Şimdi Ara

HP 17-AB201NT 1DN09EA İ5-7300HQ 8GB 128GB SSD+1 TB HDD 4 GB GTX1050 17.3 FREEDOS (ANA KONU) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
16
Favori
35.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • doganfk D kullanıcısına yanıt
    Hiç bir sorunum yok çok memnunum. Ebrardan alabilirsiniz.
  • Arkadaşlar benim bang & olufsen kayboldu durup duruken nerden indireceğim bulamadım .
  • Ürünü aldıktan sonra kodu kullanıp hesaba para yatırabilir miyiz? Yani kodu alsam para talep etsem olur mu 1 ay olmadi yeni hp pc aldım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Olmaz hocam, cihazı almadan önce seri numarasını kayıt ettirmeniz gerekliydi. Hem sadece seri no yetmiyor artık gerçekten bozuk bir HP bilgisayarınız olduğunu ispatlamanızı istiyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 5 Eylül 2017; 8:35:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda hava serin webde gezerken 42 derece iyi midir ?Pilde ve dengeli modda. Not: arada 46 ya fırlıyor izmir bornova. Ve çekirdeklerde bazen biri 44 biri 54 oluyor ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 4 Eylül 2017; 19:52:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kadar takmayın 3-5 derecelik oynamalar normaldir, sürekli aynı ısıda duramaz. Bu sıcak havalarda boşta 50-55 normal sayılır i7 işlemciler için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 6 Eylül 2017; 11:9:53 >
  • Bu arada aldığım günden beri ilk kez fan temizliği yaptım. Çokta kötü durumda değildi.

    HP 17-AB201NT 1DN09EA İ5-7300HQ 8GB 128GB SSD+1 TB HDD 4 GB GTX1050 17.3 FREEDOS (ANA KONU)
  • Notebook ile eski oyunlarda FPS sorunu yaşıyorum. Oyunlarda 20-25 FPS alıyorum. Fakat işin garibi FPS tam ekranda oynayınca düşüyor. Alt+Enter ile pencere moduna aldığımda, oyun düzgün 60 FPS ile çalışıyor. Konu hakkında 1 haftadır araştırma yapıyorum ne yazık ki bir sonuca ulaşamadım.

    Eski dediğim oyunların bazıları:

    CS 1.6, HL1, Doom 3, Duke Nukem gibi oyunlar... Saydığım oyunlar benim için ömürlük ve çok değerli oyunlardır.


    Denediğim yöntemler;

    Nividia denetim masasından uygulama ekledim.

    -Uyumluluk modunu Windows 7 olarak ayarladım.

    -Denemedim ama oyun silip tekrar yüklemekle alakası yok ( lütfen bu seçeneği sunmayın bana ) :D

    -Ekran kartını en son 1 hafta önce güncelledim.

    -İntel HD'yi devre dışı bıraktım.

    Bunlar denediklerim. Hiçbiri işe yaramadı, yardım ederseniz çok sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soge -- 7 Eylül 2017; 23:25:41 >
  • soge kullanıcısına yanıt
    Uyumluluk ayarladığınız yerin altında tam ekran görüntü iyileştirmeleri mi ne vardı onun tikini kaldırıp dener msiniz
  • Dediğin yere baktım tik zaten kalkıktı. İşaretleyip denedim, sonrasında tekrar işareti kaldırdım ve yine denedim işe yaramadı. İlgilendiğin için teşekkürler. Bir de saydığım oyunlarda 1080p altındaki çözünülüğü ekrana sığdırmıyor. İntel HD den ayarları yapılı olmasına rağmen bu sorun var. Gün içinde inteli ve nividiayı silip tekrar en yeni sürümleri kuracağım. Belki bir çözüm olur. Yoksa saç baş yolacağım. İşten gelip de 2 el CS 1.6 atamıyorum GTX 1050 de :(
  • Merhabalar. Bu laptopa henüz karar vermemiş olmama rağmen tüm mesajları okudum. Çok yararlı yazılar vardı hatta olur da laptopu alırsam baştan sonra tekrar okumayı düşünüyorum tüm mesajları. Tabi bu arada arthur hocama da ayriyeten teşekkür ediyorum çok yararlı bi inceleme sunmuş.

    Çok oyun oynayan biri değilim hatta hiç oynamam ama aldığım ürünü çok kullanmak isterim :) yani pahalı olsun uzun götürsün kanısındayım. Bu yüzden bütçeyi 3500lere kadar yükselttim. Biraz daha yükseltebilsem kesinlikle omen serisine bakardım. Tasarımları hayret verici gerçekten. İade kampanyasına katıldım hem bu yüzden hem de hp ye marka olarak güvendiğim için hp bakıyorum sadece.

    İlk laptopum olacak fakat hep 17.3 almak istedim. Çünkü ekstadan monitör kullanmak istemiyorum ve 15.6 ile yanyana koyunca çok fark var sanki en azından mağazalarda öyle deneyimledim. Bu yüzden bc ve cb serilerinden ziyade bu cihaza baktım daha çok.konudaki mesajlardan sonra bc yi pek düşünmüyorum ama cb serisi hakkında fikirlerinizi almak isterim. Bu üç seride hemen hemen aynu fiyat aralığında(3500bandında) hangisini önerirseniz ona yönleneceğim. Tamam 17.3 çok cezbedici ve kağıt üstünde hepsi de aynı özelliklere sahip ama hp de boşuna yeni seri üretmemiştir vardır bi nüans.

    İncelediğim ve sizden tavsiye beklediğim cihazlar şunlar:

    Cb005nt.bu cihaz 3400lira civarı.bunun 12 gb ramli ve 128gb ssdli modeli de var cb006nt diye fakat 3700lira civarı. O kadar açılmak istemiyorum çünkü 3800lira civarına omen serisi var.



    Diğer cihaz bc202nt. 3500lira civarında ekstrası ram 8yerine 12 fakat ssd yok ve konuda özellikle ısınma konusunda pek memnun kalınmamış.ama yine de incelediklerim arasında fiyatından ötürü



    Son olarak da 17.3 ekranı 128ssdsiyle kafama en çok yatan sizin de bolca inceleme fırsatı bulduğunuz ab201nt. Bununla cb005nt arasında kaldım daha çok. kağıt üstüne bakarsak 100lira fark verip( ab201nt 3500lira civarı) 128ssd ve 17.3 ekranla ab201 nt daha cazip gelse de cb serisi de buna göre çok daha güncel olduğu için siz üstatlara danışmak istedim.

    Son olarak 3200-3500lira bandında hpnin önereceğiniz başka bi laptopu varsa ona da bakabilirim tabi. Ben sadece bu 3cihazı bulabildim.

    Teşekkürler şimdiden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • iKD44 İ kullanıcısına yanıt
    17-ab201nt yaklaşık 3 aydır yoğun bir şekilde kullanıyorum tam bir f/p ürünü. Hem oyun (battlefield4 online) hemde işte gayet memnunum diyebilirim. Isınma problemi yok denecek kadar az. Fan sesi oyun oynarken biraz artıyor ama rahatsız edici değil, diğer zamanlarda duymuyorsun bile. Hızı, hoparlör sesi gayet güzel. Fakat malzeme kalitesi çok kötü. Diğer cihazları bilmediğim için onlarla karşılaştırma yapamayacağım. Yalnız eski bir HP kullanıcısı iseniz ve yeni bir HP marka bilgisayar alırsanız geri ödeme kampanyasından mutlaka yararlanın. 480TL' na kadar geri ödeme alabiliyorsunuz. (Kampanyanın devam ettiğini umuyorum bazı suistimaller olmuş galiba)
  • Hdmi çıkışı 2.0 mı,1.4 mü

    Ve de ekran dokunmatik fln gibi birşeyler gördüm nette gezerken ama bu model mi emin olamadım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü n11 den ebrar bilgisaraydan aldım orda 3519 liraydı 100 lira n11 indirimi yakaladım 3419 liraya geldi 480 lira indirimimde onaylandı iyi parayı aldım yani ürünü bir haftadır kullanıyorum şimdilik bir sıkıntısı yok far-cry ve nfs oyunlarında deneme şansım oldu havalar sıcak olmasına rağmen 80 ni geçtiğini pek görmedim bence bu fiyata 17 ekran almak ve bu kalitede almak aynı bir güzel alacak arkadaşlar düşünmeden alabilir
  • arkadaşlar ürünü 10 gündür kullanıyorum tüm yorumları okudum alırken birçok araştırma yaptım ürünün ısınma sorunu pek yok bide ben kendim adaptörlü direk prize bağlanan fan sistemi yaptım ısınma sorunu hiç yaşamadım ama sonuçta laptop yani illaki ısınacak masaüstü gibi saatlerce oyun oynayamazsınız laptoplarda bu her marka için geçerlidir sonuçta içinde ufacık 1 tane fan var
    bazı arkadaşlar ekranı hakkında kötü yorumlar yapmış bence ekranın hiç bir sorunu yok gayette kaliteli görüntü veriyor ışık sızmasıda ben göremedim ekranın hiç bir sorunu yok yalnız rom olayı berbat belki benimki öle denemek için bir dvd takıp kullandım dahada kullanmam .d
    hp eski namını ismini tekrar kazanmak için iade kampanyası yaptı ürünlerini ucuza satıyor bence bu fırsatlar kaçmaz
  • qwerty060 Q kullanıcısına yanıt
    Güzel fiyata almışsınız, güle güle kullanın. soğutması iyi hocam, ben yazın en sıcak döneminde 13-15 saaten fazla oyun oynadığım oluyor maximum 82 derece görüyordum, ortalama 80 derece sıcaklık oluyordu. Bu konuda çok iyi bir cihaz.
  • Arthur hocam öncelikle zaman ayırıp detaylı inceleme yaparak bize yardımcı olduğun için çok teşekkür ediyorum.
    bu laptopu almakta karar kıldım yaklaşık 1 aydır inceliyorum zaten fiyatlar da pek değişmiyor ama benim kafama takılan bi sorun var
    ben genelde cs, cs go gibi oyunlar oynamak için alıyorum daha çok . ilk sayfalarda çapraz gitmeye çalışırken eğilme işlemi olmuyor gibi bişey yazmışsınız
    benim kafama takıldı yani varsa böyle bi sorun vazgeçebilirim. bu bilgisayarda olan kronik bi sorunmudur yada sadece sizdemi var acaba bilmiyorum
    belkide çözmüşsünüzdür problemi inşallah beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim

    Ebrar bilgisayardan almayı düşünüyorum problem yaşarmıyım bilmiyorum en uygun fiyat onda galiba şimdilik

    http://www.ebrarbilgisayar.com/hp-17-ab201nt-1dn09ea-i5-7300hq-8gb-128gb-ssd-1tb-4gb-gtx1050-173-freedos-pmu357415




  • İki gün önce ebrarbilgisaydan Hp 17-AB201NT siparişi verdim. Bugün elime ulaştı. Uzun zamandır takip ediyordum. Burada incelemesi yapılan ile tek varkı SSD idi. Sandisk bekliyordum ama bakınca içinden Samsung çıktı. 540-520 mb/s hızında. Test edemedim ama böyle bir değişiklğin olması beni şaşırttı. SSD şu model:

    http://www.samsung.com/semiconductor/products/flash-storage/client-ssd/MZNTY128HDHP?ia=831
  • Bende 3 gün önce aldım ebrar bilgisayardan ama erzincan şantiyede olduğum için test edemedim henüz, 27sinde
    gidicem kocaeliye, free dos olduğu için 40-50 tlye windows10 key almak mantıklımı yoksa o keyler sıkınıtılımı oluyor, ayrıca laptopta sıkıntı olup olmadığını 2 gün içerisinde test edip bir sorun varsa iade etmem gerekir şantiyeye geri dönücem 1 hafta içerisinde , hangi cpu-gpu programlarıyla test etmek gerekir nelere dikkat etmek gerek. 1 ay içerisindeki değişim süresini kaçırmamam gerek.
  • anzay kullanıcısına yanıt
    Hocam şu anlık bir sorunum yok, ilk zamanlar alışamadığım için shift tuşuna tam basamıyordum . Şu anlık bir sorun yok gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
    Bu arada n11 gibi sitelerdede satılıyor, forumdan 200 tl lik çeklerden alırsanız daha uyguna geitirirsiniz cihazı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 21 Eylül 2017; 10:16:25 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.