Şimdi Ara

hp pavilion dv6-6115st mi yoksa elitebook 8560p mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elitebook 8560p daha pahalı fakat pavilion dv6-6115 st daha iyi özelliklerini yazıyorum bu işten anlayanlar tavsiyede bulunurlarsa iyi olur:

ELİTEBOOK 8560P (4400 tl fakat ben iki pc yide yarı fiyatına alıyorum babamın çalıştığı şirket pc şirketi karsız veriyorlar)

intel core i7 2620QM 2.70 ghz
    4gb ram var biz bunu söküp iki tane 8 gb lık takıcaz 16 gb ram olucak.çift slotlu makine yani dedğim şekil yapılabiliyor.
    500 gb sata harddisk 7200 rpm devir hızı
    amd radeon hd 6470m ekran kartı 1gb ddr3
    15.6 " ekran led hd 1366 x 768
    windows 7 pro
    usb 3.0 falan var,webcam,bluetooth ,wirles vs.hoparlörleride idare eder bi laptop için fena değil.

HP PAVİLİON DV6 -6115ST LZ490EA ( 2400 tl)

intel core i7 2630QM turboboost la 3.20 ghz
    8 gb ram var içinde ama çift slotlu yanına bir tane daha 8 takıcaz 16 gb ram olucak.
    750 gb SATA harddisk 5900 rpm devir
    hd led monitör 15.6"
    amd radeon 6770m ddr5 2 gb ekran kartı var
    windows 7 home preminoum

sizce hangisiyle daha rahat oyun oynanır.almamdaki tek amaç oyun değil ama oynadığım oyunlar pes 12 call of duty gta4 nfs shift vs. hangisini tavsiye edersiniz.

• oyun olarak tabiki 2cisi bundan daha iyi performans alırsın 1. ekran kartı olarak çok düşük zaten normal kullanım için üretiliyor bu seri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 13 Kasım 2011; 19:25:59 >
  • 2. dizüstü daha güzel.Bir ara bende 6770'li makine kullandım,oyun performansı gerçekten çok iyi.
    Yarı yarıya alabiliyorsan banada bir yardım et de bende alayım :D
  • önerin için sağol.yayrı yarıya alıyorum hatta şu an kullandığımı bedava aldım ama sadece ben alabiliyorum şirket babam iyi işler yaptığında böyle şeyler yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagiz dincer

önerin için sağol.yayrı yarıya alıyorum hatta şu an kullandığımı bedava aldım ama sadece ben alabiliyorum şirket babam iyi işler yaptığında böyle şeyler yapıyor.

way be, insan böyle babaları görunce huzunlenıyor bızımkı bırak ıyılıgı 1 tl bıle yardım yapmıyor ,helal olsun babana
  • teşekkür ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 1144et yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.