Şimdi Ara

hp laptoplarda format sonrası dısklerın birleşimi :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ebeyler ben recovery almıstım dvd olusturmustum ancak dvd ıle format attıgımda ayıtmıs oldugum d e hepsi birleşti ve tabıkı dosyalarımda silindi:( tabi geri getirebildim dosyalarımı ancak her defasında bole mı olcak yanı ormatlar birleşecekmi bu disklerim yokmu bunun bi bözümü??

sadece c ye neden format atılmıyo dısklerı bırlestırıp fabrıkaya dönüyo???

• Zaten Recovery nin mantığıo. Yani fabrika ayarlarına dönmek.

Disklerin birleştiği bilinen birşey zaten. Yedek alman gerekir Recoveryden önce.
  • ama cok saçma değilmi ne dosya kalıyo ne bişi :(
  • evet eğer recovery kullanırsanız fabrika ayarlarına geri dönersiniz yani hplerde disk tek bölüm olarak veriliyor. Ne var ne yoksa hepsi gider, örneğin yeni 1 ay oluyor tahminen acer aldım 320 gb hdd var ve fabrikasyon olarak ikiye bölünmüş diskler ve bunu görünce gerçekten çok sevindim. Hp neden c v d olarak ikiye bölmez ve recovery hazırlarken sadece c imajı hazırlamaz anlamıyorum. Bu yüzden eminim forumda ilk defa senden duydum, senin gibi mağdur olan verilerini kaybeden bi sürü kişi olabilir. Sana tavsiye edeceğim birşey dosya kurtarma programlarını denemen biraz uğraştırır ama geri dosyaları getirebilirsiniz. Format atılmış olsa bile ben bu yöntemle virüs tarafından silinmiş o güzelim ve çok üzüldüğüm resimleri geri kazandım. File recovery gibi türevleri programlar var internetten bulabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.