ben yeni bir laptop almak istiyorum.bunu buldum .ben laptopta her şeyi yapıyorum.oyun oynamak değil sadece ama oyunda çok önemli bir etken. hp elitebook 8560p nin özellikleri:
intel core i7 2.70 ghz 4gb ram var biz bunu söküp iki tane 8 gb lık takıcaz 16 gb ram olucak.çift slotlu makine yani dedğim şekil yapılabiliyor. 500 gb sata harddisk 7200 rpm devir hızı amd radeon hd 6470m ekran kartı 1gb ddr3 15.6 " ekran led hd 1366 x 768 windows 7 pro usb 3.0 falan var,webcam,bluetooth ,wirles vs.hoparlörleride idare eder bi laptop için fena değil.
oyun oynamak için yeterli midir?
hd 6470m ıle oyun moyun olmaz oyle ramı 16gb yapmakla super oyun makınesıde olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: pegasus1881
hd 6470m ıle oyun moyun olmaz oyle ramı 16gb yapmakla super oyun makınesıde olmaz
günümüz oyunlarını görüntü ayarlarını düşürerekte oynayamaz mıyız. ben sadece oyun için almıyorum bi tek oyun içinde bu makineden vazgeçmek istemiyorum. ama günümüz oyunlarının görüntü ayarlarını düşürerek oynaya bilirmiyiz
herseyı mınumum yaparsan oynarsın
anladım.evet diğer üyeler sizinde yorumlarınızı alalım dünyanın parasını sayıyoruz makineye ne düşünüyorsunuz performansı hakkında genel kanı güzel olursa alıcam
konu güncelliğini kaybetmeden bir kaç yorum yapın arkadaşlar