Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.058
Cevap
19
Favori
299.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ST de parmak izi okuyucu ve e-sata var + olarak... Başka farklı özellik yok diye biliyorum.
  • arkadaslar su an en ucuz nerde bu laptop bonus kart alan varmi kac taksit oluyor?
  • bildiğim kadarıyla et st farkı şu:

et: w7 64 bit
    st: w7 32 bit
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugarb

bildiğim kadarıyla et st farkı şu:

iyice ortalık karıştı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~H!ddeN

ST de parmak izi okuyucu ve e-sata var + olarak... Başka farklı özellik yok diye biliyorum.

ET'de de parmak izi okuyucu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thanatosus -- 22 Haziran 2011; 18:28:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebani

quote:

Orijinalden alıntı: ugarb

bildiğim kadarıyla et st farkı şu:

iyice ortalık karıştı :)

Benim bildiğim st masaüstü et de dizüstü galiba :D
    Ya hiç bir fark yok merak etmeyin :D
  • Son noktayı koyuyorum.ET Etonyada,ST Sırbistanda yapılmış ondan böyle isimleri.
  • ya tam sadecenotebook tan alacaktım 70tl fırlamış fiyat... var mı sağlam fakat 1800 civarı fiyat veren başka yer
  • Arkadaşlar acaba kilitlenme sorunu yaşayan oldu mu ? Bi bilgisayar neden kilitlenir ?
  • arkadaşlar çok merak ediyorum.. bu klayvedeki F2-F3-F4-F5 Veya hemen altındaki 3-4-5-6 tuşlarının olduğu bölgeye bastığınızda klavyenin arasındaki siyah parça aşağıya doğru esniyormu esnemiyormu.. birde bu bahsettiğim esneme sadece o bölgelerde var diğer bölgelerde yok.. sizde de böylemi .. bana sıfır notebook açtıklarındada aynı yerde esneme olduğunu yani bizim model "ll045ea" modellerinin hepsinde esneme olduğunu söylediler.. ama forumda bu esnemeden pek şikayeti olan görmedim ve gerçekten çok sinirim bozuluor bu esnemeye.. o kadar para verdikte bu esnemeye nasıl çözüm bulmamışlar komik.. lütfen sizlerde kontrol edermisiniz..

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XooM -- 23 Haziran 2011; 14:51:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: XooM

arkadaşlar çok merak ediyorum.. bu klayvedeki F2-F3-F4-F5 Veya hemen altındaki 3-4-5-6 tuşlarının olduğu bölgeye bastığınızda klavyenin arasındaki siyah parça aşağıya doğru esniyormu esnemiyormu.. birde bu bahsettiğim esneme sadece o bölgelerde var diğer bölgelerde yok.. sizde de böylemi .. bana sıfır notebook açtıklarındada aynı yerde esneme olduğunu yani bizim model "ll045ea" modellerinin hepsinde esneme olduğunu söylediler.. ama forumda bu esnemeden pek şikayeti olan görmedim ve gerçekten çok sinirim bozuluor bu esnemeye.. o kadar para verdikte bu esnemeye nasıl çözüm bulmamışlar komik.. lütfen sizlerde kontrol edermisiniz..

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)

Aldığım Günden Beri Hiç Dikkat Etmemiştim Senin Gösterdiğin Bölgeye Elimle Bastırdığımda Biraz İçe Doğru Esnemeyi Gördüm Ama Bugünde Kadar Hiç Farketmemiştim Galiba Tüm Ürünlerde Var Bir Arıza Çıkartacağını da Düşünmüyorum

• arkadaşlar intel turbo boost monitoru yükledim. prime95 ile bleed inde 8 worker son ayarlarda turboboost kullanması için bekledim cpu %100 oldu hala bi değişme yok ondan sonra fanlar bağırmaya başladı işlemci ynaar korkusuyla kapattım. ne yapmalıyım turboboost un olduğunu görebilmek için yardım ederseniz sevinirim .
  • valla esneme olayı bende yok ama teknosa dan aldım 6030 teşirdeki ürünün resmen 3 4 santim gidip geliyordu gösterdiğin bölge bende kutudan çıkınca kontrol ettim öle bi olay çıkmadı allaha şükür
  • çok fazla esneme olmasada sadece orada olması beni acayip gıcık ediyor..
  • Bende st modeli var. Sata + parmak izi, 6mb cache, win 7 64 bit bulunuyor. Kullanıcısından toplu teyit edeyim dedim.

Bu arada o esneme çok az da olsa bende de var, pek rahatsız etmiyor fakat.
  • Şimdi baktım esneme göremedim.6020et Az bir esneme varsa hiç göze batmıyorsa sorun olacağını sanmam.
    Bu arada alan arkadaşlar laptobun nerelerine basıyolar,kokluyolar,elliyolar,yalıyorlar Yahu alın kullanın işte çok büyük bir sorun olmadıktan sonra ıcığını gıcığını incelemeye ne gerek var
    Yok şu tuşa basıyorum bi kaç milim esniyor.yok sol elimin olduğu yerde böle ısınma var gibi bla bla bla.Boşverin arkadaşlar bu kadar pimpirikli olmayın yahu donma kilitlenme aşırı ısınma ya da donanımsal bir sorun olmadıktan sonra problem yoktur.Aletin bu kadar da özeline girilmezki

• yahu arkadaşımın laptop acer 45g modeli adamın ekran ortası yepyeşil çizgi var o dert etmiyo siz bir tuşuı dert ediyosunuz :D
    ayrıca island tuşlarda normaldir arkadaşlar dert etmeyin.

ben cok elektronik eşya aldım daha %100 istediğimi hiç alamadım. Beklentilerinizi karşılaması tabi fiyata göre normal ama bu kadarıyla da idare edin :) Bende Monster veya HP alıyorum 5 gün sonra
  • beni rahatsız eden başkasını rahatsız etmeyebilir..fakat bence bu pclerde ilerleyen dönemde bu esneme sıkıntı yaratacaktır göreceksiniz.
  • benim makinede o bölgede esneme var... ancak asus k52 vardı bende onda cok fena esniyordu.. bunda yine az.... hp nin bir önceki kasalarıda esniyordu...

vaioların klavye bölümü çok sert yapılmış esneme mesneme yok onlarda....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wi5rty

yahu arkadaşımın laptop acer 45g modeli adamın ekran ortası yepyeşil çizgi var o dert etmiyo siz bir tuşuı dert ediyosunuz :D
    ayrıca island tuşlarda normaldir arkadaşlar dert etmeyin.

ben cok elektronik eşya aldım daha %100 istediğimi hiç alamadım. Beklentilerinizi karşılaması tabi fiyata göre normal ama bu kadarıyla da idare edin :) Bende Monster veya HP alıyorum 5 gün sonra

190 liraya aldığım sulusistem süpürgemden, dell 1520 laptopımdan, braun 6660 traş makinamdan tamamen memnunum.4,5 yılın ardından dellimi değişme vakti geldi. aslında daha uzun süre kullanırdım ama hdmı çıkışı yok. artık çok lazım. film izlemek için media player alacağıma yeni laptop almak daha mantıklı. şu an ekran kartlarından dolayı hpler takibimde. ancak incelediğim yeni de olsa dv6 kasalar ısınıyor. benim için asıl endişe yaratanı. etrafımdaki hplerde sorun olması. gt550/ gt555/ hd 5850/ hd 6750/ hd 6770 ekran kartlarından birine sahip diğer markaların fiyat/performans laptopları hangileri olur.

bir de forumda sorduğum ama cevap alamadığım amd a6-3410mx işlemcili dv6lar daha az mı ısınır.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.