Orijinalden alıntı: HaypurTiryading Lenovo Y570'de geliyor onu bekleyin özellikle.
Bence en az 2500 tl olacak.Ona göre bekleyin. Şu anda bile y560 modeli 2000 civarında.
Bu bilgisayarın şarz durumu nedir? Asuslardaki gibi power saving modu var mı? Yani battery mode gibi bir şey seçip çok parlak olmayan bir ekranla film seyretsen veya internete girsen şarzı ne kadar gidiyor?
quote:
Orijinalden alıntı: mkkadi
Bu bilgisayarın şarz durumu nedir? Asuslardaki gibi power saving modu var mı? Yani battery mode gibi bir şey seçip çok parlak olmayan bir ekranla film seyretsen veya internete girsen şarzı ne kadar gidiyor?
Yaklaşık 3 saat
Bu laptopta F tuşlarını nasıl kullanıyoruz Allah Aşkına.. Kullandığım Programların kısayolları hep F tuşları üzerinden.. F1-F12 arası tuşlarına nasıl erişeceğiz...
quote:
Orijinalden alıntı: XooM
Bu laptopta F tuşlarını nasıl kullanıyoruz Allah Aşkına.. Kullandığım Programların kısayolları hep F tuşları üzerinden.. F1-F12 arası tuşlarına nasıl erişeceğiz...
biosa girip action keys kapatırsanız sorun çözülecektir..
yada Fn tuşuna basılı tutmak şartı ile o tuşlara basarsanız çalışacaktır.
arkadaslar bu urunde ilk kullanimda prizdemi yoksa pildemi kullanmak gerekiyor sonuna kadar daha verimli uzun sure kullanmak icin yoksa direk daima prizde kullanmanin sakincasi varmi
Li-Ion pilde o uzun şarj muhabbeti vs. yok. Ama uzun bir batarya ömrü için sürekli prizde kullanılacaksa doluluk oranı herzaman %50 olmalı ve pilde kullanırken mümkün mertebe %20 altına düşmemeye bakın uzun bir ömür için.
eyvallah..
Merhaba arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum fakat bazı arkadaşlar oyun için görütüde kırılma veya karıncalanma oluyor demişler sizde böyle bir sorun oldumu? bunun ekran kartı driverinden kaynaklandığını ve 1-2 hafta içinde giderileceğindne bahsediyorlardı bu driverla ilgili bir gelişme oldumu ?
Laptopuna sticker yapıştıran veya yapıştırmayı düşünenler var mı arkadaşlar,yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum ben eğer isteyen olursa başkasına da getirtebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: frost81
Merhaba arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum fakat bazı arkadaşlar oyun için görütüde kırılma veya karıncalanma oluyor demişler sizde böyle bir sorun oldumu? bunun ekran kartı driverinden kaynaklandığını ve 1-2 hafta içinde giderileceğindne bahsediyorlardı bu driverla ilgili bir gelişme oldumu ?
evet yeni driver ile böyle bir sıkıntı var eski driver ile devam etmek en mantıklısı..
Bende dün Pcdepo'dan HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) modelini aldım. Önce LL046EA modelini sipariş verdim renk farkı var dediler bende koyu kahverengi olanı istedim o zaman LL045EA gönderiyoruz size dediler, bende uygundur dedim.
KAÇA?
merhaba arkadaşlar. ben yaklaşık 10 gün önce sadecenotebooktan aldım hpyi. iexplorer.exe ler neredeyse ram'ın %60'nı falan kullanıyor. bazen bilgisayar zorlanıyor. nasıl çözebilirim acaba. yardımcı olursanız sevinirim.
recovery cd si oluşturdum bilgisayardaki recovery managerden recovery yapmaya calıstgmda devre dısı mesajı alıyorum bu normal midir? sadece dvd yle mı recovery yapabilcem?
crysis oynarken ekranda çizği çıkıyor mouce aşşağı yukarı hızlı sallayınca çok belli olyor. sanırım bozuk. bu arada aida64 ile ekran kartı ismi tuhaf çıkıyor bu durumda olan var mıdır.
ekranın yenileme hızı ile ilgili bir sorun olmasın. ekranda çizgi çizgi oldugunda bi print screen yapıp painte atın. eğer görüntü bozuksa ekran kartı ile ilgilidir. değil düzgünse ekranın yenileme hızı ile ilgilidir.
öncelikle herkese verdikleri yararlı bilgilerden dolayı teşekkür etmek istiyorum, sizlerden bir rica olacak bu laptopı almaya karar verdim fakat, elden almak istiyordum ama fiyatı eskisi kadar ucuz değil (istanbul dışında oturuyorum). internet fiyatları vatan, bimeks gibi şirketlere göre 100-150 tl daha ucuz.
uzun araştırmalarım sonucu üç firma arasında kaldım sizce hangi firma daha iyidir?