Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.058
Cevap
19
Favori
299.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

klavyenın uzerideki harfler silindi ( W,A,S,D alt , ws)

garantiye girmez
    quote:

Beatsaudio haporlerden soldakınde cızırtı var patlamış olabılır mı

bu dinlenilen müziğe yada playerdeki ses ayarlarına bağlı olabilir. eğer sorun hoperlördeyse evet garantiye girer
    quote:

f12 tuşundan wirelessi kapasamda açık kalıyor sureklı

bu yazılımsal bir soruna benziyor, ama servise götürüldüğünde şikayete eklenirse halledilir
  • quote:

achi moduna nasıl alabilirim

biostan açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

quote:

achi moduna nasıl alabilirim

biostan açılıyor

hplerin bios unda öyle bi seçenek yok maalesef, modlamak gerekiyor, internette aradım ama bizim biosa uyan bulamadım, arkadaşın biri yazmış önceki sayfalarda ancak onuda bulamadım, biri açıklarsa sevinirim, gerçi ssd nin performansında bi sıkıntı yok şu anda, ama bios modun bi avantajı olcaksa benm için yaparım tabiki
  • quote:

aradım ama bizim biosa uyan bulamadım

böyle bir sayfa varmı
    />
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

quote:

aradım ama bizim biosa uyan bulamadım

böyle bir sayfa varmı
    />

http://h30434.www3.hp.com/t5/image/serverpage/image-id/9121iE6BAC8108C19B0F1/image-size/original?v=mpbl-1&px=-1

hayır sadece bunlar var, hp i bios taki özellikleri limitlemiş yani, bios modları var internette, uygun olanı bulsamda bi işime yarar mı onu merak ediyorum sadece

•  HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)

• Isınma ve fan sesi ve bazen kasılma problemiyle verdiğim 6020et notebook'umu bugün servisten aldım 11 temmuzda vermiştim Mecidiyeköy TCC'ye, Fanı değiştirmişler bir de sistem yeniden yüklemişler, Umarım problemlerim hallolmuştur )
    Recovery DVDsi yaptım, geri kalan ayar program vs işini sonra yapacağım işim çıktı,
    Hazır alet bu haldeyken var mı tavsiyeleriniz şunu şunu yap dediğiniz?
    Teşekkürler herkese
  • fan temizliğini kendi yapan oldumu hiç, internette bakındım ama anlaşılır bi kaynak bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy9355

Isınma ve fan sesi ve bazen kasılma problemiyle verdiğim 6020et notebook'umu bugün servisten aldım 11 temmuzda vermiştim Mecidiyeköy TCC'ye, Fanı değiştirmişler bir de sistem yeniden yüklemişler, Umarım problemlerim hallolmuştur )
    Recovery DVDsi yaptım, geri kalan ayar program vs işini sonra yapacağım işim çıktı,
    Hazır alet bu haldeyken var mı tavsiyeleriniz şunu şunu yap dediğiniz?
    Teşekkürler herkese

Hocam fandaki probleminiz neydi tam olarak benim fanımda da sorun var şuan. Tıkırtı gibi bir ses çıkarıyor sürekli.Fanın olduğu bölgeyi biraz kaldırınca düzeliyor.Bazen de açılırken Soğutma fanı hatası 90b diye bir hata alıyorum.

Sizce bende servise vermelimiyim.Elimde başka notebook da yok.Sağlam verip bozuk almak da istemiyorum malum internette hp servisiyle alakalı bir ton soru var.

• Valla tam bir yorum yapamayacağım ben de şüpheli gittim,
    Bıraktım incelemişler fan bozukmuş değiştirmişler tek bildiğim bu,
    Alet gayat de temiz teslim edildi bana, tamir süresince yedek verdikleri bir önceki kasa DV6yı da kullandım
  • Arkadaşlar oyunda ve film izlerken ekranda kırılma problemi yaşıyorum, nasıl aşabilirim bu sorunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalMania7x

Arkadaşlar oyunda ve film izlerken ekranda kırılma problemi yaşıyorum, nasıl aşabilirim bu sorunu?

aynı sorun bende de var fifa12de ekranın altında kırıklar oluşuyor ve youtube videolarında var
  • Arkadaşlar şurdaki gibi bir ses geliyor bir bakabilirmisiniz.Ses biraz dijital geliyor tam olarak böyle değil ama takırtıları bu şekilde. Geç kalmıyım malum Pendik'ten Meciyiköye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImJuNNy -- 20 Temmuz 2012; 14:11:35 >
  • Benim disk veri aktarım hızında bir problem mi var bu puanlamaya göre?

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy9355

Benim disk veri aktarım hızında bir problem mi var bu puanlamaya göre?

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)

hayır bir sorun yok. hdd ler en fazla 5.9 alıyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anıl27

quote:

Arkadaşlar oyunda ve film izlerken ekranda kırılma problemi yaşıyorum, nasıl aşabilirim bu sorunu?

aynı sorun bende de var fifa12de ekranın altında kırıklar oluşuyor ve youtube videolarında var

Yardımcı olabilecek kimse yok mu?
  • quote:

quote:

quote:

Kısa bir araştırma sonucu buldum nasıl düzeltileceğini. Şu an uyguladım ve problem gözükmüyor. Linkte anlatılmış nasıl yapılacağı zaten basit bir işlem, yapamazsan yardımcı olurum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kısa bir araştırma sonucu buldum nasıl düzeltileceğini. Şu an uyguladım ve problem gözükmüyor.http://eu.battle.net/sc2/en/forum/topic/2793222335?page=1#11 Linkte anlatılmış nasıl yapılacağı zaten basit bir işlem, yapamazsan yardımcı olurum.

teşekkürler bu yolu biliyordum ama denemedim nedense. düzeldi mi sende?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kısa bir araştırma sonucu buldum nasıl düzeltileceğini. Şu an uyguladım ve problem gözükmüyor.http://eu.battle.net/sc2/en/forum/topic/2793222335?page=1#11 Linkte anlatılmış nasıl yapılacağı zaten basit bir işlem, yapamazsan yardımcı olurum.

Sabahtan beri deniyorum herhangi bir kırılma sorunuyla karşılaşmadım daha, çözüldü sanırım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sabahtan beri deniyorum herhangi bir kırılma sorunuyla karşılaşmadım daha, çözüldü sanırım

benim bir de pb notebook 8600mgt ekran kartlı ondada kırılma oluyordu denedim ama onda çözülmedi. şimdi hpde deniyim en iyisi.

• 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.