Bildirim
hp 1600 renkli basımı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ben HP 1600 ün renkli baskısından çok memnunum. Normal A4 kullandım hep, kaliteli kağıtlarda sonuç çok daha iyi olacağı kesin. Sen ne bastırmayı düşünüyorsun. -
bende fotoğraf bastırmayı düşünüyorum okul amaçlı ama -
quote:
Orjinalden alıntı: Lun@tiC
bende fotoğraf bastırmayı düşünüyorum okul amaçlı ama
Bende okulda kullanıyorum zaten
Tam fotoğraf gibi kalite beklemek yanlış olur. Çok kaliteli olsun istiyorsan normal A4 dışında parlak kağıt kullanman lazım. -
evet @joe_black haklı baskı kalitesinin yanında kağıt kaliteside etkili -
peki bu yazıcının toneri ne kadar gidiyor acaba; kaç baskı mesela? bir de ürünü ilk aldığımızda tonerlerde ne kadar oluyor? tonerin yenisi kaç liradır? -
sendekı lexmark çözünürlüğüne bakarsam kartuşlu. ancak hp colorlaserjet tonerli. yanı her ikisininde çalışma prensibi farklı. hp de 600 x 600 dpi lık çözünürlük lexmarktakı 4800x1200 dpi lık çözünürlükten çok daha iyi baskı werır ayrıca hpde Imagered prgmı sayesınde baskılarını 2400 dpi ya kadar çıkarabiiosun kı bu dpi ile bastıgın fotolar mukemmel sonuc elde edeceksin..
quote:
Orjinalden alıntı: Lun@tiC
hp sitesinde hp 1600 renkli lazer yazıcı için en iyi baskı kalitesi 600*600 diyor benim mürekkepli lexmarkta bile 4800*1200 yazıyor sizce bu 600*600 yeterlimidir yani gidip copy centerlarda bastıracağım baskı kalitesine yakınmıdır? bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen
-
quote:
Orjinalden alıntı: archaeologist
peki bu yazıcının toneri ne kadar gidiyor acaba; kaç baskı mesela? bir de ürünü ilk aldığımızda tonerlerde ne kadar oluyor? tonerin yenisi kaç liradır?
Üzerinde gelen tonerler ile pek fazla çıktı alabildiğimizi söyleyemem. Renkliler değil de siyah toner çok kısa sürede bitti. Orjinal toner almıyorum. Dolduruyorum. Yacızıyı 340 YTL aldık, orjinal tonerler 330 € tutuyor. -
üzerinden çıkan her bir renk 1000 sayfalık demo tonerle gelmekte.daha snra alıcan tonerler ise;
2500 sayfa siyah 60 € +kdv
2000 sayfa CMY 65 € +KDV
ayrıca giriş sewiyesi hangi marka model olursa olsun toner fiyatları yazıcıdan pahalıya denk gelir.
yanı orjınal tonerler 330 € sadece hp ye özgü birsey değildir.
quote:
Orjinalden alıntı: joe_black
quote:
Orjinalden alıntı: archaeologist
peki bu yazıcının toneri ne kadar gidiyor acaba; kaç baskı mesela? bir de ürünü ilk aldığımızda tonerlerde ne kadar oluyor? tonerin yenisi kaç liradır?
Üzerinde gelen tonerler ile pek fazla çıktı alabildiğimizi söyleyemem. Renkliler değil de siyah toner çok kısa sürede bitti. Orjinal toner almıyorum. Dolduruyorum. Yacızıyı 340 YTL aldık, orjinal tonerler 330 € tutuyor.
-
hp 1600 tonerlerinin dolumları orijinallerine göre çok daha ucuz.. Araştırdığımda siyahının dolumunu yapılamadığı yada zemine fon attığı söylediler fakat ankarada bi firma sorun olmadığını orijinali gibi baskı yapıldığı söylediler bende doldurttum siyah ve dğer renkleri tanesini 35.00 YTL ye şimdilik hiç bir sorunum yok..
http://www.kartustoner.com/124/HP+1600+TONER+DOLUM++HP+2600+TONER+DOLUMU_.002
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X