Şimdi Ara

HP 25X Monitör 24,5' 144Hz 1ms 1576 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
8.910
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2168 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aLTaR_07 kullanıcısına yanıt
    Bildiğiniz şeyi niye sorarsınız. Biraz araştırma kafi. Paran varsa ips alıp geçecen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SertyAdams kullanıcısına yanıt
    Bende diyorum ki va, ips ten üstündür. Va nın rezilliğini açıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTaR_07 -- 25 Nisan 2019; 16:36:55 >
  • aLTaR_07 kullanıcısına yanıt
    Bura monitör tartışma konusu değil o yüzden monitör tavsiye bölümüne bakabilirsin. Tepki süresi yazim yeter.

• Dp kablo gelmediği için ps4 pro ya taktım denemek için, renkler fena değil canlılık iyi, topun hızlı gittiği anlarda izler hissettim ama ayarlarla ilgili olabilir dp port gelince pc de tam performansi görürüz ama memnun kaldım görüntüden fiyatına göre
    HP 25X Monitör 24,5" 144Hz 1ms  1576 TL

• ışık sızması da yok ölü piksel de şanslıyım sanırım yada hp iyi iş çıkarmış
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın hocam. Nasıl önerir misiniz monitörü?
    İçindeki hdmi 2k 144hz veremiyor mu? Neden pc'ye takmadınız?
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Hdmi 144hz vermez. Dp kablo şart. 750 liraya aldığım aoc monitör de dp kablo var bunda yok ilginç. Dolar kurundan fiyat az yükselmiş ama 144hz şart ise şu anda bu fiyata rakibi yok. Yavaş olsun ips olsun dersen acer vg270ub var 75hz ips 1900 lira.

Pc ye dp ile takacam bugün o zaman kesin bir şey söylerim ama ışık sızması olmaması beni çok şaşırttı tn panellerde olmuyormu ondan emin değilim şu pc ye takayım tam bir şey soylicem

• Düşünen varsa kaçırmasın çok beğendim hdmi ile şimdilik 120 hz ama oyun performansı yağ gibi ve tepkisel görüntü gayet iyi

İÇinden dp cıkmadı demi?
  • dp kablo f/p tavsiye eden var mı :)
  • www.hepsiburada.com
    Rampage Bright RM-61 24" 144Hz 1ms (HDMI+DVI+Display) Curved Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/rampage-bright-rm-61-24-144hz-1ms-hdmi-dvi-display-curved-oyuncu-monitor-p-HBV00000FKCBC

akakce.com
    27 VIEWSONIC VX2758-C-MH 1800R KAVISLI (CURVED) FHD 144HZ 2xHDMI MM GAMING MONITOR | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/siparis/?p=369896428&ref=akakce&v=1.83.1

bu yukarıda yolladığım ürünler ile kıyaslar f/p oranında bir sıralama yapabilirsiniz? mümkünse sebebini de söyleyebilirmisiniz.

• Bu ürün G-sync tam anlamıyla destekliyormu ? Yani sormak istedigim sadece G-sync özellikli bi monitör kadar verim alınabilirmi yoksa bazı özellikleri kısılmış bi g-sync özellik monitörmü ?

bi ara bi video izlemiştim destekleseler bile bazı özellikleri tam olarak alamıyorlar falan diyorlardı bu tarz monitörlerde
  • prosedur- P kullanıcısına yanıt
    Ben hdmi ile oynadım hiç bir ayar vs açmadım 144 hz veren dalgalı oyunda her hani bir takılma hissetmedim yırtılma vs gysnc açık gibi performans verdi hdmi kablo ile bu kadar ise dp kablo ile daha iyi olacağını düşünüyorum 7 bin liraya aldığım gysnc lı asus dan iyi bir görüntüsü var en azından rahatsız edici ışık sızmaları yok, önceki sayfada gysnc acilabildigi söylendi bu akşam denicem dp kablo ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 29 Nisan 2019; 9:13:14 >
    Yurt içi kargo beni evde bulabilirse bu akşam dp kablo gelecek içinden çıkmadı ben en garanti kablo olarak bunu buldum

Paugge V1.2 Vesa DisplayPort Sertifikalı 21.60 Gbps Bandwith 5K 30Hz, 4K 60Hz, 2K 165Hz, 1080p 240Hz Destekli FreeSync G-Sync Displayport Kablo - CK01131B0EAE1M8
    https://www.hepsiburada.com/paugge-v1-2-vesa-displayport-sertifikali-21-60-gbps-bandwith-5k-30hz-4k-60hz-2k-165hz-1080p-240hz-destekli-freesync-g-sync-displayport-kablo-ck01131b0eae1m8-p-HBV000008BVI6?magaza=Entepe Teknoloji

G-sync nekadar destekliyor tam olarak öğrenirmisin deneyim dönersen bana sevinirim
  • prosedur- P kullanıcısına yanıt
    gysnc gözüktü oyun testlerine bakayım gysnc açıldı şu an

HP 25X Monitör 24,5" 144Hz 1ms  1576 TL bu fotoda kamerayı son hiz döndürüyorum herhangi bir bulanıklık yırtılma yok fos 110 130 civarlarında oynuyor muhtemelen , gerçekten 7 k ya satılan asistan gysncli modelden eksiği yok 1ms tepsileriyle fazlası var alan büyük şansa sahip ilk izlenimim şimdi sıra ömründe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 29 Nisan 2019; 19:7:2 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.