Bissürü küçük küçük programcığı var HP nin arkadaşlar. Çok gereksiz şeyler var aralarda. Sıfırdan format arsam mesela parmak izi kaybolacak. Nasıl yapacağım bu işi? Ayrıca 64 bit windows 7 yüklemişer ama 3 GB ram var gerek yok yani 64 e. Bide harddiski çok saçma ayırmışlar. Ne yapıcam?
Kendi windowsu daha güzel yükledikten sonra onları silersin ben öyle yapıyorum.Sıfırdan windowsu kurmuştum ama laptopta üreticisi tarafından yapılan windows daha hızlı geliyor.
ben ilk aldıgımda 3040st mi,dayanamadım en baştan 7 ultimate 64x kurdum.ama o bi hafta öyle zorlandım ki hp nin sitesindeki bazı driverlar işe yaramıyor modelinizde,biraz araştırma yapmanız gerekiyor
ama tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: KaptanMirliva
Bissürü küçük küçük programcığı var HP nin arkadaşlar. Çok gereksiz şeyler var aralarda. Sıfırdan format arsam mesela parmak izi kaybolacak. Nasıl yapacağım bu işi? Ayrıca 64 bit windows 7 yüklemişer ama 3 GB ram var gerek yok yani 64 e. Bide harddiski çok saçma ayırmışlar. Ne yapıcam?
öyle yapcagına gereksiz olan hp programcıklarınının acılısta calısmasını engelle ve keyfine bak. açılış süresindeki hızlanma bile yeter