Şimdi Ara

:::HP Ipaq 914C Club:::Inceleme,Program,Oyun,Win 6.5 rom... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
5
Favori
55.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, HP IPAQ 914C telefonum satılıktır. Kutusunu sadece deneme amacıyla açtım. Sıfır sayılır. 24 Aylık garantisi ve faturası var. Fiyat:600 YTL dir.
  • ya skype ın pocket pcler için olanınu kurabilen var mı bende hata veriyor
  • Arkadaşlar,

914c'nin pil ömründen şikayetçiyseniz, yurt dışı forumlardan birinde bulduğum bir bilgiyi size aktarmak istiyorum:

Settings - Phone - Band Switch ekranında "Auto" yerine "GSM Only" seçeneğini işaretlerseniz telefon sürekli 3G veya CDMA şebekeleri aramak yerine sadece GSM şebekelerini arıyor, ve daha az enerji harcıyor. Ben yaptım, şimdilik gördüğüm kadarıyla bir %20-25 fark ediyor. GPRS ve EDGE bağlantılarında her hangi bir sorun da yaratmıyor.

Ayrıca, geçenlerde fabrika çıkışı üzerinde gelen bataryayı yenisiyle değiştirdim, o da pil ömrünü uzattı. Cihazı Eylül ayında almıştım, fabrika çıkışı üzerindeki batarya sorunluydu herhalde.

İyi şanslar,

Superwizzo
  • skype hata veriyor
  • ya bide bende soyle bi sorun var biri beni aradıgı zaman ses telefonu actıktan yaklasık 2 saniye sonra geliyo aynı sorunu yasayan var mı acaba ben aradıgımda ise boyle bi sorun yok
  • pda almayı düşünüyorum ve su an en içime yatan model hp ipaq 914c oldu. diğer marka ve modellerle karsılastırıldıgında en büyük artıları nelerdir tavsiye eder misiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nonpasaran

ya bide bende soyle bi sorun var biri beni aradıgı zaman ses telefonu actıktan yaklasık 2 saniye sonra geliyo aynı sorunu yasayan var mı acaba ben aradıgımda ise boyle bi sorun yok

evet, aynı sorun bende de var, bu problemi çözebilen varsa çok sevinirim....
  • Arkadaşlar blackberry bold larda da aynı. Telefonu açıp kulağına götürme süresi içerisindeki süreyi hesaplamışlar adamlar.
    Bildiğim kadarıyla ayarı yok bu olayın.
    Belki registry içerisinde vardır ama emin değilim.

quote:

Orjinalden alıntı: pallidman

quote:

Orjinalden alıntı: nonpasaran

ya bide bende soyle bi sorun var biri beni aradıgı zaman ses telefonu actıktan yaklasık 2 saniye sonra geliyo aynı sorunu yasayan var mı acaba ben aradıgımda ise boyle bi sorun yok

evet, aynı sorun bende de var, bu problemi çözebilen varsa çok sevinirim....
  • Arkadaşlar, bende N70 ve İpaq 914c var. Bluetooth ile ipaq'ten N70'e dosya gönderebilyorum. Ama N70'ten ipaq'e dosya göndermek istediğimde bağlanamıyor veya gönderilemedi hatası veriyor. geçen gün bir arkadaşın samsung telefonundan bir resim göndermeye çalıştık, yine gönderemedik. Bu konuda bilgisi olan varmı?
  • Merhaba
    Bende 19 Ocak 2009 itibari ile 914c kullanmaya başladım. -drorhan- arkadaşımızın dediği gibi bende bluetooth bağlantısı ile veri göndermeme rağmen veri alamıyorum. Cihazlar birbirlerini görüyor ama "bağlantı kurulamadı" diyor.
  • evet bu sorunu bende yaşıyorum. wm2003 samsung i750 de de yaşamıştım. sorunu çözemeden sattım ancak 914c de de yaşıyorum. Çözen arkadaşların bilgilerini rica ederiz.
  • Ben sorunu çözdüm. Settings-connections-beam den receive all incoming beams işaretlerseniz dosyaları alabiliyor.
  • drorhan, çok teşekkür ediyorum.
  • merhaba
    telefonu bluetooth üstünden laptop bağlayıp gsm operatoru üstünden laptopla internete girmek istiyorum gerekli ayarları yaptım fakat bağlanmak istediğimde şu uyarıyı veriyor " ipaq914 dial up networkü desteklemiyor" bunu halleden var mı yani teli laptopa bağlayıp laptopdan nete giren
  • arkadaşlar 6.1 türkçe olarak ctrlpda.com sitesinde verildi.ben kurdum.%90 türkçe oldu.(yanlız site üyelik istiyor.)
  • Arkadaşlar, arandığımızda arayanın tam ekran resminin çıktığı bir program kullanan var mı aranızda? Varsa hangisidir acaba?

ben slide2unlock tuş kilidi programıyla birlikte inesoftadressbook u kullanmayı denedim ama telefon bu sefer inanılmaz yavaşladı.. Şöyle ki diğer tel.imden kendimi aradığımda tel.in 4 veya 5 inci çalışında ancak arandığım gözükebildi.. Daha iyi bildiğiniz bir program tavsiyeniz varsa şiddetle önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar..
  • arkadaşlar explorerda bir sayfa açıldığında nasıl görünüyor.mesela bu foruma girdik diyelim.914c ekranında nasıl görünüyor.resmini yollayabilecek varmı acaba
  • birde cihazın şarjı ile ilgili bir sıkıntı yaşadınızmı?
    şimdiden teşekkürler
  • şarjı çabuk bitiyor.
  • şarjı için daha ben alalı 3 gün oldu ama ne kadar kurcalarsam kurcalıyım tüm günü bitirdi cihaz tabi daha pili kendine gelmedi ama beklemedeyse 1 günde şarjının yaklaşık %13-14 ünü götürüyor bu arada konun başındaki linkler ölmüş onları yenilersek back up programına ihtiyacım var. Ayrıca arkadaşlara tavsiye konun başlarında bi forum linki vermişler ordan indirdiklerinizle ilgili dikkatli olun daha 2. gününde cihaza hard reset atmak zorunda kaldım şarjdayken ekran açılmıyodu.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.