Şimdi Ara

:::HP Ipaq 914C Club:::Inceleme,Program,Oyun,Win 6.5 rom... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
5
Favori
55.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jasonjustice

quote:

Orjinalden alıntı: lloyd

Arkadaşlar ben de Bimeks'İn kampanyasından cihazı aldım, izlenimlerini ben de paylaşacağım. IGO için teşekkürler, kurdum ve sorunsuz çalışıyor.

Güle güle kullanın.Yeni oyunlar ekledim hepsi güzel oyunlar yukarıda linkleriyle beraber mevcut , daha çok program ve oyun yüklemek isterdim ama micro sd kartımı eski telefonumu satarken vermek zorunda kaldım.A-Data 4gb microsdhc class 6 söyledim hb dan elime gelince yeni şeyler eklicem.Zamanım olursa prison break 4.sezonunu vermeyi düşünüyorum 320 * 240 formatında.

Teşekkür ederim. Size bir sorum olucaktı, Vista teması buldunuz mu acaba? Start'a bastığımızda aynı vista görünümünü veren?

Saygılar

• arkadaşlar gprs ve edge i istediginiz zaman açıp kapatmak icin nodata programını tavsiye ederim... kullanmayacagınız zaman kapatip sonra acabilirsiniz...

ayrıca keyswop programını da şiddetle tavsiye ederim... normalde değiştiremediginiz internet explorer ve contact tuşlarına başka programlar atamanıza yarıyor... mesela tuşlardan birine task manager i atadım çok rahat oluyor kullanımı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birtamyus -- 26 Kasım 2008; 11:14:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: birtamyus

arkadaşlar gprs ve edge i istediginiz zaman açıp kapatmak icin nodata programını tavsiye ederim... kullanmayacagınız zaman kapatip sonra acabilirsiniz...

ayrıca keyswop programını da şiddetle tavsiye ederim... normalde değiştiremediginiz internet explorer ve contact tuşlarına başka programlar atamanıza yarıyor... mesela tuşlardan birine task manager i atadım çok rahat oluyor kullanımı...

keyswop programının linkini verebilir misin?
  • http://www.free warepocketpc.net/ppc-download-keyswop-v0-2-1.html
  • Teşekkürler, kurdum bile :)
  • Bir tanede Almanca Türkce Sözlük programi linki atabilirmisiniz?
    Uzun zamandir ariyorum.
  • merhaba,

igoyu yükledim ama bir türlü gpse bağlanamadım, programda yada external gps ayarlarında bir değişiklik mi yapmak gerekiyor? external gpste gps program port com8 hardware portta com6 olarak gözüküyor, baudrate 115200.. Bu ayarlar doğrumu? igoyu kurAR kurmaz çalışacağı yazılı ama ben çalıştıramadım. ayrıca google mapste de bağlanmıyor. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
  • Arkadaşlar cihazı dün almıştım ancak gece adam akıllı şarjzda kaldı ve sabah 9:30 gibi şarjzdan aldım, gün içerisinde USB'den bilgisayara epey bağladım, çıkardım ve ara ara böyle şarjz da oldu ancak az önce şarjz seviyesi %20 ye düştü. Daha ilk günlerden pili iyi gitmez ancak sizlerde durum nedir? 1900 küsür miliamper pil 2 gün de mi gitmeyecek yoğun kullanımda?

Sizlerin tecrübeleri nedir?
  • benim standart kullanımda 2 gün gidiyor... (gerci insan ilk aldığında daha fazla kurcalıyor :) ) kendime yedek pil aldım gerekirse degistirip kullanırım diye... :) 50 ytl gibi bişeye geldi sanalmarketimden... tavsiye ederim...

aslında cihaz icin extended pil de var fakat kalın olduğu için yeni bir arka kapakla kullanılıyor (yani cihaz kalınlaşıyor...) ben de flip up case kullandığım icin extended pil alamadım
  • İnternetten değil de kendim nerede alabilirim? Şehirdışına çıkıcam gelmesi vakit alabilir çünkü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pallidman

merhaba,

igoyu yükledim ama bir türlü gpse bağlanamadım, programda yada external gps ayarlarında bir değişiklik mi yapmak gerekiyor? external gpste gps program port com8 hardware portta com6 olarak gözüküyor, baudrate 115200.. Bu ayarlar doğrumu? igoyu kurAR kurmaz çalışacağı yazılı ama ben çalıştıramadım. ayrıca google mapste de bağlanmıyor. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

Igo programı sorunsuz çalışıyor.Google maps e gelince o programda bende gps kullanamadım.Seeking yazıyor fakat bir türlü uyduyu bulamıyor programla alakalı bişey olmalı çünkü sorunsuz bir şekilde igo 8 kullanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lloyd

Arkadaşlar cihazı dün almıştım ancak gece adam akıllı şarjzda kaldı ve sabah 9:30 gibi şarjzdan aldım, gün içerisinde USB'den bilgisayara epey bağladım, çıkardım ve ara ara böyle şarjz da oldu ancak az önce şarjz seviyesi %20 ye düştü. Daha ilk günlerden pili iyi gitmez ancak sizlerde durum nedir? 1900 küsür miliamper pil 2 gün de mi gitmeyecek yoğun kullanımda?

Sizlerin tecrübeleri nedir?

Pil normal kullanımımda 2 gün gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonjustice -- 27 Kasım 2008; 11:20:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: jasonjustice

quote:

Orjinalden alıntı: pallidman

merhaba,

Igo programı sorunsuz çalışıyor.Google maps e gelince o programda bende gps kullanamadım.Seeking yazıyor fakat bir türlü uyduyu bulamıyor programla alakalı bişey olmalı çünkü sorunsuz bir şekilde igo 8 kullanıyorum.

Cihazda settings kısmında extarnal gps ayarları var. Oradaki port ayarlarınızı söyleyebilir misiniz? igo çalışıyor ama uyduya bir türlü bağlanamadığı için programı sadece offline olarak kullanabiliyorum....

• Otomatik tuş kilidini nereden iptal ediyorduk arkadaşlar?
  • Arkadaşlar cihazı satıyorum, 2 günlüktür almak isteyen olursa mesaj atsın.
  • Merhaba,

Acemisi olduğum forum kardeşliğine bundan sonra sıklıkla katılıacağımı zannediyorum, kıymetli dostlardan gelen mesajler çok güzel çünkü.

Bimeks kampanyasından faydalanarak hp914c aldım.

Daha önceden de 5 senelik fanatik bir mpx200 (wm6.0) kullanıcısıydım. Gerçi halen emektarımı yanımda taşıyorum.

ilk izlenimlerimi anlatmak istiyorum.

Öncelikle makinayı almadan önce Asus 530w, 526, 535 serilerini, Samsung i780, Gigabyte 350i, gibi birçok makinayı test ettim. Bir tek Samsung i780 ile hp arasında kararsız kaldım. Samsung'un kare ekran problemleri nedeniyle vazgeçtim. i900'un fiyatına göre performansı feci. Büyük ekran dışında birşeyi yok emin olun.

Üstüne bimeks kampanyası kaymaklı kadayıf oldu. Halen igo8 ile problemler yaşıyorum ama çözecek gibiyim. Makina 2 haftadır hiç kilitlenmedi. Çok kurcalanırsa pil 2 gün gidiyor. Çok kurcalanmazsa 3 güne uzuyor. Birçok program edindim, birçok program indirilebilecek yer buldum. Sizlerle de paylaşacağım. İşlerim yoğun olduğu için fırsatım olmadı.

Bence piyasadaki en iyi aletlerden birisi. Şu an üzerinde 8gb kart var. 2gb'ı navigasyona, diğer kısmı işimle ilgili word,excel,adobe dokümanlarına ayrılmış durumda.

Yanlız, işim nedeniyle kullanmak istediğim bir sorunuma çözümü hpcenter'dan bile bulamadım.

Aranızda hp914c ile Wi-fi kullanarak print edeniniz oldu mu? Örneğin beraberinde gelen j6410'a print etmek istiyorum.

Cevap evetse, Printer sürücülerini nereden buluyorsunuz?

• Öncelikle hayırlı olsun cihazınız. Benim pil de 2 gün gitse satmak istemem ama sabah şarjzdan aldım şuan %55 seviyesinde ki çok kullanmadım 7/8 telefon görüşmesi yaptım o kadar.
  • Şuan %48'e düştü pilin düzeyi. Sabah 9:30 da aldım şarjzdan ve şuan geldiği hal bu. Sizce bi anormallik yok mu?
  • Süre olarak ne kadar görüşmeleriniz toplam?
  • quote:

Orjinalden alıntı: danGerfuLL

Süre olarak ne kadar görüşmeleriniz toplam?

Daha henüz pek bir program kurmadım.

Ancak günde eşimle çok konuşuyorum, toplamda 30 dak. ile 1 saat arası kanuşurum.

Aslında cihazdan cihaza değişmemesi lazım...

Printer konusunda deneyen var mı?

Ayrıca, Ben bir forum'da Nav N Go iGO v8.3.1.57021 (Sep 25 2008) buldum ve kurdum.

Ancak bir defa çalıştı, bir daha çalışmadı.

Deneyen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xwing -- 28 Kasım 2008; 14:57:11 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.