye ama 6 bit cok eski teknoloji oldugu icin karsilastirmasi yok. Ama 8 bit 10 bit karsilastirmalarina bakabilirsinjz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-98B36D602 -- 8 Mayıs 2020; 0:10:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.