Şimdi Ara

hp c4280 mi CANON MP-220 mi????acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bütçeme bu iki yazıcı uyuyor sizce hangisini alayım sorun çıkartmayacak baskı kalitesi ve tarayıcısı kalitesine göre eksileri artılarıyla hangisini almam gerekiyor lütfen acil 2 güne kadar almam lazım

• Canon nasıl yazıcıdır bilmiyorum ama ben Hp C4280 kullanıyorum. Gayet memnunum. Şimdiye kadar bir problem yaşamadım.
  • sağol arkadaşım da hp ile sorun yaşayan çok insan varmış canonda da hp deki tarama ve baskı kalitesi kartuş özellikleri hakkında da bilgilenmek istedim bir fark yoksa onca sorun yaşayan insan varken hp almam lütfen yardımcı olun arkadaşlar.
  • up haydi arkadaşlar yav yarın almam gerekiyor
  • Bugün alacaksın galiba :) Bence c4280 ben aldım memnunum.Aklında soru işareti varsa Buraya Tıklayarak Açtığım başlıktan Sorunları ve özellik,güzelliklerini görebilirsin.Ama dier sölediin marka ve yazıcıyı hiç kullanmadım ona bşi diyemem.
  • canonda çözünurluk fazladır ama hpde alabilirsin
  • hepsinden önce ekonomiklik önemli daha sorunsuz dolum 4280de dolum yapıcaksanız 220den hatta tüm canon epsonlardan uzak durun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yazıcı yı aldın mı bilmiyorum ama bende c4280 var bilgisayar a yüklenen yazılım bi garip ya 2 gündür çözemedim. bazen algılamıyor yazıcı yı bilgisayar. biraz da yavaş yani komut veriyosun bilgisayar dan yazması için bekle allah bekle. benm 7 yıllık hp yazıcım daha hızlı alıyodu komutu mesela . ama canon u hiç bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.