Şimdi Ara

HP G62-B34ET Intel Core i3 370M 2.4GHZ 4GB 500GB 15.6' Taşınabilir Bilgisayar LD669EA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.158
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-g62-b34et-intel-core-i3-370m-24ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-ld669ea/ProductDetails.aspx?productId=bd760405&categoryId=98

599,00 USD +KDV

Harici ekran kartı ve 500 GB HDD sıcak gibi ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwyne -- 11 Nisan 2011; 16:48:53 >

• http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7034

bu daha mantıklı ,
    hem ekran kartı HD5650
    hem de i3-380
    ayrıca markası da DELL, HP GİBİ MARKADAN KAYBETMİYOR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XmysticX

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7034

bu daha mantıklı ,
    hem ekran kartı HD5650
    hem de i3-380

HP gibi albenisi yok.
    Kasa olarak odundan farksız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: XmysticX

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7034

bu daha mantıklı ,
    hem ekran kartı HD5650
    hem de i3-380

HP gibi albenisi yok.
    Kasa olarak odundan farksız.

Sen HP nin G62 kasasını görmedin heralde belliki,
    DELL laptopu oduna benzetiyorsan bence bu forumda yorum falan yapıpda kendini komik duruma düşürme.
    HP nin heryeri albenili olsa ne olurki, en ufak bir arızada 1 ay serviste sürünüyorsun, Dell in yerinde servis hizmeti var, arıyon adamlar gelip bakıp anında arıza raporu veriyor, o rapor ile hemen değişim yaptırabiliyorsun.

• Forumda ki bu marka fanatikliğini de anlamak mümkün değil.
    Sanki kişisel hakaret etmişim gibi cevap vermek manasız.
  • aynı tarzda bi cevap da diğer başlıkta bana vermiş arkadaş, gören de kafasına silah dayadık zanneder.Bazı insanlar nedense münakaşa edilmeyecek kadar sabit fikirli olabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dell in fiyatı çok uygun ama free dos, yani işletim sistemi orjinal olsun diyorsanız ayrıca windows satın almanız gerekiyor win home basic alsanız +100 tl maliyet getirir, bu ayrıntıya göre değerlendirin.
  • Vatan Bilgisayarda çalışan bir arkadaşın dediğine göre son 2-3 yıldır Dell Notebooklar dönüş (iade ya da değişim) oranı en yüksek markalardanmış.
    "Çok satıyor da ondan" demeyin "oran" diyorum. 3 yıl önce herkese Dell'i tavsiye ederdim ama şu an kesinlikle tavsiye etmiyorum diye de ekledi.

Bunu öğrenmeden önce bende bir dell 5010 almıştım. Tuş takımında çökme vardı ve harddiskten ses geliyordu. 3 GB ram'in 2'si nanya 1'i samsung'du. Biraz araştırınca ekranda karıncalanma yapmasından şikayetçi bir çok kişi olduğunu öğrendim. Dell 5010 başlığına bakarsanız bunların kronik sorunlar olduğunu görürsünüz. Şimdi her sıcak fırsat başlığına dell linki koyanları gördükçe şaşıyorum. Bu malı kullanıyorsanız ve memnunsanız tamam ama kullanmadığınız malı insanlara öneriyorsanız ayıp ediyorsunuz.

Birde yerinde servis olayı var. Yerinde servisin kralını Arçelik yıllardır veriyor. Ama kimsenin Arçelik laptop aldığı yok. Demek ki iş servisle bitmiyor.

Ha en az geri dönüşü olan markayı da sordum: Samsung ve Lenovo

• quote:

Orijinalden alıntı: flort

Vatan Bilgisayarda çalışan bir arkadaşın dediğine göre son 2-3 yıldır Dell Notebooklar dönüş (iade ya da değişim) oranı en yüksek markalardanmış.
    "Çok satıyor da ondan" demeyin "oran" diyorum. 3 yıl önce herkese Dell'i tavsiye ederdim ama şu an kesinlikle tavsiye etmiyorum diye de ekledi.

Bunu öğrenmeden önce bende bir dell 5010 almıştım. Tuş takımında çökme vardı ve harddiskten ses geliyordu. 3 GB ram'in 2'si nanya 1'i samsung'du. Biraz araştırınca ekranda karıncalanma yapmasından şikayetçi bir çok kişi olduğunu öğrendim. Dell 5010 başlığına bakarsanız bunların kronik sorunlar olduğunu görürsünüz. Şimdi her sıcak fırsat başlığına dell linki koyanları gördükçe şaşıyorum. Bu malı kullanıyorsanız ve memnunsanız tamam ama kullanmadığınız malı insanlara öneriyorsanız ayıp ediyorsunuz.

Birde yerinde servis olayı var. Yerinde servisin kralını Arçelik yıllardır veriyor. Ama kimsenin Arçelik laptop aldığı yok. Demek ki iş servisle bitmiyor.

Arkadaşının bu işten anlamadığı çok belli.
    1. si Vatan bilgisayar bütün DELL laptopları pahalıya satıyor %25 indirim yaptığında biye fiyatları piyasadan pahalıydı.
    2. si TÜrkiyede tek laptop satan yer vatan değil böyle bir istatistik tek kişinin verdiği eksik ve saçma bilgiler ile yapılamaz.
    3. sü ben bir çok arkadaşıma 5010 modelini aldırdım ve şuan kullanıyolar gerek i3 olanı gerek i5 olanı sorun yaşayan şuana kadar hiç olmadı, sadece bi tanesinde free dos geldiği için windows kurulmadı hdd arızalıydı onda da hemen değişim yaptılar.

DELL çok iyidir süperdir demiyorum ama bir ACER gibi rezil servisi yoktur (adamlara ürünü kargo ile yolluyoruz kargoyu bile almıyorlar 2 kere göndermek zorunda kaldık kargo parası da bize girdi.) yine bir HP kada kötü değildir 1 ay iş günü saymıyorlar HP gibi.

Dediğim şu ki arkadaşın bilip bilmeden bol keseden sallamış, ayrıca laptoplarda geri dönüş satılan firmaya değil servise olur, desenki arkadaşım DELL servisinde çalışıyor çok fazla arızalı geliyor ki bu bile mantıklı analiz değil neye göre çok derler adama..

• Benim dizüstü dell. 2 kere anakartı, 1 kere klavyesi değişti. Servis gelip yapıp gidiyor. Siz hiç yorulmuyorsunuz. Bu yanmaların da tesisattan kaynaklandığını düşünüyorum. O ara çok dalgalanma oluyordu. Bakım yaptırdık şimdi iyi. Yine dellden başka makine almam gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serpantin

quote:

Orijinalden alıntı: flort

Vatan Bilgisayarda çalışan bir arkadaşın dediğine göre son 2-3 yıldır Dell Notebooklar dönüş (iade ya da değişim) oranı en yüksek markalardanmış.

Arkadaşının bu işten anlamadığı çok belli.
    1. si Vatan bilgisayar bütün DELL laptopları pahalıya satıyor %25 indirim yaptığında biye fiyatları piyasadan pahalıydı.
    2. si TÜrkiyede tek laptop satan yer vatan değil böyle bir istatistik tek kişinin verdiği eksik ve saçma bilgiler ile yapılamaz.
    3. sü ben bir çok arkadaşıma 5010 modelini aldırdım ve şuan kullanıyolar gerek i3 olanı gerek i5 olanı sorun yaşayan şuana kadar hiç olmadı, sadece bi tanesinde free dos geldiği için windows kurulmadı hdd arızalıydı onda da hemen değişim yaptılar.

DELL çok iyidir süperdir demiyorum ama bir ACER gibi rezil servisi yoktur (adamlara ürünü kargo ile yolluyoruz kargoyu bile almıyorlar 2 kere göndermek zorunda kaldık kargo parası da bize girdi.) yine bir HP kada kötü değildir 1 ay iş günü saymıyorlar HP gibi.

Dediğim şu ki arkadaşın bilip bilmeden bol keseden sallamış, ayrıca laptoplarda geri dönüş satılan firmaya değil servise olur, desenki arkadaşım DELL servisinde çalışıyor çok fazla arızalı geliyor ki bu bile mantıklı analiz değil neye göre çok derler adama..

Arkadaşım 10 yıla yakındır aynı sektörde çalışıyor.
    Senin bu derin bilgilerin nerden geliyor açıklarsan seni ciddiye alalım?

• quote:

Orijinalden alıntı: borntobewild

http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-g62-b34et-intel-core-i3-370m-24ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-ld669ea/ProductDetails.aspx?productId=bd760405&categoryId=98

599,00 USD +KDV

Ürün :569,00 USD +KDV olmuş

Alınabilitesi nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: manyax

quote:

Orijinalden alıntı: borntobewild

http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-g62-b34et-intel-core-i3-370m-24ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-ld669ea/ProductDetails.aspx?productId=bd760405&categoryId=98

599,00 USD +KDV

Ürün :569,00 USD +KDV olmuş

Alınabilitesi nedir

bi üst versiyon işlemcili ve 700 TL ürünü tavsiye ederim fazladan para vermeyin...

http://www.pcdepo.com/packard-bell-tk85-f4085-ju-002tk-i3-380-3gb-500gb-15-6-urun5373.html

• dell konusu açmıssınız bende fikrimi söyleyeyim.şimdiye kadar tüm arkadaşlarıma ve akrabalarıma dell aldırdım 1 tanesi arıza verdi onuda 3 gün içinde gelip hemen yaptılar,dell e boşuna çamur atmayın verdiği teknik hizmeti veren 2. bir firma daha yok.isterse sattığının hepsi bozulsun nasıl olsa gelip yapıyor yada yenisini veriyorlar,diğer firmalar gibi 30. iş gününü bekletmiyorlar.

gelelim konuya bu aralar laptop seçmek sıkıntılı, laptop anakartları usb 3.0 nedeniyle değişim içinde,yeni amd ve nvidia ekran kartları modellere yayılmaya başladı, o yüzden sıfır laptop alırken fazla acele etmemek lazım derim.
  • HB'ben, bu HP notebookdan is arkadaşıma () aldık. ekranın ortasında kırmızı bir şerit çıktı, hemen iade ettik. yenisiniz gönderdiler. şuan sorunsuz çalışıyor.

NOT: "İş arkadaşım" geyiği çevirmeyelim lütfen (anlayan anladı)
  • Ben de bu aralar almam gereken 2 dizüstü için Dell 5010 ve 5110 modellerine bakıyordum ama, 5110'u yerinde görüp klavyenin tuşa basıldığında içine çöktüğünü görünce kesinlikle vazgeçtim. 5010 bu anlamda daha iyi, fakat onun da malzeme kalitesini çok beğenmedim ve aşırı ısınıyordu.

Eğer oyun amacı yoksa, HP'nin ticari seri Probook 4320s, 4520s gibi modellerine bakmanızı öneririm. Fiyatları özelliklerine göre Dell'in 5010 ve 5110 serisinden %10-15 pahalı ama kasa, klavye vb olarak belirgin şekilde daha kaliteli. HP ticari seri ev kullanıcısına pek gelmez, ama şirkette ofis amaçlı kullanacaklar (stabiliteye önem veren) değerlendirebilir. Almadan önce gidip bir mağazada mutlaka yerinde görüp Dell ile karşılaştırmanızı öneririm.

Not : HP, ticari seri ve tüketici serisi ürünlere yıllardır farklı merkezlerde servis veriyor. Ticari seri ürünlerin servisi çok hızlıdır ve başarılıdır, ticari seri ürünler daha kalitelidir. Dolayısıyla Pavillion gibi tüketici serisi ürünler ile karıştırmayalım. HP özellikle son yıllardaki ticari seri dizüstüleri daha kaliteli üretiyor, pek donanım sorunu yaşanmıyor.

• Arkadaşlar markacı değilim bilgisiyar sektörü içindeyimde uzun zamandır ancak bende Dell diyeceğim abartısız Hp'nin çoğu makinesinde problem var G62 modeli güzel duruyor ancak farklı problemler yaşamış insanlar o modeldede yani genel olarak bakarsak bence kalite ve mühendislik açısından Dell üstün bir marka. Bir arkadaşın dediği gibi evde servis yapan ender firmalardan birisi. Gözünüzün önünde oluyor herşey. Yine tabi herkesin tercihine saygı duymak lazım. Bilgisayar işi birazda şans işi bana göre :) arkadaşım dv 6000 sahibi 3-4 yıldır makinesini ısınmadan kullanıyor 10 kişiye sorsak onunki ısınmıyordur heralde dolayısı ile şanslıda olmak lazım biraz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.