Şimdi Ara

:::HP Ipaq 914C Club:::Inceleme,Program,Oyun,Win 6.5 rom... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
5
Favori
55.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xwing arkadaşın verdiği programı indirdim kurdum sorun yok arkadaşlar cok guzel çalışıyor sanırım kurulumda bır hata yapıyorsunuzdur
  • arkadaşlar ben de indirip kurdum igo yu hiç bir ayar yapmadım uyduları bulması bazen uzun sürüyor ama sonuçta çalışıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birtamyus -- 14 Aralık 2008; 10:52:18 >
  • Merhaba...

914 bazen (özellikle sitesindeki firmware update i yaptıktan sonra)... Hardware klavyeyi kilitliyordu... (dokunmatik ekran çalışaya dvm ediyordu)...

Hp nin sitesinde bu sorunla ilgili update çıktı... Bu sorunu yaşayan arkadaşlar siteden indirip kurabilirler...
  • arkadaşlar 914c de skype calıstıran kimse varmı tesekkurler
  • Aslında ben başka marka ve model bir telefon için harita ararken bu konu başlığını bulup katıldım, onun için özür dilerim.fakat oldukça faydalı bir konuda ve seviyeli bir paylaşım ortamı oluşturduğunuz için de tebrik ederim. Bende xwing arkadaşın programı yüklemek istedim ama site ismi görünmediği için bulamadım bi türlü. Sanırım reklam olmasın diye gösterilmiyor, bu konuda yardımcı olacak bir arkadaş yokmu? Ayrıca bu programı gps özellikli tüm cep telefonlarında kullanmak mümkünmüdür? Şimdiden teşekkür ederim.
  • burdan nasıl yapman gerektigini ögrenebilirsin
    http://www.downloaduc.com/navigasyon/

quote:

Orjinalden alıntı: munzo

Aslında ben başka marka ve model bir telefon için harita ararken bu konu başlığını bulup katıldım, onun için özür dilerim.fakat oldukça faydalı bir konuda ve seviyeli bir paylaşım ortamı oluşturduğunuz için de tebrik ederim. Bende xwing arkadaşın programı yüklemek istedim ama site ismi görünmediği için bulamadım bi türlü. Sanırım reklam olmasın diye gösterilmiyor, bu konuda yardımcı olacak bir arkadaş yokmu? Ayrıca bu programı gps özellikli tüm cep telefonlarında kullanmak mümkünmüdür? Şimdiden teşekkür ederim.

• Cevap için teşekkürler. En kısa sürede yükleyip denemeye çalışacağım.
  • Merhaba arkadaşlar

Bende dün itibariyle aranıza katlmış bulunuyorum.
    Daha önce sony ericsson 990 kullanıyordum. O telefonda gmail IMAP ayarlarını yaparak push email özelliğini aktive etmiştim.
    Telefonu blackberry gibi kullanıyordum açıkçası.

Bilmeyenler için POP3 ten farkı mail geldimi diye gönder al yapmanıza gerek kalmadan mail direkt cep telefonunuza geliyordu.

Telefonun özelliklerinde push email opsiyonunu gördüm. Ve aslında bu benim için önemli bir özellikti.
    Fakat dünden beri birsürü sitede araştırmama rağmen direct push mail için wm6 ya uygun bir açıklama bulamadım.

En son mail2web üzerinden bu işi yapabileceğimi söyleyen bir makale okudum. Ancak zaten gmail bunu desteklerken ve daha önce bu şekilde kullanırken şimdi exchange server a bağımlı olarak mailleri alıp göndermek pek işime gelmiyor. Boşuna yeniden bir mail adresi almak istemiyorum.i

Size sorum, acaba push email için bir ayar var mıdır? Ben atlıyor olabilir miyim?

Eğer yoksa da şöyle bir sorum olacak. Bildiğiniz gibi turkcell blackberry hizmeti veriyor. Bu hizmeti alsam exchange server olarak blackberry hizmetinden faydalanabilir miyim?

Biliyorum biraz karışık bir mevzu oldu ama kusura bakmayın. Nerdeyse bütün gece bununla uğraştım

• Arkadaşlar, HP 914c lerimize en fazla kaç gb lık SD kart takabiliyoruz? Örneğin 8GB ı deneyeniniz var mı aranızda? varsa herhangi bir takılma veya yavaşlama söz konusu mu?
  • Uzun süredir şehir dışında olduğum için tartışmalara katılamadım.

Bende 8GB kart var ve gayet başarılı çalışıyor (Kingston).

Bir de ingilizce bilen arkadaşlar için çok güzel bir yabancı site ismi vereyim yüzlerce program var (ama üye olmanız lazım):

http://forum.gsmhosting.com/vbb/index.php

pallidman arkadaşım halen sorunun devam ediyor mu? Gerçi diğer arkadaşlar yeterli açıklama yapmış ama yine de sorayım istedim.

Ben son 2 haftada Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Samsun'da kullandım (tabi şehirler arası yollarda).
    Süper . Bir tek Samsun'da hava kapalı, çok sisli bir yolculukta sıkıntı yaptı o kadar. İnşallah Ocak ayında yurtdışında da deneme fırsatım olacak.

Bu arada wireless print eden var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xwing -- 24 Aralık 2008; 14:01:28 >

• Arkadaşlar sormak istediğim 2 soru var,
    1.Bu üründe ön kamera varmı ?
    2.Ürünü Türkçe olarak kullanabiliyormuyuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TYR -- 26 Aralık 2008; 9:56:14 >
  • Merhaba

1- Üründe ön kamera yok
    2- Türkçe rom henüz bulunmamakta. Ama ilerleyen dönemde update i çıkacaktır diye düşünüyorum

quote:

Orjinalden alıntı: TYR

Arkadaşlar sormak istediğim 2 soru var,
    1.Bu üründe ön kamera varmı ?
    2.Ürünü Türkçe olarak kullanabiliyormuyuz ?
  • Teşekkürler dostum,
    bi süredir Nokia E71 ile kıyaslıyorum, bu olmayan iki özelliği sanırım E71'e yönelmeme sebep olacak
  • Merhaba

E71 ile arasında ciddi bir kalite farkı olduğunu söylemem lazım.
    Bende incelemiştim.
    TR olmaması sorun değildi.
    Görüntülü konuşma olayına gelirsek benim için şu anda çok büyük ihtiyaç değil.
    Daha önce 3G gelecek diye Sony p990 almıştım. Telefonun hertarafı eskidi kırıldı ama bir kere olsun görüntülü konuşma yapmak nasip olmadı:)

quote:

Orjinalden alıntı: TYR

Teşekkürler dostum,
    bi süredir Nokia E71 ile kıyaslıyorum, bu olmayan iki özelliği sanırım E71'e yönelmeme sebep olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: xwing

pallidman arkadaşım halen sorunun devam ediyor mu? Gerçi diğer arkadaşlar yeterli açıklama yapmış ama yine de sorayım istedim.

Merhaba,

gpsgate isimli programı kurarak sorunu hallettim. Sanırım geçmiş sayfalarda bu programın ayarıyla ilgili input portu olarak WM portu seçmemiz gerektiği yazıyordu, bu doğru değil. input olarak com6 seçildikten sonra gayet problemsiz bir şekilde çalışıyor...
  • Merhaba,

bende 614c kullacı olmaktan 914c ye trandfer oldum 6 aylık cihazım arıza yaptı ve 45 günde tamir olmayınca para iadesi yaptılar. Hepsiburadada kampanya vardı ps2 ve bluetooth kulaklık ile birlikte 942 liraya aldım.

şimdi gelen kulaklığı bir türlü eşleştiremedim zaten bugün teslim aldım fazlada deneyemedim yarın bir iki bluetothlu telefon ile deneyeceğim ama bunun bir ayarı varmı kitapçıkta sadece 3 saniye bas aç 5 saniye bas kapat yazıyor
  • BEAM deki kutucugu işaretle ok de kulaklıgı görmesi lazım
    quote:

Orjinalden alıntı: FoR_ReaL

Merhaba,

bende 614c kullacı olmaktan 914c ye trandfer oldum 6 aylık cihazım arıza yaptı ve 45 günde tamir olmayınca para iadesi yaptılar. Hepsiburadada kampanya vardı ps2 ve bluetooth kulaklık ile birlikte 942 liraya aldım.

şimdi gelen kulaklığı bir türlü eşleştiremedim zaten bugün teslim aldım fazlada deneyemedim yarın bir iki bluetothlu telefon ile deneyeceğim ama bunun bir ayarı varmı kitapçıkta sadece 3 saniye bas aç 5 saniye bas kapat yazıyor
  • herkese selam, 914c yi yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. bimeksten kampanyalı aldım ancak şarj kapağı kendiliğinden atıyordu, ithalatçı firmaya gönderdiler onlar da kısa sürede değiştirdiler. neyse teli eng. wm6.1 olarak kullanıyorum. orijinali öyle. mobile shell ve igo08 i sorunsuz kurdum ve iyi de çalışıyor. ancak klip ve video izleme olayını halledemedim. tcmp gibilerden bir program vardı. samsun i750 de sorunsuz çalışıyordu(wm2003) ancak 914c de çeşitli dosyalar eksik şeklinde uyarı veriyor. bildiğiniz video programı var mıdır. bir de kullandıklarım dışında ne tür programlar attınız. bilgilendirirseniz sevinirim. saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bageera

BEAM deki kutucugu işaretle ok de kulaklıgı görmesi lazım
    quote:

Orjinalden alıntı: FoR_ReaL

Merhaba,

teşekkürler sorun cihazın şarz olmamasoymış değiştirdiler yenisi ile sorun kalmadı. sbp programlarının kurulumunu tarif edecek bir kişi olursa sevinir. pcde active sync yoksa kuramazmıyım yada hafıza kartına setupları taşısam olurmu ?

• quote:

Orjinalden alıntı: birtamyus

arkadaşlar 3.5 kulaklık ceviriciyi bulup kullanabilen var mı?

asagida firma 3.5 kulaklik ceviricisini satiyor ama yurtdisinda , ( dikkat HTC nin ceviricisi hp ipaq 914c ile calismiyor )

http://www.repairhppda.com/product_info.php?pName=35mm-audio-jack-to-usb-converter&cName=select-your-ipaq-model-ipaq-900-series

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.