Şimdi Ara

HP laptobuma sıfırdan windows kursam mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bissürü küçük küçük programcığı var HP nin arkadaşlar. Çok gereksiz şeyler var aralarda. Sıfırdan format arsam mesela parmak izi kaybolacak. Nasıl yapacağım bu işi?
    Ayrıca 64 bit windows 7 yüklemişer ama 3 GB ram var gerek yok yani 64 e. Bide harddiski çok saçma ayırmışlar. Ne yapıcam?

• Kendi windowsu daha güzel yükledikten sonra onları silersin ben öyle yapıyorum.Sıfırdan windowsu kurmuştum ama laptopta üreticisi tarafından yapılan windows daha hızlı geliyor.
  • ben ilk aldıgımda 3040st mi,dayanamadım en baştan 7 ultimate 64x kurdum.ama o bi hafta öyle zorlandım ki
    hp nin sitesindeki bazı driverlar işe yaramıyor modelinizde,biraz araştırma yapmanız gerekiyor

ama tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaptanMirliva

Bissürü küçük küçük programcığı var HP nin arkadaşlar. Çok gereksiz şeyler var aralarda. Sıfırdan format arsam mesela parmak izi kaybolacak. Nasıl yapacağım bu işi?
    Ayrıca 64 bit windows 7 yüklemişer ama 3 GB ram var gerek yok yani 64 e. Bide harddiski çok saçma ayırmışlar. Ne yapıcam?

öyle yapcagına gereksiz olan hp programcıklarınının acılısta calısmasını engelle ve keyfine bak. açılış süresindeki hızlanma bile yeter
  • Kur bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.