Şimdi Ara

hp omen mi , monster tulpar mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iki bilgisayar fiyatlar hemen hemen yakın

HP OMEN 17-w200nt Zomen-by-hp-17-w200nt Z9D89EA

MONSTER-TULPAR-T7-V11-1

Özelliklere gelince
    hp omen artıları ve eksileri:
    - Bir kere ekran 4K IPS G-SYNC : benim için güzel bir özellik, oyun ve grafik tasarımın yanında film gibi şeyler de artısı...
    - Harddisk 512 GB SSD ama incelemelerden anladığım kadarıyla monster'a göre yarı yarıya daha yavaş
    - Az da etkili olsa tasarım harika.
    - Eksisi olarak klavyesi sadece kırmızı ışık ve ok tuşları çok kullanışlı değil.
    - 400tl daha ucuz

Monster tulpar artıları ve eksileri
    - Harddiski 256gb ama hp'ye göre biraz daha hızlı
    - ram 2400mhz lik ram. hp ninki 2133
    - ekranı FHD ekran ama G-SYNC
    - Tam renkli klavye var...

bu iki laptopta da ekran kartı değişiyor mu?? (lehimli mi)
    evet beyler fikirlerinizi alalım...

• şimdi biri çkıp diyecekki HP'ler ısınıyor ,diğeride monster kalitesinden bahsedip anakart uyumsuzluklarını eleştirecek.

Bekliyorum ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hp saha güzel göründü o kadar para vereceksen monster alma derim. Monster normalde f/p olduğu için tercih sebebi ama hp vatanda olmasına rağmen özellik olarak bir fark yok.

• Tasarım ve SSD yönünden HP daha iyi duruyor. Ama cihazın kronik sorunu olup olmadığını araştırmak daha iyi olacaktır.
  • Tulpar serisi sager yani clevo ürünü. Tam modelin adını bilmiyorum ama tulpar o ürün ve genelde çok övülüyor. Ama omen de güzel makine .Karar senin.
  • söz konusu olan omen yani normal hp paviliondan bahsetmiyoruz

omen ile monster karşılaştırmak mantıklı değil
    hp omen, razer, gigabyte, alienware, dell xps serilerini kullanmadaysanız daha önce farkı anlamanız zor olacaktır

şunun gibi düşünebilirsiniz almanyada üretilmiş bütün testlerden geçmiş oldukça stabil son model bmw ile türkiye de üretilmiş amacı sadece milletin parasını cebe indirmek için satılan hatalı teneke yığını fiat egea karşılaştırmak gibi

illa monster ve türevlerinden alacaksan amazon.de de schenker, aorus, medion, eurocom gibi clevo kasa kullanan markalar tr nin 2/3 fiyatına neredeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ge4ce -- 2 Mayıs 2017; 18:46:16 >
  • Merhaba nothing_but,

Öncelikle ekran kartı konusuyla ilgili bilgi vermek istedim; ekran kartı ne yazık ki değişmiyor V11'de.

Bunun haricinde aklında olan herhangi bir soru var ise ya da kafanda oluşan soru işaretleri var ise telefon numaranı özel mesajla iletebilirsen arayıp, sorularını cevaplandırabiliriz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • www.vatanbilgisayar.com
    ACER PREDATOR CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TB+256 SSD-15.6-GTX1070 8GB-W10 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/acer-predator-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-1tb-256-ssd-15-6-gtx1070-8gb-w10.html

O kadar para veticeksen bu cihaz daha iyi her açıdan ben bunu tavsiye ediyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.