Şimdi Ara

HP PAVILION-DV5-SERİSİ KLÜBÜ (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.253
Cevap
12
Favori
144.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ciglik398

Arkadaşlar biraz yeriyle alaksiz gibi ama olsun birde ben yazim:)

Şimdi bende pavilion1220 et var. Fakat şarj aleti arızalndı ve arıza kaydı acıldı ayın 22'sinde üzerime. Şimdi duydumki 30 iş günü geçtigi zaman yenisini vermek zorundalar.. Servise ben ürünü yollamadım arızalı şarj aletini ama onlar biz size yollicaz merak etmeyin dediler. Kargo ile size gelecek sizde arızalı olan ürünü teslim edeceksiniz.. Diyelim 30 iş gününü geçti bu olay. Yeni bir bilgisayar şarj aletine karsılık talep etme şansım varmı ?:))) Biraz abartı ama cd romdan bile bilgisayar değişenler gördüm:).. Yani Şarj aletimden dolayı bulunan bir arıza kaydım var 30 iş gününü geçerse bunu almalımıyım yoksa teklifmi beklemeliyim?

ya güldürme beni şimdii.....

cdrom pc nin içinde we donanımsal değişim talep edilebilirim ......

oohh ne güzel bende bari şarj aletimi bozayım we servise götüreyim ya da senin dedğin gibi yapıyım. yeni pc alıyım yok daha neler ....

diyeceğim o ki 30 ya da 40 gün içerisinde şarj aletini getirir ise hp ye tam not werirsin...bu arada da çok güldüm kusura bakma tutamadım kendimi...xdxd

SAMSUNG GALAXY S III
    4.8" Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.1.1 (Jelly Bean) İşletim Sistemi

• Madem basına gelmedi neden o kadar cok kastiriyorsun Kendini. Ögrendim Bu Arada ... Leptopun Donanımsal yada Cevre Birimlerinden Herhangi birinin Arııza Durumunda 30 iş gününü geçiyorsa Para yada takas teklifi hakkı varmış.... En dandiginden bile modem dahi garantiye gitse adaptörü arızalı bile olsa 30 iş günün geçtigi takdirde ürünün tamamını göz önüne alarak değişiyorlar.. Hadi kalsalıcakla..

Orijinalden alıntı: Ciglik398

Madem basına gelmedi neden o kadar cok kastiriyorsun Kendini. Ögrendim Bu Arada ... Leptopun Donanımsal yada Cevre Birimlerinden Herhangi birinin Arııza Durumunda 30 iş gününü geçiyorsa Para yada takas teklifi hakkı varmış.... En dandiginden bile modem dahi garantiye gitse adaptörü arızalı bile olsa 30 iş günün geçtigi takdirde ürünün tamamını göz önüne alarak değişiyorlar.. Hadi kalsalıcakla..

hhmm hadi hayırlısı kanka işimize yarar yani ..xdxd..............

SAMSUNG GALAXY S III
    4.8" Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.1.1 (Jelly Bean) İşletim Sistemi

• dün almıs olduqum 1212et serisine xp kurmak istiyorum fakat bi türlü kuramadım..biosu kurcaladım bootu falan kurcaladım ama olmadı sürekli mavi ekran hatası alıyorum bi tusa basın ekranından sonra..elimde 3-5 tane farklı sata driverli xp cdsi war hepsiyle denedim olmadı..yardımcı olurmusunuz ?

Orijinalden alıntı: feyhan

dün almıs olduqum 1212et serisine xp kurmak istiyorum fakat bi türlü kuramadım..biosu kurcaladım bootu falan kurcaladım ama olmadı sürekli mavi ekran hatası alıyorum bi tusa basın ekranından sonra..elimde 3-5 tane farklı sata driverli xp cdsi war hepsiyle denedim olmadı..yardımcı olurmusunuz ?

hocam mavi ekran hatasını sadece xp kurarken mi alıyorsunuz...??

değilse durum wahim pc nin hardiis ki bozulmuş olabilir...artı başka donanımlarıda bozulmuş olabilir...

geçmiş olsun...

SAMSUNG GALAXY S III

• Hocam Sata Disk OLmasından Kaynaklanıyor Arızalı Filan kesinLikle DeğiLdir..

Kadir_sahin@hotmail.de adresini eklersen aksam 6:20 den sonra istedigin konuda yardımcı olabilirim.*

Ve yaparız çözeriz sorununu kafana takma ama burda anlatilcak sey değil.
  • Kusura bakmayın ama çok şişirerek çıkardılar bu laptopu, problemi gerçektende çok, her an bir B!ku çıkacakmış gibi bir his sarıyor adamı, laptopda çizikler fazla ne kadar dikkat etseniz yinede üstü gidiyor yiğilerek, mesela bazen sesi çıkmıyor aletin, youtubede video izlerken laptopda film açıyorum filmin sesi çıkmıyor youtubeyi kapamasam, bataryası 8 ayı doldurmadan bitdi olacak şey değil ya, hemide çoğu vakit şarjda kalıyor laptop, çok çabuk ısınıyor laptop sesden beziyorsun, bir laptop bu kadarmı ses çıkarır :s, fanı yalnış yere koymuşlar keşke altda değilde sağ veya sol tarafa koysalarmış, film film dediler, film keyfi felan dediler gel görki laptopun ekranı sönük, filmi açtığınızda şoka giriyorsunuz bukadarmı kalitesiz olur? ayarları varmı bunun arkadaşlar? ayarlardan rengleri ayarlıyorum olmuyor belki yalnış ayar veriyorumdur? bu filmler reng sorunu çözebilsem rahatlıycam, daha bir canlı reng olsa, yardımınızı bekliyorum,beni cezb eden yönü ise sistem başarısı, açmadığı oyun yok :)...

• quote:

Orijinalden alıntı: uzin_down

Kusura bakmayın ama çok şişirerek çıkardılar bu laptopu, problemi gerçektende çok, her an bir B!ku çıkacakmış gibi bir his sarıyor adamı, laptopda çizikler fazla ne kadar dikkat etseniz yinede üstü gidiyor yiğilerek, mesela bazen sesi çıkmıyor aletin, youtubede video izlerken laptopda film açıyorum filmin sesi çıkmıyor youtubeyi kapamasam, bataryası 8 ayı doldurmadan bitdi olacak şey değil ya, hemide çoğu vakit şarjda kalıyor laptop, çok çabuk ısınıyor laptop sesden beziyorsun, bir laptop bu kadarmı ses çıkarır :s, fanı yalnış yere koymuşlar keşke altda değilde sağ veya sol tarafa koysalarmış, film film dediler, film keyfi felan dediler gel görki laptopun ekranı sönük, filmi açtığınızda şoka giriyorsunuz bukadarmı kalitesiz olur? ayarları varmı bunun arkadaşlar? ayarlardan rengleri ayarlıyorum olmuyor belki yalnış ayar veriyorumdur? bu filmler reng sorunu çözebilsem rahatlıycam, daha bir canlı reng olsa, yardımınızı bekliyorum,beni cezb eden yönü ise sistem başarısı, açmadığı oyun yok :)...

1- siz hangi modelden bahsediyorsunuz..??
    2-hocam elektronik cihaz biraz da şans meselesi bazen iyi çıkmıyor...
    3-size bu konuda tek önerim hp nin sitesinden yeni driwer sürücülerini yenilemenizdir...fark çok büyük..

kolay gelsin ...

http://welcome.hp.com/country/tr/tr/support.html

SAMSUNG GALAXY S III

• Şişirerek çıkarmaları normal çünkü bunun gibi bir laptop yoktu çıktığı zaman. Bana göre halen daha yok (Dell XPS1640 hariç)

Arkadaşımızın da dediği gibi elektronik işi biraz şans tabi. Ben ABD'den almıştım, kendim seçerek aldığım için de bir takım farklılıkları mevcut (ekran çözünürlüğü, hard disk, pil gibi). Emin olmamakla birlikte genelde şu kanı vardır, Türkiye'ye gelen mallar belki biraz daha sorun çıkartabilecek makinalar olabilir. Bunu genelde çoğu marka yapar (sırf bilgisayar için değil, tüm elektroniklerde). Üçüncü dünya ülkesi diye tabir edilen ülkelere pek de sağlam mal gitmez. Belki bu yüzden ben ABD'den almış olduğum için sorun yaşamadım, severek kullanıyorum.

Bende hiç çizik yok, neredeyse sıfır gibi. Biraz da kullanıma bağlı tabiki
    Ses çıkmama gibi bir sorunum hiç olmadı
    Ekranım muhteşem, sırf bu yüzden bile değiştirmeyi düşünemiyorum bir türlü (1680*1050)
    Fan sesinin de fazla çıktığını düşünmüyorum. Laptopun arkasına sağa ve sola iki adet ufak silgi gibi birşey koyup biraz yükseltirseniz daha verimli çalışır. Daha iyi soğutur. Çok daha fazla ısınan laptoplar gördüm.

Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
    Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
    Apple Watch Sport Uzay Grisi
    iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
    Samsung 55H6470 - PS4 500Gb
    || HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4" WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI & eSATA & Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||

• merhaba arkadaşlar Hp Pavilion DV5-1225ET 6 ay önce goldpcden alınan 2.el bir laptop alıyorum
    bu ürünün ekran kartı NVIDIA GeForce 9200M mı yoksa NVIDIA GeForce 9600M GS

üründe 9200M yazmasına rağmen 9600M GS kartlarının bulunduğunu duydum kullanan arkadaşlar tam olarak bu mevzunun ne olduğundan bahsedebilirler mi ?

arada ciddi bir performans farkı var gibi duruyor.
    http://www.notebookcheck-tr.com/NVidia-GeForce-9200M-GS.9995.0.html
    http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-9600M-GS.9450.0.html

• Hocam fiyatin ne oldugunu bilemiyorum ama baya bi uygunsa al istersen. Cunku sifir bile cok mantikli makinalar var artik. Ikinci elde de mutlaka bundan iyisi olacaktir diye dusunuyorum.

9200M GS olmasi lazim ekran kartinin, yani oyle gozukuyor. (Buarada Dv5'te kullanilan diger ekran karti 9600M GS degil GT'dir)

|| HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4" WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI & eSATA & Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Şişirerek çıkarmaları normal çünkü bunun gibi bir laptop yoktu çıktığı zaman. Bana göre halen daha yok (Dell XPS1640 hariç)

Arkadaşımızın da dediği gibi elektronik işi biraz şans tabi. Ben ABD'den almıştım, kendim seçerek aldığım için de bir takım farklılıkları mevcut (ekran çözünürlüğü, hard disk, pil gibi). Emin olmamakla birlikte genelde şu kanı vardır, Türkiye'ye gelen mallar belki biraz daha sorun çıkartabilecek makinalar olabilir. Bunu genelde çoğu marka yapar (sırf bilgisayar için değil, tüm elektroniklerde). Üçüncü dünya ülkesi diye tabir edilen ülkelere pek de sağlam mal gitmez. Belki bu yüzden ben ABD'den almış olduğum için sorun yaşamadım, severek kullanıyorum.

Bende hiç çizik yok, neredeyse sıfır gibi. Biraz da kullanıma bağlı tabiki
    Ses çıkmama gibi bir sorunum hiç olmadı
    Ekranım muhteşem, sırf bu yüzden bile değiştirmeyi düşünemiyorum bir türlü (1680*1050)
    Fan sesinin de fazla çıktığını düşünmüyorum. Laptopun arkasına sağa ve sola iki adet ufak silgi gibi birşey koyup biraz yükseltirseniz daha verimli çalışır. Daha iyi soğutur. Çok daha fazla ısınan laptoplar gördüm.

Teşekkürler yardımlarınız için, trden alamdım moskovadan aldım bu arada,evet altına bende küçük birşey koyuyorum buda bana saçma geliyor doğrusu :), yoksa ısınıyor bazende geçiyor oyun oynarken, bikere vaivoyu deneme fırsatım oldum dv5 le, ses konusunda acaip utandım hpnin sesi gerçektende acayip fazla. bu arada Dv5 kullanıyorum ama asla hpnin ne toshibayı üsteleyeceğine nede sonyi inanmıyorum arkadaşlar, ekran konusunda reng parlaklılığı olsun reng verimliği olsun gördüklerim içinde en iyi vaivoydu, hpnin rengi solukmuş gibi geliyor bana nedense, bir kaç sorum olacak size =),

1, Belki saçma soru olucak, laptopun üzerindeki touch pad ilk başlarda kullanıyordum, sol tarafdakinin üstü yiğildi :) kötü görünüyor buna bir çözüm varmı? sprey felan öyle birşeyler acaip sinir bozucu, birde laptopun üzerindeki ekiketlerden bazılarını kopardım ama oda ne koparırken laptop deforme oldu, şimdi birşey arıyorum yapıştırmak için :S
    2, Üzerinde gelen işletim sistemi vista kullanmaktayım, ne kadar çabalasamda izin vermiyor laptop hep kendi sürücüsüyle vista yapmakta, win7ye geçemedim nedense koruma var sanırım bir yolu varmı?
    3, Hpnin sitesinden driverlere bakıyorum, bendeki 32bit, oradan 64 bit indirsem sorum çıkmazmı?
    4, Driverden başka ne indirmem gerekiyor? bu aletden daha fazla verim almak için?.
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=2100&lc=en&dlc=tr&cc=tr&lang=tr&product=3770516 , buradan, tüm driverleri indirmemmi gerek? mesela hangilerini indirmeliyim söylerseniz çok sevinirim=)

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• Arkadaşlar anlamiyorum siz nasıl bilgisayar kullanıyorsunuz.. Ben Bilgi İşlemciyim işim geregi bilgisayarımın girmedigi delik koymadigim masa:-) neresi olursa artık..

1. Tane cizik olmadı . Solan yeri deseniz bende hic bir yerde yok. Sadece Libes.. Etkitini soydum o kadar.. İkincisi ısınma konusuna gelince bilgisayarınızı hic temizledinizmi? Yani hafif basınclı komp. ile fanını temizledinizmi? İkincisi yüksek ısı derken bu değer nedir?.. 3.Cüsü 8 ay şarjda kalmış diyen arkadaş şarj derken 8 AY Batarya üzerinde takılımı kullandın.. Kullandın ise zaten süper gitmiş.. Kullanmadım hocam 1 2 ay kullandım dersen yine ne fark eder.. Alırken bakdın mi? 6 Cell pil 9 cell pil? Ve şarj aletini ya full dolu olarka bir kenarı atmıssındır yada tam boş bir kenarı atıp kullanmışsındır elektrikde.. Bataryan kafadan zaten 3 aynı götürdün boş yada tam dolu bırakarak.....

Su ısınma konusuna gelince EY Arkadaslar O Kadar İnce bir kasa icersinde ortalama 40-60 derecede calısan bir işlemci 40 derecede calısan hdd 55-65 derecelerde calısan ekran kartı var.. Bu ısılarda gayet normal. Isınmasın istiyorsan oyun oynama kardesim:).. Kimileri derki ben eski bilgisayarımda işte full oyun oynuyorrumda ısınmıyordu... gibi laflar beni en cok sinir eden seyler.. Tek cekirdekli işlemcili leptoplar olsun 64 bitlik ekran kartları olsun bunlardan kullanıpda ısınmıyordu demeyin.. Ve bilgisayarda canavar gibi bence.. İlk aldıgımda işlemci 110 dereceye cikdi bende.. Tabi temizleyince yarı yarıya düsdü..

• merhaba sizce bu seriye ait bir bilgisayarın işletim sistemi ne olmalı ?
    windows 7 64 bit yüklemeyi düşünüyorum ama kararsız kaldım

daha yardımcı olması açısından sistem şöyle :

İşlemci : Intel® Core™2 Duo İşlemci T6400 (2GHz / 2MB L2)
    Ekran Tipi : 15.4″ / 1280 x 800 / WXGA Yüksek Tanımlı BrightView Geniş Ekran
    Bellek : 2GB (2 x 1024MB), 8GB’ye kadar DDR2 belleği destekler
    Sabit Disk : 250GB 5400RPM SATA
    Ekran Kartı : NVIDIA GeForce 9600M GT, 512MB
    Ses Kartı : 3B Sound Blaster Pro uyumlu ses – 16 bit tümleşik, Altec Lansing® hoparlörler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r1r2r3 -- 19 Mart 2010; 18:30:33 >

simdi win7 pro 64 bit kullaniyorum. Vistadan cok daha iyi. Ozellikle laptopunu vistayla uzun bir sure kullandiktan sonra win7 yuklersen kesinlikle yeni laptop almis gibi oluyorsun :)
    tavsiye ediyorum.
  • ben vista kullanmaktayim, 32 bitdi hp sitesinden 64bit indirdim hicbirsey degismedi hala 32 gorunmekte biryerlerde hatami ediyorum )

İsletim sisteminiz 32 bit ise programlar, driverlar 32 bit calisir.
  • Selam Arkadaşlar..DV5-1272-ET kullanıcısıyım yüklü sistem vista 32 Bit idi ama sonradan Win7 ultimate 64 Bit'e geçtim fakan ortam kumandasını bir türlü çalıştıramadım acaba neden..? bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi acaba..Şimdiden teşekkürler..:)

• quote:

Orijinalden alıntı: mero_gts

Selam Arkadaşlar..DV5-1272-ET kullanıcısıyım yüklü sistem vista 32 Bit idi ama sonradan Win7 ultimate 64 Bit'e geçtim fakan ortam kumandasını bir türlü çalıştıramadım acaba neden..? bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi acaba..Şimdiden teşekkürler..:)

a.s hocam aynı cihazı kullanıyoruz demek ...

hocam hp nin sitesinden 64 bit driwerlerini eksiksiz kurunuz.....belki kumandanın pili bitmiş olabilir...eğer ki bozulmamış ise çalışır.. geçmiş olsun kolay gelsin..

SAMSUNG GALAXY S III
  • Selam arkadaslar,

NVIDIA'dan ekran kartimiz icin yeni driver geldi (197.16) Performans artisi sagliyor. Ben yukledim, windows testi sonucu oyun grafiklerinde artis oldu. Bu baslikta gorusuldu az da olsa:

http://forum.donanimhaber.com/m_38788409/tm.htm

Daha sonra ekran kartina overclock yapmak isteyenler bu basliga baksin, son derece yararli. Uygulama olarak da epey kolaymis.

http://forum.donanimhaber.com/m_28679178/mpage_6/f_/key_//tm.htm#38983242

Windows degerlendirmesinde olusan farkliliklari buraya da yazayim:

Windows derecelendirmesini yeni driver (197.16) ile ve OC'li sekilde yeniden yaptim. Oyun grafikleri 6.3'ten 6.4'e cikti.

OC oncesi (500-400-1250) ve Driver: 195.62

OC sonrasi (580-500-1525) ve Driver 195.62

OC sonrasi (580-500-1525) ve Driver 197.16

Overclock sonucu olusabilecek zararlardan mesuliyet kabul etmem :) Yapin demiyorum, bakin diyorum.

Yeni driver'i kesin yukleyin. NVIDIA'nin sitesinden ulasabilirsiniz.

|| HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4&amp;quot; WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI &amp;amp; eSATA &amp;amp; Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.