Şimdi Ara

HP Pavilion 15-BC010NT X8M23EA i5-6300HQ 8GB 128GB SSD 1TB 4GB GTX960M 15.6 FreeDos (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
18
Favori
20.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kardesim hp ısınır. Muadil model olan asus-msi-dell e gore karsilastirdigimda ohoooo cehennem gibi. E ısındıginda sadece eli rahatsiz etmiyor. Performansida acayip etkiliyor. Hpye bulasmayin. Heleki Performans istiyorsaniz. Tasarim isteyen alabilir. Ama bulasmayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Msi gl 62 6qd alma durumu var belli değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fyfyfy1453 F kullanıcısına yanıt
    Bu bir genelleme. Her genellemenin olduğu gibi bu da yanlış. HP Pavilion dv6 aldım sözde ısınma problemli. 3 arkadaş aldık ikisi 2.sene çöpe attı benim 6.yılı devirdi. 1 kere format attım şimdiye kadar da her işimi görüyor. Şimdi yükseltmek için bu bilgisayara yöneldim yine HP'ye güvenerek. Yani elektronik şans ve kullanmayı bilme işi.
  • Kragen kullanıcısına yanıt
    Siz aldınız mı bilgisayarı , yoksa almayı mı düşünüyorsunuz?
  • MrtYlmzz kullanıcısına yanıt
    Almayı düşünüyorum takipteyim. Sanırım yeni çıktı pek yorum yok etrafta. Kasa tasarımı diğer markalara göre çok hoş. Özellikler de 10 numara. Bir tek kronik sorun olup olmamasını bekliyorum.
  • Arkadaşlar ürünü Vatan bilgisayara gidip biraz inceledim, malzeme kalitesi konusunda malesef beklentiniz yüksek olmasın.
    -Klavye tuşlarının basış hissiyatı gayet güzel.
    -Klavyenin bulunduğu yerdeki tasarım şık duruyor ve malzeme kalitesi fena değil.
    -Fakat kasanın alt tarafındaki malzeme kalitesi 1000 liralık dandik bilgisayarlardan farksız, hani mühendisler uğraşmış nasıl daha dandik yaparız diye bu ortaya çıkmış gibi, havalandırma delikleri bile kalitesiz duruyor, alt tarafın boyasıda aynı şekilde, bu bilgisayarın havalandırma ızgarası zamanla kırılabilir. Kısaca alan kişinin çok narin kullanması gerekiyor, yarın büyük ihtimalle Monster Abra A5 modeline bakacağım onunla ilgili izlenimimi de paylaşırım, ancak şu gerçek ki tasarımı çok şık duruyor HP' nin.
    -Ekranı fena değil parlaklığı ev için yeterli ama biraz daha iyi olabilirdi. Ekran IPS olduğu için görüş açılarında problem yok Tn paneller gibi bozulmuyor çok abartı açılardan bakmadıkça.
    -Touchpad'in tuşları tek kelimeyle berbat, mecbur kaldığımdan bastım, sadece iş görür yani.
    -Sıcaklık konusunda pek bir şey yapamadım internette gezdim, everest programı sıcaklıkları göstermedi maalesef bu nedenle alt kısmına elledim, normal çalışmada fazla ısınmıyor gibi cihaz, yukarıda bir arkadaş hiç bir şey yapmayınca ısınıyor yazmış ben öyle bir durum algılamadım ki gittiğimde bilgisayar açıktı zaten.Çift fanlı bir soğutması var bu arada

    Bunlara ek olarak biraz diğer markalara baktım, ASUS'un malzeme kalitesi açık ara önde, ama sakın 1366x768 olana bakmayın, ben önce Full Hd olanına baktım sonra HD olanı görünce kimse yanlış anlamasın ama buna GTX 980 koysan ne olur dedim, çözünürlüğü bırakın panel çamur gibi renkler falan berbat geldi. Panel kalitesi konusunda ASUS>HP (FULL HD İÇİN, YOKSA HD LERE BAKMAYIN BİLE RESMEN FELAKETTİ). Tekrar söylüyorum HP sağa sola fırlatmaya çarpmaya gelecek bir kasaya sahip değil ama Asus biraz daha dayanıklı. Tercih sizin narin kullanırım diyorsanız HP güzel duruyor.

    Birkaç resim çektim:
     HP Pavilion 15-BC010NT X8M23EA i5-6300HQ 8GB 128GB SSD 1TB 4GB GTX960M 15.6 FreeDos HP Pavilion 15-BC010NT X8M23EA i5-6300HQ 8GB 128GB SSD 1TB 4GB GTX960M 15.6 FreeDos HP Pavilion 15-BC010NT X8M23EA i5-6300HQ 8GB 128GB SSD 1TB 4GB GTX960M 15.6 FreeDos HP Pavilion 15-BC010NT X8M23EA i5-6300HQ 8GB 128GB SSD 1TB 4GB GTX960M 15.6 FreeDos HP Pavilion 15-BC010NT X8M23EA i5-6300HQ 8GB 128GB SSD 1TB 4GB GTX960M 15.6 FreeDos
     HP Pavilion 15-BC010NT X8M23EA i5-6300HQ 8GB 128GB SSD 1TB 4GB GTX960M 15.6 FreeDos




  • MrtYlmzz kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Alt tarafın öyle yapılma sebebi sanırım kolay ulaşım. Tek kapakla tüm parçalara ulaşılması amaçlanmış. Ama kalitesiz diyorsanız o ayrı. Çift fanlı + soğutuculu bir bilgisayar ısınmaz ben 6 yıl önce HP alırkende ısınma sorunu var diyorlardı tüm HPlerde 6 yılda hiç bir şey yapmamış olamazlar.

    Ek olarak ben Vatan mağazasını gezerken Asus laptopları kontrol etmiştim. Sadece normal çalışmada bile ısınma sorunu vardı. Oradaki çalışan da bu şekilde söyledi buradaki en çok ısınan marka bu diye.

    Abra incelemeni de belirtir misin? Burada olmaz herhalde ama link ya da mesaj atarsan sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kragen -- 10 Temmuz 2016; 22:18:40 >
  • Kragen kullanıcısına yanıt
    O alt tarafın bahanesi olamaz maalesef, kısaca kalitesiz bir malzeme kullanılmış, ben dediğin gibi sadece malzemesi hakkında konuştum, açıkçası SSD falan takmam gerekirse o kapağı korkarak açarım yani. Emin olun HP hakkındaki görüşlerim sizinle aynıydı ve bu nedenle gidip kendim görmek istedim, daha önceki bilgisayarlarının bazı modellerinde ısınma sorunu vardı doğru, mesela DV6000 serisi tam bir mühendislik hatasıydı ancak bizim evde 3 tane DV6-1384ET var hepsi 2009-2010 üretimi bilgisayarlar ve hala sorunsuzca çalışıyorlar ve malzeme kalitesi kesinlikle baktığım 15 serisinden daha iyi. Bugün Monster' a bakmaya gidersem geldiğimde yorumlarımı paylaşırım.
  • Sana ne kadar teşekkür etsek az @MrtYlmzz. Kafamdaki bazı sorular cevap buldu. Galiba ben de ASUS ROG GL752VL'den kullanacağım ama onun da ekranı IPS değil büyük ihtimal
  • Beyler başka konuda bu bağlantıyı buldum.Isı değerlerini felan gösteeiyo oyun oynadıktan sonta falan sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://youtu.be/GtMPYj3_BsU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Figo kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, internetten biraz inceledim bahsettiğiniz Asus'u eğer sizin düşündüğünüz modele baktıysam 5000 lira fiyatı var ve öyle bir modelde IPS ekran olmaması şaşırtıcı, ama özelliklerde 140 derece görüş açısı olduğu yazıyor ekranda. Dell 7559 modelinede bakabilirsiniz, Asus'tan daha hesaplı tek eksiği klavye aydnlatmasının olmaması.
  • Berkan442nn B kullanıcısına yanıt
    Sorun ısınması değil ancak o ısınmayla baş edebilecek bir alt kasa kalitesinin olduğunu düşünmüyorum, alt kasadaki malzeme cidden düşündürücü, daha önceden G6 serisi kullanmış ve ısınmadan dolayı havalandırma ızgaralarının bir bir düştüğünü ve vidaların düştüğüne şahit olmuş biri olarak o bilgisayarı listemden çıkarırdım, Dell 7559 alternatif olabilir.
  • Dell 7559 güzelde bütçe 3000 altı.En iyiside msi gl 62 6qd gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus'un o modelinin Türkiye sayfasında IPS var, ABD sayfasında IPS yok yazıyor Hocam ben anadoluda yaşıyorum da, bu modeli bir yerlerde görürsen benim için bakar mısın lütfen?
  • Figo kullanıcısına yanıt
    Tabi ki neden olmasın, görürsem incelerim fakat bu ROG modellerini daha önce teknoloji mağazalarında teşhir ürünü olarak gördüğümü hatırlamıyorum, maliyetli olduğu için pek cesaret edemiyorlar herhalde
  • Sanırım haklısın hocam. En ucuzu 4.900TL ama gerçekten iyi bir bilgisayar. İnşallah görürsün de benim için IPS ekran mı diye bir bakarsın. İnan çok mutlu olurum. Çünkü sayende bu HP'den vazgeçtim ben.
  • Figo kullanıcısına yanıt
    Hocam ben @mrtylmzz ın dediği gibi malzeme kalitesini görünce bi soğudum zaten gerçekten çok kötü vatana teknosaya gelmiş bilgisayar sanırım incelediğinizde ne demek istediğimi anlayavaksınız :) ısınır ısınmaz o ayrı bi konu ama 20tl lik bi soğutucuyla hiç bir bilgisayar kolay kolay ısınmaz çok problem değil bence. Performans olarak zaten özellikleri ortada o fiyata çok çok iyi. Full hd ekran var.
    Ben Asus x550vx aldım 12gb ramli 2800tl özellik olarak Asus i7 hp i5. Hp de fhd gtx960m var Asus hd Gtx950m var geri kalan özellikler aynı desek yeridir. Ben malzemeye önem verdiğim için Asus aldım gerçekten arasında dağlar kadar fark var ve bilgisayardan tek şikayetim tuşlar kırmızı klavye aydınlatması yok gece değil gündüz bile zor görünüyor ama görüntü olarak çok şık :)

    Isınmaz dedim ama bilgisayar ateş püskürüyordu bi Windows kurdum sadece



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ua_tnc -- 12 Temmuz 2016; 13:14:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İyi günlerde, ağız tadıyla kullan hocam. HP malzeme konusunda neden bu kadar kötü anlamak mümkün değil, ancak malzemeden önce ekran kalitesi (malum gözler çok daha mühim, yıllarca o ekrana bakacağız) daha önce geliyor. Ve sanırım ben de IPS ekran olmasına kandım HP'nin. İyi ki acele etmemişim almakta
  • Bu bilgisayarı gerçekten alıp kullanan biri varsa bana ulaşabilir mi?

    3000 TL altı kağıt üstünde en iyi tercih gibi GTX960M nedeniyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.