Şimdi Ara

HP Omen Hazır PC Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, sistem toplama işlerinde tecrübesizim ve yardımınıza ihtiyacım var. Vatanda KDV indirimi varmış bu haftasonu. Sizce bu hazır pc alınır mı bu fiyata?:
    http://www.vatanbilgisayar.com/omen-by-hp-intel-core-i7-7700-3-6-ghz-32-gb-2tb-128gb-8-gb-nvidia-gtx1070-win10.html

• Bundan daha iyisi yok zaten(bütçe aralığında). Alınır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aynı bilgisayarla ilgileniyorum sadece 1 konuda tereddütte kaldım.

HP'nin sitesinde bu bilgisayarın güç kaynağı 300W olarak belirtilmiş.

Bu güç kaynağı bu sistem için zayıf kalır mı?
  • Avery kullanıcısına yanıt
    bu benim de aklıma takıldı ya. bi de parçaları tam ayrıntılı yazmamışlar
  • up
  • alinmaz o fiyata i7 8700 sistem toplarsin en yeni nesil bulasma kesinlikle...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben geçen hafta mediamarktan aldım 7033 liraya. Acil bilgisayar ihtiyacından ötürü hazır pc aldım. Her özelliği güzel de 300w güç kaynağının sebebini anlayamadım bir türlü. Aldıktan sonra farkettim. Bu özellikteki bilgisayar için ucuz bir parçadan kısmaları saçmalık. Şu an bir sıkıntısını görmedim tabi 1 haftalık pc ama endişeliyim bu konuda ve garantisi varken nasıl bir çözüm bulabilirim önerisi olan varsa çok makbule geçer. Parasını verip güç kaynağını garantide değiştirtebiliyor muyuz?
  • 10kamehame 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam pc hazir zaten. Adamlar olçüp biçip ona gore ayarliyorlar parçalari. Gtx 1000 serisi gpular da az guc tuketmesiyle meshur. Bi sorun yasamazsiniz keyfinize bakin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300 Watt güç kaynağı ama günümüzde 300 watt çok rahat kaldırır o sistemi. HP güç kaynağı olarak dandik marka kullanmadığı için problem olacağını sanmıyorum. Sistemleri güncellendikçe enerji tüketimleri de bir o kadar azalıyor.
  • Güç kaynağı ile ilgili yorumlar içimi rahatlattı biraz. Anakart falan yanar diye korkuyordum. 2009 da bile 300 w yetersiz deniyordu daha basit sistemler için. o sebeple sorun olacağını düşündüm.Umarım dediğiniz gibi bir sorun yaşamam. Bu pc den almak isteyen olursa istediği testi yapıp sonuçlarını paylaşabilirim
  • Yanlış hatırlamıyorsam GTX 1060 için önerilen güç 400 watt tı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısa ve net hazır pc ALINMAZ.

• O paraya 8400 + 1080 alınır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınmaz

• uzak durun
  • Avery kullanıcısına yanıt
    Kalmaz ilgili donanım testten geçiriliyor talep ettiğinden fazla güç kaynağı takılıyor. Bu arada örnek veriyorum desktop'da gtx 1080 ile notebook 1080 aynı gücü harcamıyor. Dizüstü bilgisayar bileşenler normallere göre %60 daha az enerji tüketir. Aksi durum olsaydı MSI GT82 1000Watt güç kaynağı ile gezmek zorunda kalırdı. :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.