Şimdi Ara

Hp 250 win 7 kuramıyorum (Çözüldü Teşekkürler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hp 250 bilgisayar aldım fredos ama win 7 kuramıyorum dostlarım biostan bir kaç ayar yapılması gerek sanırım ama yapamadım bir türlü win 7 format atamadım biri 64 bit biri 32 bit dvd ler orjinal ikisindede aynı "Windows gereken dosyaları yükleyemiyor. Dosya bozuk veya eksik olabilir. Yükleme için gereken tüm dosyaların kullanılabilir olduğundan emin olun ve yüklemeyi yeniden başlatın. HATA KODU : 0x80070003" şeklinde bir hata aldım

bios resimleri burada dostlarım yardımcı olabilecek forumdaşlar aranıyor

Hp 250 win 7 kuramıyorum (Çözüldü Teşekkürler) Hp 250 win 7 kuramıyorum (Çözüldü Teşekkürler) Hp 250 win 7 kuramıyorum (Çözüldü Teşekkürler)
     Hp 250 win 7 kuramıyorum (Çözüldü Teşekkürler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pvp_headshot -- 19 Aralık 2014; 10:37:21 >

• format cdsinde sorun var yada cd okuyucunda cd okuma işleminde sorun olduğunda kurulum devam etmez. varsa başka bir cd ile dene veya flash bellekle formatla
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

format cdsinde sorun var yada cd okuyucunda cd okuma işleminde sorun olduğunda kurulum devam etmez. varsa başka bir cd ile dene veya flash bellekle formatla

Tamamdir hocam simdi başka orijinal win7 format DVD si ile format atiyorum :) inş olur yüzde 45 teyim

edit:çok teşekkür ederim hocam windowsu kurabildim 32 bit driverler sitede yok

2 gb ramli makinaya sadece 64 bit driver koymuşlar saçmalığa bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pvp_headshot -- 19 Aralık 2014; 10:29:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8.1 kurmalımıyım?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.