Şimdi Ara

HP LASERJET P2015 Sorunu !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim HP LASERJET P2015 yazıcım var kaç günden beri sorun çıkarıyor sorun şu : yazdır seçeneğine tıkladığım da yazdırılıyor yazıyor ama hiç bi gelişme yok driverini sildim baştan yükledim olmadı, acaba kablo ile alakalı bir şey olabilir mi? (not : daha önceden yazdırıyordu aynı kabloyla) yeni kablo alsam sorun çözülürmü ? cevaplarınız için teşekkür ederim

• bilgisayar yazıcıyı görüyor mu?
  • ayrıca birde kablonuzun uzunluğu ne kadar?
  • bilgisayar yazıcıyı görüyor yeni donanım bulundu diyor HP LASERJET P2015 başarıyla kuruldu kullanıma hazır diyor ama yazdırmıyor , kablonun uzunluğuda 1.5 m civarında
  • quote:

Orjinalden alıntı: sivasliömer

Merhaba arkadaşlar benim HP LASERJET P2015 yazıcım var kaç günden beri sorun çıkarıyor sorun şu : yazdır seçeneğine tıkladığım da yazdırılıyor yazıyor ama hiç bi gelişme yok driverini sildim baştan yükledim olmadı, acaba kablo ile alakalı bir şey olabilir mi? (not : daha önceden yazdırıyordu aynı kabloyla) yeni kablo alsam sorun çözülürmü ? cevaplarınız için teşekkür ederim

Kartuş donmuş olabilir yada arkadaşımızın dediği gibi kabloyla alakalı olabilir eğer sorunsuz kurdugunuzdan eminseniz.
  • kartuş donmuşsa ne yapabilirim , ayrıca kablonun uzunluğuyla mı alakası war kabloyu değiştirsem olur mu ?
  • bi deneyin isterseniz başka kabloyu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP CP1025 mi HP M251yazıcımı
    12 yıl önce açıldı
    hp laserjet p1102w sorunnn
    13 yıl önce açıldı
    Hp Officejet 7510 kartuş reset
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam ben başka kobloyu bir deniyim olmazsa bir de kartşuna baktırırım teşekkürler..
  • Yazıcı ve fakslara girin.Orada yazıcınızın üzerine sağ tıklayıp özellikleri seçin.Yukarıdaki menuden bağlantı noktalarına tıklayın ve aşağıdan usb nin secili olup olmadığına bakın.
  • Sorunun çözülmezse yaz buraya gene yada özelden ulaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SroKO -- 8 Haziran 2009; 19:25:04 >
  • Bağlantı noktalarını kontrol ettim usb seçili ama yine de yazdırmıyor gerçekten bu yazıcılar dert şin çıkıyor ama işine yaramıyor uğraşıyorsun iyi bir yazıcı şart
  • Ben kartuş donmuş diyene Hasta oldum

O yazıcı kadar iyi yazıcı gidip 600 lira vermeden alamazsın

Soru ?
    Toner doldurdun mu? (başka toner dene bozmuşlardır doldururken)
    Kabloyu çıkarıp Yazıcılardan yazıcıyı sildin mi?
    Sonra takıp tanıttın mı ?
    Aygıt yöneticisinde BİLİNMEYEN AYGIT varmı? USB lerde Kabloyu değiştir o zaman

Yazıcıyı Çevrimdışı ayarladın mı ?
    Yazdırmayı Durduru işaretledin mi ?

Bunları cevapla sorunun çözülür.
  • Herkese Teşekkür ederim sorun kablodaymış değiştirdim sorun çözüldü
  • quote:

Orjinalden alıntı: ioz

Ben kartuş donmuş diyene Hasta oldum

O yazıcı kadar iyi yazıcı gidip 600 lira vermeden alamazsın

Soru ?
    Toner doldurdun mu? (başka toner dene bozmuşlardır doldururken)
    Kabloyu çıkarıp Yazıcılardan yazıcıyı sildin mi?
    Sonra takıp tanıttın mı ?
    Aygıt yöneticisinde BİLİNMEYEN AYGIT varmı? USB lerde Kabloyu değiştir o zaman

Yazıcıyı Çevrimdışı ayarladın mı ?
    Yazdırmayı Durduru işaretledin mi ?

Bunları cevapla sorunun çözülür.

sorun kablodaymış

iyi günlerde kullan kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avionics -- 10 Haziran 2009; 17:42:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.