Şimdi Ara

hp ipaq hw 6915 nerden bulunur??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Neden aradigim seyleri bulmam bu kadar zor ya da imkansiz oluyoır?

HP ipaq HW 6915 istiyorum.. Allah askina birisi yardim etsin... Nerden bulucam ben bunuuuuu??

• Bu ne acele daha dünyanın hiç bir yerinde satılmıyor bende takip ediyorum gsmarena.com da coming soon diyor şubat itibarıyla çıkması lazımdı ama bekliyoruz belki yarın çıkar hani şubatın sonuya.Zaten fiyatıda belli değil bence en az 1100$ + kdv olur.
  • yav arkadas i-mate jasjar alayim diye dusunurken bu aleti gordum pek begendim... aslina daha oncesinde siemens loox modellerine bakiyordum fakat yeni modellerinin ekrani biraz kucuk gibi geldi bana.. Adamlar SX1'in ekrani kadar ekran koymus LOOX'un T830 serisine kucuk ekran yaramiyor bee.. oldumu soyle 3.5 inch olmali en az...

i-mate modelleri begendim aslina ama bu kez de EDGE falan yok yaziyor.... acaba sart mi EDGE olayi falan ne dersiniz? Mesela tatile gittigimde gercek web uzerinden bankacilik islemleri yapmak isterken. EDGE gibi birsey gercekten islemleri kolaylastirir mi?

hizli baglanti icin baska ne yapilabilir??
  • edge normal GPRS ten çok hızlı bağlantı gerçekleştiriyor

daha hızlı baplantı için hızlı bir wireless bulmak lazım
  • Peki bakin ne diicem... HP 6515 var... ondan alsam... wifi yok ama wifi kart sonradan takilamaz mi? boyle birsey bulunamaz mi? var mi bi yorum???
  • ya da i-mate jasjar alsam... EDGE ozelligi sonradan eklenemez mi acaba???

i-mate jasjar nerden bulunur???
  • ne bunu (6915)i ne de 6515'i tavsiye ederim, arkadaşlar eğer ppc fonksyionlarını adamakıllı kullanmak istiyorsanız (ki kim istemez) kare ekranlardan (240x240) uzak durmanızı tavsiye ederim. bende 6515 var, çoğu yazılım uyumsuz, hemen hemen hiç bir oyun çalışmıyor. işe yarayacağından değil ama mesela bir word dosyasını okumaya kalktığımda, bir video izlemeye kalktığımda ekran küçük kalıyor.
    yeni pda alacaklara kesinlikle önermem. jasjar alın,k-jam alın ama bu kare ekranlardan uzak durun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki bu jasjar icin hizli baglanti olayini nasil cozecegiz? 4-4'luk bi aleti killik olsun diye mi yapmaz bu adamlar yaa.. nedir bunlarin gayesi??

k-jam iyiymis ama ekrani ve nokta sayisi az gibi geldi...
  • edge'in o kadar hız farkı yaratacağını sanmıyorum, hadi yarattı diyelim, sonuçta gprs'te data başına belirli bir ücret ödediğin için hız farkının çok büyük bir avantajı yok. hele bunun için gidip hp'yi tercih edenin toptan aklına şaşarım.

bence jasjar güzel, belki biraz büyük olabilir.
  • laconf sende 6515 var bende de var sen farkı anlamıyor musun bizim işyerinde bi abide gerçi bir sürü abide varya jam filan var onlardan kat kat hızlı bağlanıyor benim 6515...

ücret ödeme kısmında haklısın ama hız olayı fark yapıyor yani haberin olsun.

HP markadır hocam, HP yi küçümseme derim ben, ama cihazı tenkit et, ona bişi demem
    ekran küçük de kare de

bence şuda olsun buda olsun diyerek cihaz alınmaz, alınmamalı ihtiyaçlar belirlenip ona göre alınmalı...

PDA ekranı dokunmatik diyip sırf hava olsun diye alıp kullanan bir sürü insan var...

quote:

Orjinalden alıntı: laconf

edge'in o kadar hız farkı yaratacağını sanmıyorum, hadi yarattı diyelim, sonuçta gprs'te data başına belirli bir ücret ödediğin için hız farkının çok büyük bir avantajı yok. hele bunun için gidip hp'yi tercih edenin toptan aklına şaşarım.

bence jasjar güzel, belki biraz büyük olabilir.

• WiFi ozelligi yok ise hic alma bence.
  • var wifi özelliği istediği aradığı bahsettiği cihazın ama daha satışı başlamadı bile dunya da
  • bu cihazin ozelliklerini ve resimlerini gorebilecegim bir link varmidir?
  • bende de 6515 var, spectec mini sd wifi kartla hallediyorum wifi işini. 6915 e baktım, bi işlemcisi hızlı, bi de wireless var ek olarak, en azından ekranı 480*480 olur diye bekliyodum, o da yok(bi de haala 65k). ayrıca tek (mini sd) kart slotu var ve bence sırf wireless için gereksiz tek slot. 6515 de 2 slot var, sd ve mini sd. wireless le işim bitince ya da kullanmıycaam zaman slotu mini sd depolama olarak kullanıyorum. fiyatı da hakkaten 1100 dolar+kdv olcaksa gereksiz bence 6915.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbazhulki -- 5 Mart 2006; 11:12:13 >
  • Vay babam adamlara bak, biraz önce okudum 2006 yazında kuzey amerikada satışa çıkacakmış boşuna beklemeyelim.
  • jasjar'i yurtdisinda arkadasim 850 EU'ya alabilecegini soyluyor... biryerlerden bulmus... peki ben simdi onu alirsam nasil kaydettiricem?? Nereye basvurucam?
  • ayrica jasjar'a edge ozelligi nasil eklenir?? aklima turkcell reklami geldi.. notebook'lara EDGE karti takarak internet hizmeti vermekle ilgili

jasjar icin de boyle bisiler var mi ne dersiniz?
  • jasjar a edge ekliyemezsiniz
  • cunsav....

i mate telefonları gercekden mükemmeldir.
    eğer i mate alacaksan Edge yi kafandana tabilirsin i mate lerde edge den daha hızlı olan wi-fi var.

diğer şekilde hp 6515 de wi-fi yok. artık gelecekden wi-fi cok önem kazanıyor. .

benim önemrim. şu: HP 69 15 alman onda hem wi-fi var hemde edge var. :)))
  • bende var bir tane mukemmel...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.