Şimdi Ara

HP C4280 Toner Yazının İçine Boşaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

mrb. arkadaşlar geçen yaz hp c4280 aldım. makinayı kullanmadım makina ile gelen orjinal tonerlerin ikiside doluydu kullanmaya başladıktan sonra toner kapağını açınca farkettim 2 tonerde boşalmış kapaga falan boya sıçramış tonerlerin oldugu yerin altında katlaç gibi bir renk topluluğu var resim aşagıda zonguldakda yaşadıgım içinde herhangi bir servisi yok ayrıca zaten ürünü ankaradan aldım getirme imkanımda yok;

bilgili arkadaşların yardımlarını bekliyorum..

• alttaki boslukta mürekkep olması gayet normal.. hp bu yüzden sünger vb bişeyle kaplıyo orayı..
    kapagına mürekkep sıcratma olayı da; kartusun azında biraz mürekkep birikmişse damlacık halinde yazdırma işleminden önce yazıcı kartus kafalarını lastik fırcalarla siliyo.. o sırada sıcramıstır.. o lekeleri dewamlı yapıyosa ya kartusun fazla doldurulmus akıtıyo yada üstteki etiketten fazla hava alıyo..
    Kolay gelsin.
  • bendede aynı yazıcıdan var benimkide yapıyor arada siliyordum sorun yok kanımca
  • kartuş makinayla gelen kutudan çıkan kartuş dolum yaptırmadım henüz peki dolum yaptırmak sağlıklımı ?
  • Bildigim kadarıyla yazıcıya bi zararı yok..

doldurdugun mürekkebin kalitesine göre de baskı kaliten degişir.
    ama söyle bi püf nokta var.. eger kartus bittikten sonra baskı alırsan, kartusun içince mürekkep püskürtme kafasını sogutacak mürekkep kalmadıgı için kartusun kafası yanar mürekkep doldursandaişe yaramaz.. yani bitmeden doldurucaksın..
  • ancak ne yaparsan yap 15 dolumu gecmek cok zor....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başlık 10 numara
  • Sen bide benimkinin için görsen... Akıp akıp, boşalıp boşalıp dağ gibi olmuş orası... Neredeyse kartuşa değiyor...
  • konu ölmş gbi ama aynı sorun benm yazıcada var ,acaba cihazda sorunmu var yksa hepsimi böyle.aynen dağ gbi mürekkep birikmş.o mürekkep oraya akmasada kaata aksa 500 tane daha baskı yapardı :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.