HP IPAQ 514 VOICE MESSENGER Çok temiz kullanılmış, sıfır kadar temiz cihaz. Çizik yok, 3 aylık cihaz. Garantilidir cihaz. Yanlızca Yan sanayi şarj aleti ve cihazın kendisi vardır. FİYAT 260 YTL Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Markalı Giyim Ürünleri Aliyorum IPHONE 11 ARIYORUM TUŞLU TELEFONLARINIZ ALINIR Tablet Arıyorum
Cep Telefonuyla olabilir. quote:Orjinalden alıntı: DATADOT takas varmı hocam? ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Markalı Giyim Ürünleri Aliyorum IPHONE 11 ARIYORUM TUŞLU TELEFONLARINIZ ALINIR Tablet Arıyorum
Gelmedi... quote:Orjinalden alıntı: sumatru özel ileti ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Markalı Giyim Ürünleri Aliyorum IPHONE 11 ARIYORUM TUŞLU TELEFONLARINIZ ALINIR Tablet Arıyorum
Olur, cihazının özelliklerini yazarsan PM den, anlaşırsak neden olmasın. quote:Orjinalden alıntı: sumatru buradan yazayım n70 ile takas olur mu? ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Markalı Giyim Ürünleri Aliyorum IPHONE 11 ARIYORUM TUŞLU TELEFONLARINIZ ALINIR Tablet Arıyorum
Yanıtladım.. quote:Orjinalden alıntı: Lacrymatoire PM. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Markalı Giyim Ürünleri Aliyorum IPHONE 11 ARIYORUM TUŞLU TELEFONLARINIZ ALINIR Tablet Arıyorum
Dahada düşeceği bekleniyordu galiba.hasta yogun bakımdan sag salim çıkmış demekki. :))))))) Şaka arkadaslar alınmayin lütfen.
Evet nakit sıkıntısı giderildi, ama yinede pazarlık var tabiki :) quote:Orjinalden alıntı: meteor_xxx Dahada düşeceği bekleniyordu galiba.hasta yogun bakımdan sag salim çıkmış demekki. :))))))) Şaka arkadaslar alınmayin lütfen. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Markalı Giyim Ürünleri Aliyorum IPHONE 11 ARIYORUM TUŞLU TELEFONLARINIZ ALINIR Tablet Arıyorum