Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
525.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ala ala bende hemen kurdu registır yaptın dimi die sormuom yapmışındır modemle bağlanma ama senkr. bağlan benim hemn bağlandı
    quote:

Orjinalden alıntı: vur

spb weather i çalıştıramadım şehiri seçiyorum download diyor error veriyor yardım lütfen?(internete bağlıydım)
  • selamlar .10/01/2007 itibariyle bende bir 6815 sahibi oldum. lütfen listeye ekleyelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mytwins

selamlar .10/01/2007 itibariyle bende bir 6815 sahibi oldum. lütfen listeye ekleyelim.

hayırlı olsun arkadaşım
  • @ilkaysvl

Ya artık emreyi bıraktım sana takılıom emreozel le aramız bozuk arabamın kaskosunu ona yaptırmıom die benle irtibatı koparcakmış beyefendi :)
    ya sende güzel program ve oyunlar var biraz oyun yollarmısın bu arada meseneye eklemedin beni ayıp edion bak :p söz emreye yaptığım işkenceyi sana yapmicam

unutmadan Photo Contacts Pro v401 programı ingilizce dim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremvekerem -- 11 Ocak 2007; 13:23:45 >
  • Tüm forumdaki arkadaşlarıma selam.....pop3'ten email indirdiğim zaman dün indirdiğim mailleri görememeye başladım..bunun nedeni nedir?bu durumu yaşayan var mı?
  • @ilkaysvl:

Sbp bundle için teşekkürler. Hepsi sorunsuz çalışıyor. Keyboard kesinlikle kendininkin den daha iyi. (yalnız parmakla kullanımda biraz sert basmak gerekiyor).

Sbp pocket plus ta ekran ışıgını ayarlama ikonu tepki vermiyor. Ne yaptıysam çalıştıramadım. Sende de aynımı?.

Bence sbp pocket plus da eğer ikon boyutlarıda ayarlanabilseymiş iyi olurmuş.

Arkadaslar,

Onceki sayfalarda bazı bankaların bankacılık işlemlerinde netfrontun ise yaradığı söyleniyor. Sizi bilmem ama Garanti nin dışındaki bankaların sitelerini kullanmayı canım pek istemiyor. Malesef Garantiyi de ancak Thunder Hawk ile kullanabilecekmisiz. Bekliyoruz bakalım...

Benim 6815 in browserından il etapta,

1. Garanti bankacılık işlemleri,

2.www.ibb.gov.tr deki online trafik kameralarının canlı izlenebilmesi

3. ve youube veya alternatifi

en azından bu üçünü kullanabilseydim cok memnun olurdum.

P.S. Katlanabilir keyboard kullananlar varmı aranızda. Kullanıp memnun olan ve tavsiye edecek model bilen varmı?

• http://urun.gittigidiyor.com/HP-Ipaq-6815-Kristal-Kilif-Crysal-Case_W0QQidZZ3445140

ŞÖYLE BİR ÜRÜN ARIYORDUM .AMA FİYATINI ABARTMIŞLAR BİRAZ.

• Bende bugun 6815 sahibi oldum!! Şimdi geldi elime kargoyla...

Beni de ekleyebilirsiniz listeye..

Bu arada dayanamadım açtım aleti şarja takmadan. Hemen bi wireless'ı denedim.

Bende US ROBOTICS 9108 modem var. Ilk önce görmedi ama Modemin kontrol panelinden ayar yaptım çalıştı, sizinle paylaşayım istedim:

-Modemin Kontrol paneline girin
    -Security Menüsünden Wireless'ı seçin
    -Network authentication: WPA (PSK) seçin
    -WPA encryption: TKIP seçin
    -WPA pre-shared key: Şifrenizi yazın
    -Rotation interval: 0
    -Sonra Apply deyin

Modemden bu kadar.
    Telefonun wireless kısmından da aynı ayarları yapın tamamdır, bağlantınız kuruldu.

AIRTIES modemi olan arkadaşlar siz de bunu deneyin belki çalışır.

24. sayfaya gelerek takip ettiğim bu forum telefonu direk almamı sağladı. Herkesin paylaşımı için teşekkürler...

ileriki günlerde titreşim ve pil olayını aktarırım, şimdilik titreşim olayı yok gibi..

• Beyler,

Geçenlerde __root__ arkadaşımızın da gönderdiği xcpuscalar programını yükledim. Problemsiz çalışıyor. Downclock yapabildiğiniz için %20-30 arası pil tasarrufu sağlıyor. En önemlisi sizin şu titreme problemine çözüm sunuyor.

http://rxxxdsxxxe.com/files/11198296/xcpuscalar2007.rar

Kurduktan sonra Speed sekmesinden "Auto scale with CPU load" seçeneğini aktifleştirin. Advanced sekmesinden sırasıyla 208 - 312 - 416 ve 520 hızlarını % 25 - 40 - 60 cpu yükü oranlarıyla ayarlayın. Aşağıda File menüsündeki üç seçeneği de aktifleştirin.

Titreme problemi yaşayan arkadaşlar da Options menüsünden "Apply Screen Flicker Filter" seçeneğini aktifleştirsin. Bu problemi yaşamayanlar bu ayarı ellemesin.

Hepsi bu. Görüşlerinizi yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hae -- 11 Ocak 2007; 14:07:37 >

• evet etkili bir program ilk gozlemledigim titremenin yok olmasi pil tuketimi ile ilgili ilerleyen zamanda bir seyler soyleyebilirim...

quote:

Orjinalden alıntı: hae

Beyler,

Geçenlerde __root__ arkadaşımızın da gönderdiği xcpuscalar programını yükledim. Problemsiz çalışıyor. Downclock yapabildiğiniz için %20-30 arası pil tasarrufu sağlıyor. En önemlisi sizin şu titreme problemine çözüm sunuyor.

http://rxxxdsxxxe.com/files/11198296/xcpuscalar2007.rar

Kurduktan sonra Speed sekmesinden "Auto scale with CPU load" seçeneğini aktifleştirin. Advanced sekmesinden sırasıyla 208 - 312 - 416 ve 520 hızlarını % 25 - 40 - 60 cpu yükü oranlarıyla ayarlayın. Aşağıda File menüsündeki üç seçeneği de aktifleştirin.

Titreme problemi yaşayan arkadaşlar da Options menüsünden "Apply Screen Flicker Filter" seçeneğini aktifleştirsin. Bu problemi yaşamayanlar bu ayarı ellemesin.

Hepsi bu. Görüşlerinizi yazın.

• klip felan upload etsek ne güzel olur:D böyle tam ekran izleyebileceğimiz
  • serial number bulan varmıııı?

quote:

Orjinalden alıntı: secure

quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

Demin sormuştunuz linkini buldum Core Player en son sürüm

http://****.com/files/5156135/crpp.rar

Linkin başındawww.yok direkt yazıyorsunuz de yok. r a p i d s h a r e yazın başına (araya boşluk bırakmadan)

Cevabınız ve yardımınız için teşekkürler Programı kurdum bide serial numarasını araştırıyim.

• @vur

Al sana klip, hem de RTÜK tarafından yasaklanmış tarafından

Sasha Dith - Russian Girls

http://rxxxdsxxxe.com/files/11209854/Sasha_Dith_-_Russian_Girls_PocketPC_hae.avi

• sağol hae ilk videomu sayende izleyecem:D
  • quote:

sağol hae ilk videomu sayende izleyecem:D

nasıl ilk videoooooo ben 3 tane video upload ettim ayni şekilde ama rtük in numberone ı kapamadığı klipler heralde o yüzden benim klipler dikkate alınmadı.

KARGOLAR YOLA ÇIKTI... (23 kişiye birden minidvd ler geliyor.OyUn Ve PrOgraM var içlerinde arkadaşlar ve music video )

• birde bu alette "birlikte aç" olayı yokmudur:( istediğim müziği klibi istediğim programda açamıyormuyum?klibi yükledim açmadı.Müzikleri vs. önce media player da açıyordu şimdi pocket playerı yükledim onda açmaya başladı:S bu sorun değil ama ya silersem pocket playeri hiç açmaz diye tırsıyorum ayrıca bu videoyuda izleyemedim rtük ün yasakladığını:)benim telde de yasaklı heralde çizgili ekran çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vur -- 11 Ocak 2007; 17:01:26 >
  • Emre Özel çok sağol kargo için ama İnşallah pocket artis programı gibi değildir!!!! imaqımın anasını ağlattı media playerleri bile etkiledi bi CoRE PLAYER serial number verde hatanı düzelt bari kardeşim mahvettin bütün türkiyeyi yoksa eski sitelerindeki sırları açıklarım illegal işleri sora yemek tariflerini muhahahhahahahah
  • s
    quote:

Orjinalden alıntı: emreozel

quote:

sağol hae ilk videomu sayende izleyecem:D

nasıl ilk videoooooo ben 3 tane video upload ettim ayni şekilde ama rtük in numberone ı kapamadığı klipler heralde o yüzden benim klipler dikkate alınmadı.

KARGOLAR YOLA ÇIKTI... (23 kişiye birden minidvd ler geliyor.OyUn Ve PrOgraM var içlerinde arkadaşlar ve music video )

senin linki bulamadım bi link atsana:)

• Merhaba arkadaşlar. Hp İpaq 6815 yeni aldım. Ama bir türlü açamadım. Açılışta Unlock yazıyor. Windows'un logosu var . Fakat bi türlü ana menüyü göremedik. Telefonu kullanamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Çıkan mesaj bu:

To unlock the device, tap Unlock
  • quote:

Orjinalden alıntı: telkom3

Merhaba arkadaşlar. Hp İpaq 6815 yeni aldım. Ama bir türlü açamadım. Açılışta Unlock yazıyor. Windows'un logosu var . Fakat bi türlü ana menüyü göremedik. Telefonu kullanamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Çıkan mesaj bu:

To unlock the device, tap Unlock

İngilizce bilen bir arkadaşınla bu işi halletmen, yada bu ve bundan önceki 2-3 sayfaya göz atman bu sorunu çözer. Daha sonrasında türkçe kullanım klavuzunu ve bu konunun tamamını okuman lazım.

Kolay gelsin. (Bu arada ben konuyu atladığım bir yer olmuştur diye 2 kere okudum. İbret olsun )

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.