Şimdi Ara

hp pavilion dv6189eu problemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    dün bu model laptoptan aldım(AMD turion X2 1.8,2 GB ram,256 mb nvidia 7200 ekran kartı,120 gb 5400 rpm harddisk),ama aşağıda bahsettiğim 2 konu hakkında problemlerim var,fikri olanlar yorumlarını paylaşabilirler mi?

1)cpu sıcaklığı 42 dereceden başlıyor hızlı bir şekilde 53 55 lere kadar çıkıyor(CPU sıcaklığını yardımcı bir program ile baktım,aynı zamanda nvidianın özellik sayfasından da GPU değerini veriyor o da CPU sıcaklığına yakın bir değer oluyor),ve 50 yi geçince laptopun fan ı çalışmaya başlıyor,bu noktadan sonra fan sürekli çalışıp durmaya başlıyor çok rahatsız edici bir şekilde,sistem de hiç bir şey yapmasa da fan çalışıyor yani sıcaklık artıyor,görev yöneticisinden CPU aktivitesine bakıyorum CPU yu yoran bir işlem de yok,%90 ların üzerin de Sistem boşta(daha önce nx9105 amd laptop um vardı böyle bir problemim yoktu).

2)msn den konuşma esnasın da arada bir cızırtı sesi geliyor,mp3 falan dinlerken böyle bir problem olmuyor.

teşekkürler...

• Merhaba,

Ses problemiyle ilgili olarak yabanci bir forumda soruna bu cozumu getirmisler, burada da bir kisi denedi ve sorununun cozuldugunu iletti, isterseniz deneyin.

"rmclock adinda programla cozmusler sanirim bazilari sorunlarini. denesenize sizde..

"I got my dv6130 2 days ago and immediately noticed the whine!

Here's how to get rid of it:

1. Download RMClock fromhttp://cpu.rightmark.org/download/rmclock_215_bin.exe

2. Fire it up, click the 'Management' link on the left, and check the box for 'Run HLT command when OS is idle'

This will cause the RMClock application to restart, and once it does, the noise is gone!!"

http://forum.donanimhaber.com/m_9430443/mpage_16/tm.htm

Bu arada %90'larda olduguna gore CPU trojan bulasmis olabilir eger ki firewall kullanmiyorsan. Recovery yap ve oyle kullan tekrar yada temiz bir format cek. Bu arada usb modem kullaniyorsan da firewall ozelligini acmalisin.. Ayrica bende 6187ea almayi dusunuyorum, senin aldigin modelin 1gb ram olani.. Sarji ne kadar gidiyor, isinma oluyor sanirim peki cok hissediliyor mu? Ayni anda birkac program denediginde kasma, donma oluyor mu.

• tam geçmesede ses baya azalıyor fakat işlemci kullanımı %100 oluyor
    Hp Pavilion DV6-1142ET
    17 yıl önce açıldı
    Hp pavillion laptop problem...
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.