Şimdi Ara

HP PAVILION-DV5-SERİSİ KLÜBÜ (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
12
Favori
144.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EmR_3153

yok yok 5000-6000 eder aslında
    şaka mı yapıyorsunz ya. 2.el bölümüne girdinz mi hiç.1300 liraya i5 işlemcili,hd5650 li bilgisayarlar var.acer,packard bell.
    vaio i5 işlemci hd5650 ekran kartı 1750 lira.üstelik 0 makine.
    üretimden kalkmış makineye kim 1750 - 2000 verir aklı yerinde olmayan varsa bişi demicem
    abartmayn 1000 - 1300 en fazla gideri.

kasadan dolayı emre tabii ki, e36 kasa eski bmw ler mesela daha pahalı 2. elde e90 lardan neden kasadan dolayı, eski her zaman iyidir böyle bi kullanılmış havası vardır

ben dayanamıyorum ya teklifi 500 daha artırıyorum

• çok güldm ya kasadan 1750 eder ha altın kaplama da değildir bunun kasası.56 krat pırlanta kasa falan heralde.

hareket gelsin beyler artık biras canlandıralım burayı:)

herkese slmlar sevgıler.....
    LG OLED 55B8 (10 ölü pixelli:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: brksmngn

Son yazımdan sonra forum hareketlenmiş milleti baya güldürmüşüz :)

keşke herkes sizin gibi böyle anlayşlı olsa

quote:

:) katılıyorum.

Evet beyler yok mu Dv5'ine ilginç şeyler yapan?

Mesela ben ekranın arkasındaki kapaktaki ışıklı HP logosunun ışığını 7 renk yapmak istiyorum. Renk değiştirip dursun. Şekil olur :)

Tabi bir de swarovski taş kaplamayı düşünüyorum. Yılan gibi olsun makina.

Tabi bunlar sadece düşünce, düşünceden fazlasını da göremez zaten

Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
    Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
    Apple Watch Sport Uzay Grisi
    iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
    Samsung 55H6470 - PS4 500Gb
    || HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4" WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI & eSATA & Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

quote:

quote:

:) katılıyorum.

Evet beyler yok mu Dv5'ine ilginç şeyler yapan?

Mesela ben ekranın arkasındaki kapaktaki ışıklı HP logosunun ışığını 7 renk yapmak istiyorum. Renk değiştirip dursun. Şekil olur :)

Tabi bir de swarovski taş kaplamayı düşünüyorum. Yılan gibi olsun makina.

Tabi bunlar sadece düşünce, düşünceden fazlasını da göremez zaten

çok güldm hocam ya bnde ypmşken pırlanta kılıf yaptırıym asil olsn işlemciyi ekran kartını rami harddiski de altın suyuna batırtıyım tam olsn

• Siz nasıl dalga geçersiniz DV5'le
    Şöyle karizma başka var mı?

Not:Resim temsili

Sunroof//Infinity Sound//Navi
  • güzel bilgisayar dicek yok ta 2.elinin KASASININ HATRINA 1750-2000 gitmesne imkan war mı Allah aşkna

|| HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4" WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI & eSATA & Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||
  • Arkadaşlar aslında çogu leptopda bedavaya gidiyor :D Şimdi bende 1220et var 9600m gt 4200 işlemci. 1 2 oyun dışında kesinlikle hic bir sıkıntı yaşatmadı. Oyuınlarıda akıcı bir şekilde takıldıgım icin bana göre 1220et süper.. Sizlerin benden daha iyi bir işlemciye sahip oldugunuzu düşünerekden satmak filan bence boş bırakın elinizde kalsın zararina satmakdansa. Bu arada parca uprage yapan oldumu:D 350 YTL T9500 işlemci buldum 6 Mb Cache bellek vs:) garantiside var cihazin mecburen bekliyorum:).. Kasasına aşık ve hayran olanlar bence elinizde beklesin cihaz Genelleme olarak extreme serisi işlemcilere kadar destekliyor bizim notebooklar:D yani garantiyi bitir bayil 200-300 tl arası al sana süper bi pc ayarına tekrar gelsin:)

Bu arada araba yarışı tavsiyesi istiyorum.. Yada daha farklı oyun tavsiyeleri:)

Need For Speed Shift
    Call of Juarez Bound in Blood
    OF Dragon Rising
    MassEffect2
    Tom Clancy's Splinter Cell Conviction
    Assassin's Creed II
    Pro Evolution Soccer 2010
    Counter Strike 1.8 Goiceasoft
    Split Second
    Call Of Duty Serisi
    Crisis Serisi
    Need For Speed Serisi
    Ghost Recon Advanced Warfighter 2
    GTA Serisi
    Colin Mc Rally Drit 1-2
    F.E.A.R. 2
    Just Cause 2
    Metro 2033

T4200 işlemcim 3 Gb Ram 9600M Gt Bilgisayarım ile Hepsini Oyadım. Sadece GTA IV de tam akıcı oynayamadım oda işlemciden ekran kartım tüm ayarlarını destekliyor gösteriyordu.

Varmı baska oyun delisi:)

• Hocam benim laptop da iyi, abd den kendim parçalarını seçerek almıştım o yüzden burdaki dv5lerde olmayan özellikler var, bi de hala kız gibi, ekranın arkasındaki koruyucuyu hala çıkarmadım :) O yüzden aslında biraz kıyamıyorum ama sonuçta 1300e satabileceksem hiç durmam.
    Bugün Sony'nin bile i5'li, 4 ddr3 ramli, 500hddli, 1 gb ddr3 5650 ekran kartlı modeli 1800-1900 lira.

• Kız gibi derken :)
    Opel Astra J HB 1.4T AT Cosmo 180 HP

Sunroof//Infinity Sound//Navi
  • Merhaba arkadaşlar elimdeki dv5 1102-et laptopumda win7 yüklediğim günden beri şu ses göstergesini gösteremedim. Bu konuda farklı bir düşüncesi ve bilgisi olan varmı? Bütün driverlarını kurdum filan ama genede o gösterge bir türlü gelmedi.

Orijinalden alıntı: EstrEmO

Merhaba arkadaşlar elimdeki dv5 1102-et laptopumda win7 yüklediğim günden beri şu ses göstergesini gösteremedim. Bu konuda farklı bir düşüncesi ve bilgisi olan varmı? Bütün driverlarını kurdum filan ama genede o gösterge bir türlü gelmedi.

media smart menüyü yükleyn

quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

Merhaba arkadaşlar elimdeki dv5 1102-et laptopumda win7 yüklediğim günden beri şu ses göstergesini gösteremedim. Bu konuda farklı bir düşüncesi ve bilgisi olan varmı? Bütün driverlarını kurdum filan ama genede o gösterge bir türlü gelmedi.

media smart menüyü yükleyn

zaten yüklü bütün proğramlar ve driverlar yüklü ama genede göstermiyor.
  • masaüstü bilgisayarların tüplü monitörlerinden video çekmeye çalıştıgımız zaman foto ğraf makinesi veya telefon ekranında monitörün oldugu yerde siyah-beyaz çizgiler görülür bu olay Dv5-1150et laptopumda olmakta ama video çekmeye çalışmadan işte :) ben birşey yapmadığım sürece de düzelmiyor anca monitörü biraz geri yaslayıp yeniden kaldırmam gerekiyor. Bu sorun için bi öneriniz varmı ?

http://www.youtube.com/watch?v=bO9Ufut-lvY

Bu da video olarak sorunum
  • dv5 1210 nb nin lanet olası kıl gibi şarj soketi en sonunda kırıldı.. adamlar ordan para kazanmak için incecik koymuş. çileden çıktım ya. hırs yaptım kestim parçaladım bakır tel lehimledim ama olmadı. açmıyor makina. zaten garantiden değişmişti lanet hp. ucuz yollu çözüm sunacak arkadaş varmı ?

Ankarada olduğumu unutmuşum. Konya sokak gibi silikon vadisi varken bu işi 5 tl ye çözeceğimi söyleyebilirim. ....Konya sokak ta herşey var arkadaşlar, sakın gidip paranızı sokağa atmayın. yoksa orjinal adaptöre 100-160 tl gibi uçuk rakamlar yazmışlar mazallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozas -- 11 Haziran 2010; 15:42:27 >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.