Şimdi Ara

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\ (398. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.098
Cevap
26
Favori
928.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Günaydınlar arkadaşlar,yine HP bilgisayar ile uyandım bu modele ne dersiniz peki HP TCR 4510S VC310EA T6570 2G 320 15.6''W7P HD4330.Ekran kartı 512 ama sanırım benim işimi görür diye düşünüyorum ama bnm merak ettiğim yani bilmediğim İşlemci Cache 2MB
    İşlemci FSB (Veri Yolu) 800 MHz

    bu iki değer bunlar ne ile ilgili olabilir ?

    birde Core™2 Duo İşlemci T6570 işlemci hakkında ki görüşleriniz merak ediyorum..


    çok kararsızım biliyorum ama pişman olmak istemiyorum,slogan cebime göre en iyisi
  • Dostum şimdi burada temel kıstas bilgisayarın ile nasıl uygulamalar çalıştıracaksın. Öncede söylediğim gibi ben sadece internet müzik film için kullanırım kırk yılda bir de fifa tarzı oyunlar oynayacağım diyorsan Şuan alabileceğin en ucuz on board ekran kartı OLMAYAN bir bilgisayar işini görür.

    Ama deneyimlerimide sorarsan ben oyun oynamıyacağım diyipte daha sonra oyun oynamaya çalışıp hayal kırıklığına uğrayan çok kişi biliyorum. Fikrimi sorar isen güzel güçlü bir bilgisayar al ki sonra pişman olma. Biraz geç olsun ama iyi bir tane olsun.

    AMD intelden daha fazla ısınmaz şuan için. Yani korkun ısınma hiç korkma. Ama şuda var bazı modeller var İntel işlemcili olmasına rağmen bile ısınma yüzünden adı çıkmış durumda burda üreticinin nasıl bir soğutma yöntemi uygulamsına bağlı.

    Sana tavsiyem ama şuan pek oyun oynamam desende ileride oynayacaksın bundan eminim Kendine güzel bir P serisi işlemcisi olan En az ati 4000 serisi ekran kartı olan bir bilgisayar alman. Çünkü ileride oyun yükleyeceksin bilgisayarın iyi bir kalitede çalıştırmayacak keşke biraz daha kıssaydım da güçlü bir şey alsaydım diyeceksin.




  • Bu Arada Toshiba demişsiniz. Tamam ilk bilgisayarımdı ilk göz ağrımdı ama Benden uzak Allaha yakın olsun

    Oyun oynarken 90 dereceye yaklaşan sıcaklık. Tamam bunun esas nedeni işlemciydi ama (mobile Celereon 2.2 ghz ) Olsun hangi bilgisayar fanın önüne parmağını koyamaıyacağın kadar alev püskürtüyor ya.

    Ayrıca Bendeki Toshibanın o Lanet DVD sürücüsü yüzünden hiç doğru düzgün korsan film izleyemedim. ilk cd yi okuyupta ikinciyi okumama gibi bir huyu vardı. Onun yüzünden Film kiralamaya başlamıştım.

    Ayrıca altındaki tüm vidalar dökülmüştü nedenini bende anlıyamadım bir türlü. Sattım Acer aldım da rahata ermiştim. ama Şuanki HP deki menmuniyetimi hiç biri sağlamdı. Bu arada Toshibanın güncel modelleride iyice tipsiz olmaya başladı. Ve çok pahalıdan satıyorlar. heleki Qosmo modelini alanlara şaşırıyorum.
  • quosmio ne öle ya kalas gibi tosbaha ya benziyor toshiba lar mac zaten almam artistik ten bşka hiçbir artısı yok core 2 duo 9600 gt li notebook u 5 000 e satıyorlar.aynı özelkk yllar önce dv5 imde wardı vaio da üst seri kaliteli kasa almadktan sonra bişeye benzemiyor.anneme i5 5650 li vaio aldk.vaio havasndan çok tosbahaya bnzio alet hp gibi dizayn war mı ya ,dv6 mı hala unutamıyorm




  • Ya ben napıyım garanti eski bilgisayarımın zamanından devam edecek diyosunuz.
    Sanki bilgisayar bitti de bende arada kaldım
  • slmlar geri döndüm cezam bitti bundan sonra küfür etmeyeceyim
  • İyi bari akıllanmışsın.
  • haha 1 ayoldu tabi akıllandım
  • ya buarada konuyla alakasız ama imza nası atılıyo yardımcı olursanız sevinirim
  • o zaman ne diyoruz Frover HP
  • Akşam e-mail gelmiş , Benim bilgisayar bile Ankara'ya gitmiş
  • Bu arada arıza takibini 4440307'i arayarak mı hallediyorum. Orda direk müşteri temsilcisine bağlıyor , Şu internetten takibi de çözemedim tam.
  • hp nin sayfasından sürücüyü bir türlü indiremedim.hp nin destek ve sürücüler kısmından modelimi(hp pavilion dv6 1371 et)seçiyorum.işletim sistemimi(windows 7 home premium 64 bit)seçiyorum açılan saysadan broadcom ağ bağdaştırıcısının sürücüsü inmiyor.indirebilen varsa yardımcı olabilir mi??
  • catalyst 10.3 final çkmş sonnda ağlamak istiyorm
  • HP notebook is very beautiful and good use, my friend had bought one a hp note book ,now use a long time
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ckfeng

    HP notebook is very beautiful and good use, my friend had bought one a hp note book ,now use a long time


    Foruma tamamen ingilizce metin yazanlara deli oluyorum. Buradaki insanlar İngiliz mi

    Merak etme biz iyi bakıyoruz bilgisayarlarımıza
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ckfeng

    HP notebook is very beautiful and good use, my friend had bought one a hp note book ,now use a long time

    bu ne artistk ya.aklma o mükemmel söz geldi artiz mi ne artizi artiz ne arar la bazarda.artiz forma gelmiş ya
  • Sinir oluyorum ne saygısız insan varya piyasada
  • Maşallah arkadaşlar servislerimiz çok hızlanmış. 24'ünde evimden alınan laptopum bugün 26 mart 2010 itibari ile evime gelmiş.


    Arıza konusunda ise Hdd thermal fan klavye değişti yazıyor. Açıkçası bu kadar çabuk olmasını beklemiyordum. Bakalım kandırdılar mı yoksa gerçekten düzeldi mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: type-r

    Maşallah arkadaşlar servislerimiz çok hızlanmış. 24'ünde evimden alınan laptopum bugün 26 mart 2010 itibari ile evime gelmiş.


    Arıza konusunda ise Hdd thermal fan klavye değişti yazıyor. Açıkçası bu kadar çabuk olmasını beklemiyordum. Bakalım kandırdılar mı yoksa gerçekten düzeldi mi?

    yazılmcı da bi çiuv vardı yapamadılar snde o kadr sorn wardı 2 gne ypmşlar hp yi alkşlıyorm heall olsn




  • 
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.