Şimdi Ara

HP PAVİLİON 15 FAN TEMİZLİĞİ İÇİN NE YAPMALIYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Bana sanki eskiden daha az ısınıyormuş gibi geldi şimdi bağırıyor ve ısınıyor.Boşta 45-52 arası oyunda[(gta5-90a kadar çıkabiliyo)-(csgo 82ye kadar falan çıkıyo)] başka bir dizüstünü temizletmiştim 50 tl vermiştim bir daha para vermeye hiç niyetim yok.Bilgisayarın arkası fotoğrafta şu küçük dikdörtgen kapağı mı sökmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragontail27 -- 2 Temmuz 2016; 18:18:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

•  HP PAVİLİON 15 FAN TEMİZLİĞİ İÇİN NE YAPMALIYIM?
  • Bu laptop'u temizleyebilmeniz için alt kasa vidalarının hepsini sökmeniz gerekir. Klavye, üst kasa çıkacak daha sonra heatsink'i sökmeniz içinde anakart'ı sökmeniz gerekecektir.

Aşağıdaki linkte anlatımı var

http://www.myfixguide.com/manual/hp-pavilion-15-disassembly/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mila12 -- 5 Temmuz 2016; 17:51:36 >
  • HP Pavilion 15-BC010NT mi modeli laptop un bana ulasabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en zor temizlenen notebookların başında geliyor sanırsam , çok bilgisizsen 6 ayda bir 50 tl ye temizlet bana kalırsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet uzun süre geçti üstünden hala temizletmedim bir yere götürmeye vaktim olmadı ve pcyi kenara atmıştım ben de temizlerken arkada 2 vida çıkmadı bir de klavyeyi çıakrmaya korktuğum için bıraktım pcyi birine götürmek üzere fakat abim güncelleştirme falan yapmış sanırım ekran kartı ve biosu ben güncellemiştim ama sistem güncelleştirmesi yapmış sanırım şu yenıden başlat ertele diye çıkanlardan :D şuan fan sesi düzeldi sorun geçti gibi oyunda da cs goda 80e geldi 1 kere ama onun dısında hıc 80ı gecmedı 70 falandı bosta da suan sadece chrome açık 44-50 arası. Aslında değerler pek düşmüş gibi görünmüyor ama fan sesi baya azaldı hissedilir düzeyde artık bu derecelerin de hpnin sorunu olduğunu düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.