Bildirim
Hp DESKJET F2420 alacağım düşünceleriniz..(ALDIM)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
upp hadi amaa -
Bende aynı şekilde max 100 tl lik bir yazıcı aramaktayım.Birde bu ucuz yazıcıların kartuş problemi oluyormuş diye duydum ne derece doğrudur bilemiyorum tabi.İlk bize verilen kartuş demo kartuş oluyormuş ve tekrardan doldurma imkanı olmuyormuş.Yeni kartuş almak zorundayız.Hatta bazıları diğer kartuş bitti mi çalışmıyor ikisininde full olması gereken özellikte yazıcılarda var diye duydum.
Şöyle max. 100 tl çok özellikli olmasada olabilir kartuş problemi olmayan kartuşları sürekli dolan bir yazıcı tavsiyesi lazım. -
Arkadaşım bu gün HP F2420 aldım 58$ a gayet iyi bir yazııcı bir siyah ve bir renkli olmak üzere iki farklı kartuşu var kartuşları 30 ar lira ve istenirse dolum yapılabiliyor..
Tarayıcı-fotokopi-yazıcı çok fonksiyonlu çok iyibir yazıcı bence..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X