Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-1140et (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
0
Favori
55.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hp sitesinde bütün sürücüler yok notebook.gen.tr den de indirdim ben bir ksımını ama bluetooth bulamadım başka eksikler de olabilir quick launc buttun falan indirdim ama dokunmatikler çalışır mı bilmem enternet falan ayriyeten kurulmuyo mu bu dizüstülerde öle bir sürücü bulamadım chipsetle birlikte mi yoksa.. sevmiyorum şu vistayı xptye kesin geçicem de önce recovery'i yedekliyeyim bi de xp sürücülerini tam olarak bulabilsem ve uyumlu olduğundan emin olsam.. tam olarak bulanlar haber verirse sevinirim şimdiden tşkler..
  • Şimdi baktım gördüm. Hp 1144ünkileri yükle derim. Aynı driverlar, aynı marka. Uyum sağlama ihtimali yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaRMaSTeR

Şimdi baktım gördüm. Hp 1144ünkileri yükle derim. Aynı driverlar, aynı marka. Uyum sağlama ihtimali yüksek.

onalrı da indireyim o zaman çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaRMaSTeR

Şimdi baktım gördüm. Hp 1144ünkileri yükle derim. Aynı driverlar, aynı marka. Uyum sağlama ihtimali yüksek.

onalrı da indireyim o zaman çok teşekkürler.
  • * 1140 dan sesi 5+1 ev sinema sistemine aktarabilmek için digital ses çıkışı yani spdif çıkışı var mı öğrenebilir miyim?
  • gecen gun bu modelden satin aldım.

merak ettigim bir konu, sıcaklık degerleri. arkaplanda winamp acikken wow oynuyorum, yani asiri yuklenmiyorum notebook'a fakat yine de cpu sicaklıgı 70lerde gpu da 80-90 arasi seyrediyor.

sizce normal midir? acikcasi benim hosuma gitmedi ve degistirmeyi dusunuyorum.
  • Ben tüm gün oyun oynasam yine de işlemcilerin sıcaklığı 70 derecenin üstüne cıkmıyor. (Bu arada aşırı yüklenmiyorsunuz ama dünyadaki en çok kastıran mp3 oynatıcı ile wowu calıstırıyorsunuz) Sizin de aynı şekilde 70 derecenin üstüne cok cıkmaması kaydıyla işlemcilerinizin bu civarlarda seyretmesi normal.
  • arkadaşlar hp pavilion dv6-1140et dizüstü aldım yeni. vistayı xpye dönüştürcektim ama vazgeçtim driverları bulamadığım için. vistadan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama aldığım günden beri internet sayfası açtığımda direkt olarak bir ileti çıkıyor.. ana sayfayı açtığımda. başka sayfalara bağlanırken de aynı hatayı verdiği zamanlar oluyor "bu internet sitesi açılamıyor işlem iptal edildi" diye hata iletisi geliyor. nerden düzelir nedir bu fırlatasım geliyor bilgisayarı her seferinde bir bilginiz var mı?

HP Pavilion DV6-1140et

• bu bilgisayarı kullanan arkadaşlar bilirler ısınma problemi var mı acaba? ve türkiyede var mı bilgisi olan var mı acaba?
  • bende yeni aldım temmuz 20 lerde falan cihaz oyun oynarken fazla olmamak kaydıyla hafif bir ısınma yapıyor fakat yeni çıkan tüm oyunları full de oynuyorum.
    performans müthiş bence fakat ramlar 800 mhz diye biliyordum.
    400 mhz miş.
    Bu canımı çok sıktı onun dışında cihazı herkese tavsiye ederim.
    Ben 1800 tl ye aldım 10 taksit.
    Isınma problemi fazla yok bunuda üzerine basa basa belirteyim.
    Fakat çok zorlamamak lazım tüm laptoplar zorlanınca ısınır bunuda unutmayalım.
    Laptoptan masaüstü bilgisayar performansı bekleyemezsiniz. ;)
  • Merhaba, laotopum en sonunda geldi şu an şarjda kısa bi süre kurclayabildim ama gerçektende ısınıyorumuş. Benim ricam laptop soğutucusu fiyatı fazla pahalı olmamak kaydı ile ne önerirsiniz? Çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serhat_wWw

arkadaşlar merhabalar

size bir iki sorum olacak. geçtiğimiz ay laptopım çalındı ve şimdi yeni bir makina almam gerekiyor.
    En son Acer 5930G modelini kullanıyordum, çok da memnundum ama işte çalındı neyse.

Vatan bilgisyarın internet sitesinde bu makinayı gördüm

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=36325

güzel özellikleri. daha öncede HP dv5-1040et yada bunun gibi birşeydi tam hatırlamıyorum modelini ama ekran kartı hariç herşeyi aynıydı onun ekran kartı 9600gt idi. geri kalanı aynıydı özelliklerinin. Kasa olarak oda aynı dizayndı fakat gümüşi renkli idi.
    sormak istediğim ısı problemi, laptop ın içindeki ısıyı demiyorum ben kasanın dışındaki ısıyı sormak istiyorum. iç sıcaklığı 75-85 olmuş oyunlarda bunlar normal bu özellklerdeki laptoplar için. en son kullandığım acer de ben ddr3 9600gt ile 97 dereceyi vurmuştum genelde de 90 üstü olurdu oyunlar da ama bana bi zararı yoktu yani kasada klavyenin olduğu yerlerde el koyunca (haliyle bişlgisayarı kullanırken el koyacaksın) rahatsız etmiyordu sıcaklık. fakat öncekimakinamda yani aynı özelliklerdeki HP de iç sıcaklığı daha düşük olmasına rağmen olduğu gibi dılarıdaydı, kullananlar bilirler o makinelere el konulmuyordu, ciddi ciddi yakıyordu eli. kasa malzemesi seçiminden kaynaklanan bi sorundu sanırım. bu siyah kasalarda durum nedir?

şimdi bu laptop hoşuma gitti HP tasarımı çok şıktır herzaman, servis olarak da 10 numaradır, belki makina olarak çok kaliteli olmayabilir diğerlerine göre çok daha fazla sorun çıkartabilir belki fakat servisi en iyi en yaygın olan markadır TR de.

Neyse bu ısı-sıcaklık problemi hakkında bilgi verirmisiniz?

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=36325
    ve
    http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=38047

arasında seçim yapacağım, ekran kartı olarak HP geçer, ama ekran olarak acer tabiki (HD ready en azından), işlemciside az daha iyidir. fiyatları aynı

Bu el yakma konusunda bilgi verirseniz sevinirim. belki daha önce de konuşulmuştur bu forumda ama sayfaları okumak için yeterince vaktim ve sabrım yok en kısa zamanda almam lazım bi tane.

Boşuna 1800 verme bide burdan bak mecdiyeköyde
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/Pavilion_DV6-1140ET-HP-DUNYASI,10383.html
    İstanbulbilişim

• 400 değil 800 mhz olmaları lazım.

@Fushia: Soğutucu alana kadar en azından bilgisayarın arka orta kısmına kalın ama ufak bir kitap koyun derim. Sol ve arkadaki fanları kapatmasın. 4-5 derece rahat farkediyor. Soğutucu olayına gelince 11.. et kullanan başlığında daha önce de yazılmıştı. Bir kaç arkadaş mavi ışık veren 3 fanlı bir şey kullanıyor adını şimdi unuttum. Oradaki yazıları kurcalarsanız onların daha önceden bu konuyla ilgili yazdıklarını okuyabilirsiniz.

Her şekilde şunu unutmamak lazım. Bu bir notebook. Dizüstü bilgisayar değil. Isınma problemi her halukarda olacaktır, özellikle bu kadar yüksek performansa sahip bir bilgisayarda.

Edit: İst Bilişimle ilgili hiç iyi şeyler yazılmadı daha. Benim de bir iki tecrübem oldu sağolsunlar kendileriyle. Kesinlikle hayatım boyunca dükkanlarına bile girmeyeceğim bir şirket.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRMaSTeR -- 9 Ağustos 2009; 19:59:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecronLord

İşte kampanya'nın resmi.
     HP Pavilion DV6-1140et

bide buraya bak fiyat açısından
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/Pavilion_DV6-1140ET-HP-DUNYASI,10383.html

• 2.4 ghz ile 2.53 ghz pek fark etmez. Fakat ati 4650 9600m gt yi sollar.
  • arkadaşlar bende dv6-1140et kullanıyorum xp kurmak istiyorum aranızda xp kuran varmı kurduysa nasıl driverlerde eksiklik varmı birde bios nasıl gireceğiz xp de sata rait wistadaki rait den farklımı sonuçta xp kurmak istiyorum yani bi sorun çıkıyormu lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler
  • ARkadaşlar laptopum var hp pavillion dv6 1140 et...sürücülerim ve windows 7 im güncel
    Windows 7 kurulu ama aynı sıkıntıyı eskiden vista varkende yapıyordu...
    şimdi soruna geliyorum:

-bilgisayarda herşey tıkır tıkır çaışıyor dvd rw dahil ama bi uykuya alıp tekrar açtığımda dvd rw yi görmüyo :(
    aygıt yöneticisinde fln sıkıntı yok.Bilgisayarımın içinde gözüküyor ama açmaya çalıştığımda sadece bilgisayarım tıkanıyor.bi de bi süre dvdrwdan ses geliyor.

Daha önce böyle bi sorunla karşılaşan veya önerisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • arkadaşlar bende de bu makinadan war acaba 5+1 deneyen warmı makinada digital ses hakkında bilgi verirseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.