Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.058
Cevap
19
Favori
299.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Amedra

Bende 6030-et var buralarda hiç konusunu göremediğimden buraya yazma gereği duydum;

Bu hd dv6 6030 et şu anda ikinci el olarak kaç para ediyor? Şu anda bu bilgisayarı kullanıyorum ama macbook almayı planladığımdan satmayı düşünüyorum. Uzun zaman zaten ne kullandım ne çizdim. apple yazılımı kursuna gitmeyi planladığımdan dolayı artık bir apple bilgisayarı gerekecek bana.

23 Nisan'da yazmışım bi alıntılayayim kendi yazımı belki bilen birisi vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blcksprt

Bir de dediğim şekilde tek sürücüyü kurarak deneyin. Denemekle bir şey kaybetmezsiniz

evet hpnin sitesindeki tek sürücüyü kurdum malesef yine aynı yüksek performansta sorun yok fakat intelde youtube videolarında hafif çizgiler oluşuyor.
    örnek olarak shakira-loca videosuna bakın lütfen. sorunun tek bende olduğunu düşünmüyorum aslında abartılacak bir sorun değil de işte... bu arada 12.6yı kurmayacağım hp ne cıkardıysa o ...
  • Beyler Bayanlar;

Rica etsem Start > Devices and Printers > Sol click > Device Manager > DVD-CD rom Drives menüsü alında yazan ürün kodunu yada bu bölümün ekran görüntüsünü yollar mısınız?

Teşekkür ederim,
  • hp CDDVDW TS-L633R
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anıl27

quote:

Bir de dediğim şekilde tek sürücüyü kurarak deneyin. Denemekle bir şey kaybetmezsiniz

evet hpnin sitesindeki tek sürücüyü kurdum malesef yine aynı yüksek performansta sorun yok fakat intelde youtube videolarında hafif çizgiler oluşuyor.
    örnek olarak shakira-loca videosuna bakın lütfen. sorunun tek bende olduğunu düşünmüyorum aslında abartılacak bir sorun değil de işte... bu arada 12.6yı kurmayacağım hp ne cıkardıysa o ...

http://www.youtube.com/watch?v=XAhTt60W7qo
    Bu vidyo sanırım. Hem chrome dan hem internet explorer dan açtım herhangi bir sorun olmadı. İlgisiz olabilir ama youtube vidyoları flash yerine html5 ten mi yürütülüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blcksprt -- 26 Temmuz 2012; 23:54:09 >

• ben firefox kullanıyorum ama ondan olabilir mi?
  • quote:

ben firefox kullanıyorum ama ondan olabilir mi?

Zannetmiyorum ama bir de chrome la deneyin.
  • quote:

quote:

tamam deniyorum. amdde böyle bir sorun yokken intelde olması ilginç orjinal sürücüler yüklü. siz intel ayarlarını değiştirdiniz mi hiç?
  • quote:

quote:

quote:

tamam deniyorum. amdde böyle bir sorun yokken intelde olması ilginç orjinal sürücüler yüklü. siz intel ayarlarını değiştirdiniz mi hiç?

Hayır ayarlarını değiştirmedim. Bu arada ilgisiz ama bilgisayarda izlediğiniz vidyolar için splash pro kullanabilirsiniz işlemci üzerindeki yükü azaltıyor.
  • diğer tarayıcılarda aynı değişen bir şey yok. işlemciyi kullanmıyorki sistem yeterli zaten. k-lite codec pack ile ilgisi olabilir mi?
  • bendede sorun yok. hp nin sitesindeki ati driver paketinin üstüne 12.6 kurulu. sıcak günlerden dolayı zaten sürekli intelde kullanıyorum bilgisayarı ve videolarda hiçbir sorun yaşamadım. sadece ilk driverda takılma falan oluyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebani

bendede sorun yok. hp nin sitesindeki ati driver paketinin üstüne 12.6 kurulu. sıcak günlerden dolayı zaten sürekli intelde kullanıyorum bilgisayarı ve videolarda hiçbir sorun yaşamadım. sadece ilk driverda takılma falan oluyordu.

bende hepsini silip sitedekileri kurdum fakat 12.6yı kurmadım şimdi sizinki gibiydi zaten fakat sorun vardı yine. ne zaman çıkacak bu yeni sürüceler...
  • quote:

diğer tarayıcılarda aynı değişen bir şey yok. işlemciyi kullanmıyorki sistem yeterli zaten. k-lite codec pack ile ilgisi olabilir mi?

Donanımsal bir sorun olabilir aklıma başka bir şey gelmiyor yazılımsal olarak. Splash pro yu youtube için söylemedim bilgisayarda hd film falan izlerken daha iyi oluyor diye dedim sorununuzla bir ilgisi yok yani
  • ben daha birşey çıkacağını sanmıyorum. sitedekini kurup üstüne atiden 12.6 yı kurun . kodek paketini değiştirin sorun olmaması lazım
  • quote:

ben daha birşey çıkacağını sanmıyorum. sitedekini kurup üstüne atiden 12.6 yı kurun . kodek paketini değiştirin sorun olmaması lazım

tamam 12.6 var kurayım simdi zaten kurmadanda 12.6 yazıyor anlamadım :) amdnin nasıl 12.6 gibi uyuyorsa intelinde uyan bir sürücüsü olması lazım ya...
    k-lite codec varda anlamadım içinde bir sürü ayarlar var aslında.. birde benim diğer notebookta da aynı sorun var ya ben fazla kafayı taktım ya bir program yüzünden yapıyor
  • belki online dizi izilemek için kurulan kodekler buna neden oluyordur.
  • quote:

belki online dizi izilemek için kurulan kodekler buna neden oluyordur.

sadece k-lite codec var
  • Ssd tam performans için anakartin sata 3 destekli olması lazım mı? Ben ssd almayi düşünüyorum fakat anakart hakkinda bilgim yok öneriniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tactless_61

Ssd tam performans için anakartin sata 3 destekli olması lazım mı? Ben ssd almayi düşünüyorum fakat anakart hakkinda bilgim yok öneriniz nedir?

Yakinda takicam sonucunu haber veriririm ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGreen7

Ocz Vertex 4 ile sonuçlar

performans fazlasıyla iyi, bilgisayarın sata 3 desteği yok diye biliyordum ancak varmış, ama ide de çalışan hali bu sanırım, achi moduna nasıl alabilirim ?

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)

sata 3 desteği var, 1 önceki sayfada paylaşmıştım aslında
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.