Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.058
Cevap
19
Favori
299.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mertoski5913

quote:

Orijinalden alıntı: XSoldier000

Hocam lenovoda da i7 var maks 83-84 görüyor.Hpnin ciddi hatası var burda.Ben i3 almayan dizimi dövüyorum ancak şuan.Oyun için kullanıyorum i3-i5 hiçbir fark yok oyunda.i7 ego için almış oldum sadece.Pc müh değilim ben.

Aynen ya of bi de bi yığın para verdik Asus alaydım diyorum şimdi baya bi müddet buna talim haliyle özellikleri iyi hoş da cidden tam kullanıyor muyum bilemem.
    Kasaya beats audio'ya ve 6770M'e kandık bi de kullanabilsek,

Gerçi kuzende de toshiba 3D li notebook var BD disk i7 vs vs o da ısınıyor soğutucu aldı baya bi azaldı

Ben i7 ile 6770m e kandım şahsen.Beats audio cidden rezalet harici ses kartı aldım ben.Dayanamadım.Çok ama çok kötü.

• quote:

quote:

quote:

Hocam lenovoda da i7 var maks 83-84 görüyor.Hpnin ciddi hatası var burda.Ben i3 almayan dizimi dövüyorum ancak şuan.Oyun için kullanıyorum i3-i5 hiçbir fark yok oyunda.i7 ego için almış oldum sadece.Pc müh değilim ben.

Aynen ya of bi de bi yığın para verdik Asus alaydım diyorum şimdi baya bi müddet buna talim haliyle özellikleri iyi hoş da cidden tam kullanıyor muyum bilemem.

Gerçi kuzende de toshiba 3D li notebook var BD disk i7 vs vs o da ısınıyor soğutucu aldı baya bi azaldı

Ben i7 ile 6770m e kandım şahsen.Beats audio cidden rezalet harici ses kartı aldım ben.Dayanamadım.Çok ama çok kötü.

Kuzenin hesabindan yazmisim o yorumlar bana ait hocam

• ben dv6-6115et kullanıyorum sıcaklık konusunda sizle aynı fikirde değilim. ilk olarak i7 işlemcili her notebook diğer işlemcilere göre daha fazla ısınıyor. oyun için şuan i5 işlemciler yeterli görülüyor. ilerde ne olur bilemem. hp'ye gelince gayet iyi soğuyor benim cihaz. ve oyun sırasında oyun sesinden fanı duymuyorsunuz. yaklaşık 2 saatlik oyundan çıktıktan sonra maximum 5dk sonra fan sesi azalıyor bir 5dk sonra ise tamamen kesiliyor. yani maximum 10 bazen 15dk içinde fan tamamen kesiliyor soğutma tamamlanıyor. ama 6770m ile kullanmaya devam ederseniz fan tekrar devam edecektir. böyle bir kart nette gezerken bile fanın çalıştığı oluyor. ama intel hd 3000de böyle durum yok. ben makinemi intel hd3000 de kullanıyorum ve fan sesi duymuyorum internette ve 6770m ile masaüstü performans farkı yok. sadece oyuna gireceğim zaman amd geçiyorum ve oyundak çıktıktan sonra soğuma bitince tekrar intele dönüyorum.

hp'nin sürücü çıkartması şart ama kaç ay oldu hala aynı duruyor. bir de bu yaz aylarında ısınması da normal o yüzden gece oyun oynayın :D

• arkadaşlar merhaba, sonunda istanbula geldim yarın servisten almaya gidicem, bilgisayarın çalışır durumda olup olmadığıyla ilgili bir sıkıntıya girmeme gerek varmı, sonuçta bilgisayarı çalışır durumda bıraktım, sıvı teması diyip garanti dışı bıraktılar, sadece hdd de sıkıntım vardı, orda çalışır durumda aldığımı nasıl anlayacağım, garanti konusunda çıkarcı esnaf mantığında çalışan bir firmadan çalışır durumdaki bilgisayarı çalışmaz halde alabileceğimi düşünmelimiyim sizce,

birde ssd alıcam yarın, ssd kurulumunda sıkıntı yaşıyan varmı, vertex 4 almayı planlıyorum

sizce ssdyi yanımda götürüp takıp orda kurulum yapmama izn verirlermi bilgisayarı teslim almadan, çalışır durumda görmeden teslim almak istemiyorum çünkü
    yazı biraz karışık oldu, cevap veren herkese şimdiden teşekkürler
  • Garanti dışıysa çalışır halde vermek zorunda değiller.Kendi insiyatiflerine kalmış durumda.Bence sorun çıkartmazlar ama.
  • tamamda o zaman anakartımı bozuğuyla değiştirip bile verebilirler yani, hp ye güvenim sıfır, sanki bunu bile yapabilirlermiş gibi geliyo
  • Hp'nin İstanbul'da İzmir'de ve Ankara'daki servisleri internette duyduğum kadarıyla kaliteli servisler.Öyle birşey yapcaklarınıda hiç sanmam.
  • Ben bugün notebooku servise bıraktım bakalım ne çıkacak? 10-20 gün dediler.
    Haliyle yedek notebook da istedim onu da verdiler.
    Aynı üründen biri daha vardı aşırı ısınma olarak getirmiş o da.

Ürünü değiştirmezler, parasını hiç vermezler bare sorunsuz olarak teslim alsam ve kullanabilsem.
    Satmak istemiyorum 1200Tl diyen oldu yani afedersiniz de 750tl zarar 1 yılda kabul edilemez benim için,
    Tıp okuyuorum zaten kitapların parası of aman ya tüm terslikler de beni bulur ya

• eksenbilgisayardan vertex 4 aldım, ödemesini yaptım, ürünün gelmesini bekliyorum, geldiği gün bilgisayarıda servisten alıcam, kurulum için bios yada windows 7 la ilgili bilmem gereken bir ayrıntı varmıdır acaba, yoksa taktığım gibi kurulumu yapabilirmiyim, kurulum sonrasındaki ayarlar için önerebileceğiniz bi link varmı, çoğu çok karışık çünkü
  • Selamlar Arkadaslar!
    Ben de HP Pavilion DV6 6020st sahibiym.Neredeyse 1 yil oldu aldigimdan beri ve hic bir sorun yasatmadi bana.Hala canavar gibi ve cok memnunum lapton'dan.Daha bir sorunla karsilasmadim.Performansi hala ilk gunku gibi.Yalniz sormak istedigim bir soru var.Benim klavyede ''F'' tuslarinin basindan sonuna dek olan kismi ve t,y,u ve g,h,j tuslarinin bolumune kadar olan kisminda ice dogru bir gocme oluyor tuslara basarken ve bu ''F'' tuslarinin kisminda daha belirgin oluyor.Acaba aldigimda da boyleydi yoksa sonradan mi oldu diye merak ediyorum.Bu konuda bilgisi ve deneyimi olan akadaslardan cevap ve oneriler rica ediyorum.Bu sonradan olusan bir durumsa teknik servise gonderecegim Turkiyeye dondugumde.Acikcasi cani sikti;cunku pc canavar gibi.Bir de 1 yila yakin bir kullanim sonrasi(cok yogun ve sik bir kullaniciyim) batarya asinma yuzdesi %7 olmasi normal mi?Bazen 5'e de dustugu oluyor pek anlamis degilim.Bilgili arkadaslar cevap verirlerse co memnun olurum.Kolay gelsin! Iyi forumlar!

• quote:

quote:

quote:

Cok garip bu durum.Sahsen ben ''Beats Audio'' dan cok memnunum ses cikisi ve kalitesi olarak ve oldukca kuvvetli.Yurtdisinda yasiyorum ve burda arkadaslarim bile cok kaliteli oldgunu soyluyor.Benim sayemde 2 arkadasim da aldi bu sayede.

• Talihsiz olan ben miyim ya?Umarım servis sonrası Kronossus senin gibi olur aletim.
    Pil %25 yedi benim gerçi masaütü olarak kullanırsam böyle olacağı kesindi de.

Klavyeyi bilemeyeceğim bir gösterirsin önce bakıyorlar sonra servise alıyorlar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronossus

quote:

quote:

quote:

Cok garip bu durum.Sahsen ben ''Beats Audio'' dan cok memnunum ses cikisi ve kalitesi olarak ve oldukca kuvvetli.Yurtdisinda yasiyorum ve burda arkadaslarim bile cok kaliteli oldgunu soyluyor.Benim sayemde 2 arkadasim da aldi bu sayede.

Eğer ki profesiyonel ses sistemleriyle ve iyi kulaklıklar tanışmadıysanız iyi gelebilir size.Ben ayrı ses kartıyla Ultrasone Hfi 580 kulaklık ve Edifier R1900T3 2.0 hoparlörler ile kullanıyorum.4 senedir ciddi anlamda müzik dinlerim.Ekipmana ciddi yatırım yaptım.Beats rezalet bir sistem zaten bizdeki beats sadece yazılım olarak var.Hpnin Üst model laptoplarındaki Beatslerden farklı onlar iyi olabilir onları denemedim.
    Uzun bir süre yazılımla düzeltmeye çalıştım ama olmadı.Bende ilk olarak Fiio E10 sonradan Musiland Monitor 02 Us Dragon aldım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kronossus

quote:

quote:

quote:

Eğer ki profesiyonel ses sistemleriyle ve iyi kulaklıklar tanışmadıysanız iyi gelebilir size.Ben ayrı ses kartıyla Ultrasone Hfi 580 kulaklık ve Edifier R1900T3 2.0 hoparlörler ile kullanıyorum.4 senedir ciddi anlamda müzik dinlerim.Ekipmana ciddi yatırım yaptım.Beats rezalet bir sistem zaten bizdeki beats sadece yazılım olarak var.Hpnin Üst model laptoplarındaki Beatslerden farklı onlar iyi olabilir onları denemedim.
    Uzun bir süre yazılımla düzeltmeye çalıştım ama olmadı.Bende ilk olarak Fiio E10 sonradan Musiland Monitor 02 Us Dragon aldım.

sadece yazılımla değil, traktor (dj programı) ham ses veriyo, yani üzerine herhangi bi ekolayzr bindirmiyo, traktorden aynı parçayı benm bilgisayarımdan ve macbooktan dinleyip karşılaştırdık sesi test ederken, kesinlikle çıkış daha kuvvetli ve biraz daha kaliteli, sen kıyaslamanı harici ses kartıyla yapıosun herhalde, hiç bi laptoptaki ses çıkışı o kadar iyi olmaz zaten, sadece ses üzerine olan modeller hariçi, ayrıca beats in programından memnun kalmadıysan benzeri programlarda var onlarıda bi dene istersen , ama ses çıkışı söylediğim gibi daha iyi diğer modellere göre

• Ses çıkışı yüksek olabilir ama tizler bozuluyor ciddi anlamda kulaklıkla bide aşırı bozulma var özellikle tizlerde basslaar deseniz aşırıya kaçıp oraya buraya dağılan bassları var.Yüksek ses çıkışına evet derimde kalite konusunda çoğu laptoptan kötü durumda denediklerim packard bell,Toshiba,Asus bu 3 markanın yeni sadece onboard ses kartlı olanları ayrıca ses için ses kartı belirtilmemiş.Ses özelliği olmayan modellerdi.
  • ekolayzırsız denedinmi, istersen birde SRS Audio Sandbox gibi bi ekolayzrla dene, yada tamamen kaldırıp, belki dinlediğimiz tarzların farklılıkları yüzündendir, çünkü beni ses konusunda sıkıntıya sokmadı hiç
  • arkadaşlar cihaza format attım coolsense yüklenmiyor sorun ne olabilir?
  • Anıl ben o Hp programların hepsini kaldırdım bir işe yaradıkları yok doğru düzgün.Sessiz moda alınca işlemcinin gücünü azaltıyor pc kasılmaya başlıyor zaten.gereksiz.Srsyide denedim tabikide o biraz düzelttide bana yaramaz ya 320 tl verdiğim kulaklıktan tam performans alamamak canımı sıktı şahsen zaten o kulaklıktan onboard kulaklıkla tam performans alamam hiçbir şekilde.Beats şişirilmiş bir firma her şekilde buna satılan kulaklıklarıda dahil o fiyatları haketmeyen kulaklıklar onlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-589F5DCF4 -- 12 Temmuz 2012; 22:21:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGreen7

ekolayzırsız denedinmi, istersen birde SRS Audio Sandbox gibi bi ekolayzrla dene, yada tamamen kaldırıp, belki dinlediğimiz tarzların farklılıkları yüzündendir, çünkü beni ses konusunda sıkıntıya sokmadı hiç

Daha iyi sistemlerde müzik dinlediniz mi ? çünkü ben ilk pahalı kulaklığım olan ep 630 u aldıktan sonra bundan iyisi olamaz demiştim :D daha daha daha iyisi varmış.Ep 630 şuan teneke sesi gibi geliyor. İşin kötü tarafı ses konusunda bir sınır yok gibi high-end sistemler binlerde dolar onlarıda almak-bulmak epey zor Türkiye'de.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheGreen7

ekolayzırsız denedinmi, istersen birde SRS Audio Sandbox gibi bi ekolayzrla dene, yada tamamen kaldırıp, belki dinlediğimiz tarzların farklılıkları yüzündendir, çünkü beni ses konusunda sıkıntıya sokmadı hiç

Daha iyi sistemlerde müzik dinlediniz mi ? çünkü ben ilk pahalı kulaklığım olan ep 630 u aldıktan sonra bundan iyisi olamaz demiştim :D daha daha daha iyisi varmış.Ep 630 şuan teneke sesi gibi geliyor. İşin kötü tarafı ses konusunda bir sınır yok gibi high-end sistemler binlerde dolar onlarıda almak-bulmak epey zor Türkiye'de.

kulağın iyi sese alıştıysa hasta sayılırsın artık :D bence müziği bırak uzun bi süre, söylediğin gibi beatsler sadece isim yaptığından tutuyo benim gözümdede bi değeri yok, neyse konuyu saptırmayalım, ama ses konusunda memnuniyetsizsen harici ses kartı değilde belki mini amfide düşünebilirsin, ses çıkışı güçlendirilmiş olsada senin kulaklığa yetmiyo olabilir

• 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.