Şimdi Ara

HP de ne alırsan 1500 lira :) i5-p8700-p7550 işlemcili notebooklar....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.401
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3 modelde de fiyatımız aynı kur çok yükselmezse sabit kalır muhtemelen acele etmekte fayda var....
    Dolar kurunda bugün hızlı bir yükseliş var yarın az da olsa bir yükselme olabilir.

1. Sağlam bişey arayanlara Ticari serinin en üst versiyonu PROBOOK üstelik Core i5 işlemcili
    HP ProBook 4520s - WD843EA
    Intel® Core i5-430M 2.26 GHz.
    (3MB Cache, Turbo 2.53 Ghz. HT 4 Çekirdek)
    4 GB DDR3 1333 MHz. !!!!! RAM
    500 GB 7200 rpm SATA II HARDDISK
    ATI Mobility Radeon™ HD 4330, 512 MB
    Bluetooth - HDMI - Numerik Keypad
    ÖZEL GÜVENLİK YAZILIMLARI !!!
    http://www.teknosaray.com/asp/product/16623/HP-ProBook-Core-i5-430M-4GB-DDR3-512MB-E-KARTI-500GB-HDD-15-6-LED

2.Ev ve eğlence serisi Pavilion dv6-1384et - VY656EA
    1 GB HD4650 !!! EKRAN KARTI
    P8700 İşlemci 2.53 Ghz. 3 MB L2 Cache 1066 MHZ FSB
    3 GB DDR3 RAM
    500 GB HARDDISK
    Parmak İzi Okuyucu - HDMI Çıkış -
    15.6" LED HD LCD MONITOR
    2 YIL GARANTİ - 1 YIL SİGORTA
    Çalınma, kırılma, düşürme, ıslanma ya karşı sigortalı
    http://www.teknosaray.com/asp/product/15418/HP-Pavillion-dv6-1384et-P8700-3GB-DDR3-500GB-15-6-LED-W7P

3. Bu model de pavilion dv6-1365et VT929EA
    1 GB HARİCİ !!! ATI HD 4650 EKRAN KARTI
    P7550 İşlemci 2.26 Ghz. 3 MB L2 Cache-1066 MHz. FSB
    4 GB DDR3 1066 MHz. RAM
    320 GB 7200 RPM HARDDISK
    Parmak İzi Okuyucu - HDMI Çıkış -
    15.6" LED HD LCD MONITOR
    2 YIL GARANTİ - 1 YIL SİGORTA
    Çalınma, kırılma, düşürme, ıslanma ya karşı sigortalı
    http://www.teknosaray.com/asp/product/15416/HPPavillion-dv6-1365et-P7550-4GB-320GB-15-67VPrem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runawaycan -- 19 Nisan 2010; 12:29:50 >

• Ekran kartı vasat, en azından 4650 veya 5650 olsaymış alınabilitesi yükselirdi.
  • Acer 5740 serisi daha mantıklı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Acer 5740 serisi daha mantıklı gibi.

hocam ben hp diyorum sen acer diyorsun dünyalar kadar fark var.
    Fiyat için diyorsan packard bell falan dersin eyvallah ta acer ya ödü kopuyor eskiden sattıklarımız acerlar gelecek diye müşteri kapıdan giriyor tüylerim diken oluyor kabus başlıyor diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkflow

Ekran kartı vasat, en azından 4650 veya 5650 olsaymış alınabilitesi yükselirdi.

3 ünü bir makinaya toplasalar tabi ki güzel olurdu ancak fiyatta bu olmazdı o zaman.
    bazen herşey o rakamlar olmuyor bu arada sağlamlık servis vs de baya önemli (probook için konuşuyorum)
    ve i5 işlemcisi var çoğu oyunu rahat oynar ki herkes oyun için almıyor. Adam yazılımcı işlemci önemli

pavilionda da aldıktan 1,5 sene sonra arıza yapan cihazı 3 - 5 üst model ile değiştirdiklerini biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: runawaycan

quote:

Fiyat için diyorsan packard bell falan dersin eyvallah ta acer ya ödü kopuyor eskiden sattıklarımız acerlar gelecek diye müşteri kapıdan giriyor tüylerim diken oluyor kabus başlıyor diye.

acer ve packard bell birleşti acer artık daha güçlü rahat ol..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

quote:

Orijinalden alıntı: runawaycan

quote:

acer ve packard bell birleşti acer artık daha güçlü rahat ol..

en rezil servis kalitesi acer da var.

http://www.sikayetvar.com/firma/?typex=1&arama_firma_no=1953&q=Acer&x=46&y=14

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • acer p.bell le birleşmedi direkt satın aldı.

şikayetvar da şikayet rekortmeni HP dir, eğer oradan link verirseniz , kendi tezinizle kendinizi çürütmüş olursunuz :)
  • hp nin servisinide unutmayalım rezillik konusunda adam gibi asus toshiba almak her zaman mantıklı bunları her ne kadar hp laptobumla yazsamda...
  • Bu da HP için şikâyet var sayfası.

http://www.sikayetvar.com/firma/f/134/g/HP

Al birini vur ötekine misali.

• Seçiminize saygı duyarım ancak İstanbul dışında olmamız sebebi ile mağazadan sattığımız bütün notebooklar arıza yapınca haliyle bize geliyor. Ve hepsini biz gönderiyoruz servislerine. Dolayısıyla hepsinin arızasında servislerinde biz muhattap oluyoruz.

Bize en büyük eziyeti yaşatan firmalar ya da müşteri elinde sizden laptop almıştım bozuldu dediğinde eyvaaaah dediğimiz 2 markayı siz önermişsiniz.
    1. ncisi Asus kesinlikle ulaşmak bir ölümdür saatlerce hatta beklediğimiz ve sinirden kapadığımız olmuştur telefonu sonra karambole ürünü servise kargo ile yolluyorsunuz. ne olduğunu günlerce öğrenmeniz mümkün değildir kazara telefonu düşürürseniz henüz işleme almadık gelen kargolar arasında deme ihtimalleri çok yüksektir.
    2. ncisi Toshiba 3 aylık cihaz gönderdik kırık ve çizikmi geri gelmedi. Kayıt açtırdık 2 hafta sonra geldi müşteri kendi göndersin mi denmedi. Tam anlamda bu iki marka kesinlikle kabus Bi de Acer var tabi o da ayrı bir olay. 5 ay beklediğimizi bilirim mahkeme kararına rağmen

Dolayısı ile bu markaları kesinlikle satmak İSTEMİYORUM neden arıza yaptığı zaman kabus göreyim.

Çoğunluğun aksi fikrine rağmen de HP diyorum en iyi servis. onlarca müşterimiz 1,5 sene kullandıktan sonra üst model ürün aldı. Gene çoğu ürünü servise göndermeye gerek kalmadan bize direk anakart hdd vs göndererek 1 hafta bile dolmadan müşterimizin işini çözdük ki en çok satılan da hp olmasına rağmen en az problem ve arızalısında hiç korkmadığım yegane markadır.

Saygılar.

demişim + hp ye devamlı bi kısım rezil deyip duruyor anlayamıyorum....
    yukarıda da bahsettim İstanbul dışında olmamız sebebi ile mağazadan sattığımız bütün notebooklar arıza yapınca haliyle bize geliyor. Ve hepsini biz gönderiyoruz servislerine. Dolayısıyla hepsinin arızasında servislerinde biz muhattap oluyoruz.
    ve en sorunsuz hp ile işimizi hallediyoruz sadece bu bize özelmidir. Çünkü hp ye rezil diyenleri duyunca allah allah biz başka servislemi görüşüyoruz diyorum. asus toshiba vs deniliyor hayret ediyorum bize kabus yaşatan yegane firmalar bunlar ya buraya satış müdürü ziyarete geldi asusun kendisine direk söyledim adam doğru dürüst cevap veremedi evet farkındayız düzeltmeye çalışıyoruz. vs dedi adamlar kabul ediyor burada normal vatandaş kabul etmiyor. Neden çünkü kullanıcı 3-5 tane laptop ile muhattap bizler 100 lerce ürünle muhattabız..

Çoğunluğun aksi fikrine rağmen de HP diyorum en iyi servis. onlarca müşterimiz 1,5 sene kullandıktan sonra üst model ürün aldı. Gene çoğu ürünü servise göndermeye gerek kalmadan bize direk anakart hdd vs göndererek 1 hafta bile dolmadan müşterimizin işini çözdük ki en çok satılan da hp olmasına rağmen en az problem ve arızalısında hiç korkmadığım yegane markadır.

bu arada kurumsalı da dahil ederseniz satılan laptopların %40 ı hp markadır bunu da unutmayalım.

geçtim işi gücü satışı Herhangi Bir tanıdığım bilgisayar alacam ne öneririsin dediğinde her zaman hp önerdim ve hiç pişmanlık duymadım!!!!!! hp de saolsun hiçbir zaman beni üzmedi...

• quote:

Orijinalden alıntı: cyclone__

hp nin servisinide unutmayalım rezillik konusunda adam gibi asus toshiba almak her zaman mantıklı bunları her ne kadar hp laptobumla yazsamda...

yakın bi arkadaşım acer servisinden 50 iş gününde laptobını alabildi. para iadesi istediği halde oyaladılar filan en son laptobı tamir edip gönderdiler. Forumdan yazılımcı online arkadaş da hp servisini 31. iş gününde arayarak para iadesi aldı. Ben daha önce 2 defa hp laptop servise gönderdim kargoya verdikten 16 gün sonra elime ulaştı diğerinde de elden teslim etmiştim 4 gün sonra msj atıp alabileceğimi söylediler. bunlar benim için yeterlidir.

Şahsi düşüncem servis konusunda hp bikaç basamak üstedir.
  • acere poh atmayınız lütfen. 59 serisi BMW kasalar gerçekten çok iyiydi. şu siyah ve şu an revaçta olan kasaları bozdular malesef. yinede fp oranı iyi makineleri var.
  • yalnız o sayıları tam olarak algılayabilmek için markaların Türkiye satışına da bakmak lazım. Ona göre oranlandığında ancak sonuçlar tam olarak anlaşılabilir. Dell in iyi durumda olduğu aşikar gibi.

quote:

Orijinalden alıntı: canx

ŞikayerVar'daki dizüstü bilgisayar bölümü:http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/434/g/Dizustu+Bilgisayar
    HP (1790), Toshiba (899), Acer (777), Asus (682), Casper (487), LG (127), Lenovo (104), Dell (94)... diye gidiyor. HP açık ara lider...

• quote:

Orijinalden alıntı: Number47

quote:

Orijinalden alıntı: cyclone__

hp nin servisinide unutmayalım rezillik konusunda adam gibi asus toshiba almak her zaman mantıklı bunları her ne kadar hp laptobumla yazsamda...

yakın bi arkadaşım acer servisinden 50 iş gününde laptobını alabildi. para iadesi istediği halde oyaladılar filan en son laptobı tamir edip gönderdiler. Forumdan yazılımcı online arkadaş da hp servisini 31. iş gününde arayarak para iadesi aldı. Ben daha önce 2 defa hp laptop servise gönderdim kargoya verdikten 16 gün sonra elime ulaştı diğerinde de elden teslim etmiştim 4 gün sonra msj atıp alabileceğimi söylediler. bunlar benim için yeterlidir.

Şahsi düşüncem servis konusunda hp bikaç basamak üstedir.

Kesinlikle benzer bir çok olay bizde de yaşanmıştır ve hp nin genel tavrı bu yöndedir.
    Aksaklıkların da çoğunlukla satan yerden kaynaklandığını düşünüyorum. Hp nin bir ihmali yoktur.

Ha bu arada Acerda da 5 ay gibi bir süreyi bizzat gördüm ve ogün elimdeki bütün acerları pentaya iade ettim ve ogünden beri acer satmıyorum.

• Calistigim yerde laptoplardan tutunda server lar, yazicilar, pcler ,thinclient lar hepsi HP 1-2 samsung laptop var onlar haric. Simdiye kadar sorun oldugunda kesinlikle sorun olmadi servisi ile ilgili (1 sefer network tipi yazici gonderdik, sıfırını gonderdiler ama oda usb modeliymis , onuda degistirdiler)

Yani o kadar servis gordum ama en adam akıllısı hp servisi diyebilirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hades.

yalnız o sayıları tam olarak algılayabilmek için markaların Türkiye satışına da bakmak lazım. Ona göre oranlandığında ancak sonuçlar tam olarak anlaşılabilir. Dell in iyi durumda olduğu aşikar gibi.

quote:

ŞikayerVar'daki dizüstü bilgisayar bölümü:http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/434/g/Dizustu+Bilgisayar
    HP (1790), Toshiba (899), Acer (777), Asus (682), Casper (487), LG (127), Lenovo (104), Dell (94)... diye gidiyor. HP açık ara lider...

Haklısın. Ama yine de Dell ve Lenovonun daha sorunsuz olduğu görülüyor.
    Daha kesin sonuçlar için; son 3 yılda markalara göre notebook arıza oranları: Link

Sorun olduğunda da servisin sorunu çözme oranına da bakılınca liste tam tersine dönerdi sanırım.
    Bi tek Acer asus ve toshibanın hemen ardına yerleşirdi.
    Zaten benim anlatmak istediğim hiç bir ürünün sorunsuz diye bir iddiası olamaz. Mesela sorun çıktığında servisinin nasıl olduğu.
    Hp tabiki çıkabilir sonuçta pazar lideri. ama servis kalitesi en iyisi ondan bahsediyorum.
    Asus eyvallah güzel sağlam ama 2 - 3 tane arızaya gelse bile yetiyor işte insana 20 hp arızasında uğraşmadın kadar servisle becelleşiyorsun.

Çok ilginç bir ayrıntı o kadar samsung sattık henüz arızaya gelen olmadı bu arada çok şükür. dolayısı ile servisi ile ilgili hiç bir fikrim yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.