Şimdi Ara

HP 1510 yazıcı alıyorum,kullanan var mı?Görüşleriniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HP 1510 yazıcı alıyorum,kullanan var mı?Görüşleriniz?
    Teşekkürler

• forumda hp 1510 ile ilgili birçok konu açılmıştı yazıcı gayet güzel ben kaçırma derim
  • benim için tek sorunu şuan 178-190 ytl arası satılan bu ürünün(kablo dahil/dahil değil sormayı unutma) haziran ayında arkadaşın 150ytl ye almasıdır.O zaman kampanya varmış.Aldıktan sonra böyle böyle aldım ben diyip moralini bozmaya kalkanlar cıkabilir.Sen kaça buldun?
  • ben o kadar yer gezdim 185 ytlye(kdv dahil) 6 ay peşin fiyatına taksitle aldım
  • Ya bir çok konu açılıyor da bir türlü arama motorundan arama yapamıyorum.Ben genpa da 178 ytl ye buldum(en ucuzu bu galiba) ama peşin fiyatına 12 taksit var.ayda 14 ytl. Yalnız dediğin fiyat benimde kafamı karıştırdı.Acaba o bir alt modeli falan olmasın?
    Bir de arkadaşlar genpa dan alışveriş güvenli midir?
  • "HP PSC 1510 All-in-one yazıcı
    Ilhan Engin : 3 Temmuz 2005 - 15:51 CET

HP PSC 1510 All-in-one yazıcı : HP, PSC 1510 All-in-one model yazıcısını tanıttı. Bu hepsi-bir-arada yazıcı, bir ev ofis için gerekli olan tüm ihtiyaçları karşılayan özellikleri hesaplı bir fiyat ile kullanıcıya sunuyor. Kusursuz tasarımıyla HP PSC 1510 yazıcı, evlerinde son teknolojiye sahip olmak isteyen kullanıcılar için ideal bir ürün. Hoş dış yüzeyi ile ürün, yazıcı, tarayıcı ve fotokopi işlemlerini gerçekleştiriyor. Siyah beyaz olarak dakikada 20 sayfa, renkli yazdırmada ise dakikada 18 sayfa kapasitesiyle HP PSC 1510 All-in-one yazıcı, belge ve fotoğrafları süratli ve basit bir şekilde baskı alma imkani sunuyor.

HP PSC yazıcı - Hızlı baskı
    Siyah beyaz baskıda dakikada 20 sayfa renklide ise dakikada 18 sayfa ile HP PSC 1510 All-in-one yazıcı belge ve fotoğrafları süratle baskı almayı sağlıyor. Bu özellikleri, kendi evinde 215 x 610 mm panorama ebatlarında baskı almak isteyen kullanıcılar için ürünü ideal kılıyor. Sahip olduğu PictBridge teknolojisiyle HP PSC 1510 All-in-one yazıcı bilgisayara gerek kalmadan fotoğrafların aktarılması ve basılması işlemini gerçekleştiriyor.

HP Real Life Teknolojisi
    Fotoğraf ve video görüntülerle yaratıcılıklarını göstermek isteyen kullanıcılar için olasılıklar sınırsız. HP Real Life Teknolojisi ile kullanıcılar görüntülerdeki detayları ve ışığı arttırabilirken kırmızı göz gibi etkileri de yok edebiliyorlar. Fotoğraf tutkunlarının HP Image Zone yazılımını kullanarak dijital fotoğraflaıi üzerinde işlem yapmaları ve görüntüleri zenginleştirmeleri de mümkün. HP Instant Share özelliğiyle de büyük ebatlı dosyalar halinde ek belgeler haline getirmek zorunda kalmadan fotoğraflarınızı sevdiklerinizle paylaşabiliyorsunuz.

HP - Hepsi-bir-arada yazıcı
    Fotoğraf kağıdına basılı fotoğraflarını dijital ortama aktarmak isteyen kullanıcılar da ürünün tarayıcı özelliği sayesinde bu işlemi gerçekleştirebiliyorlar. 1200 x 1200 dpi çözünürlükte ve 48 bit renk derinliğinde fotoğraflar dijital ortama aktarılabiliyor. Taranacak fotoğrafı alete yerleştirdikten sonra kullanıcı bilgisayara gerek kalmadan bir tuşa basarak renkli ya da siyah beyaz olarak fotoğraf tarama işlemini gerçekleştirebiliyor. Kontrol paneli oldukça basit kullanım sağlayarak sekiz adet fonksiyon tuşu ile dilediğiniz tercihte işlem yapabiliyorsunuz.

HP 336 ve HP Vivera yazıcı kartuşları
    Laser yazıcı kalitesinde kopyalama ve baskı işlemleri, HP Vivera mürekkepleri kullanan yeni HP 336 Black Inkjet yazıcı kartuşları ile son derece basit bir islem haline getirilmiş. Yazdırma işlemini sık yapan kullanıcılar yüksek mürekkep kapasiteli kartuşları satın alma seçeneğine sahipler. Fotoğraf baskı işlemini evde kendi yapmak isteyen kullanıcılar ise HP 342 Tri-Colour Inkjet yazıcı kartuşu ile birlikte gelen HP PSC 1510 All-in-one yazıcısıyla gerçek renklerde fotoğraf baskı işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar.

HP 348 Photo Inkjet yazıcı kartuşu
    Fotoğraflarını 6 mürekkep özelliğiyle yazıcıdan almak isteyen kullanıcılar HP 348 Photo Inkjet yazıcı kartuşlarını kullanabilirler. Bu kartuş siyah mürekkep kartuşunun yerine yerleştirilerek kullanılıyor. HP 348 kartuşu, HP 342 veya HP 343 Tri-Colour Inkjet kartuşlarıyla kullanıldığında ürün sahipleri sıcak, doğal renk tonları ve gerçekçi renklere sahip baskılar elde ediyorlar. Buna ek olarak, baskı işleminde HP Premium Plus Photo Paper fotoğraf kağıtları kullanıldığında renkler solmaya karşı son derece uzun süre dayanıklı bir özelliğe sahip oluyor. HP PSC 1510 All-in-one yazıcı Eylül ayi başlarında 99 Euro gibi bir fiyatla satışa sunulacak. "

arkadaşlar bu yorumu internette buldum.

• hp 1510psc 150ytl izmir tekmar haziran
    almış cocuk
    altı üstü yok yani

bende 180 civarında aldım yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hp 650 kullanan yazıcı tavsiye
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • walla bende ondan alacaktım ama kartuşlarının pahalı olduğunu söylediler bende canon mp110 aldım çok memnunum bide bunu düşün derim ben 173 milyon bimeksten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hamso

hp 1510psc 150ytl izmir tekmar haziran
    almış cocuk
    altı üstü yok yani

bende 180 civarında aldım yani

ya şu anda bile 190 ytl o fiyata nasıl almış şaştım doğrusu.
    Ya bu kartuş olayı kafama takıldı.bunlar dolduralamıyor mu?
  • bu yazıcının kartuşu ne kadar bilen var mı?bir de tekrar doldurulabiliyor mu?
  • bilen varmı?
  • ???
  • ya bu yazıcının kartuşu ne kadar bilen var mı?hangi modellerinki buna uyar?
  • ya arkadaşlar yok mu Allah rızası için bunu söyleyecek. Ben vivero diye yeni bir mürekkep tipinin kullanıldığını duydum,doğru mu?
    ya cihazın siparişini verecem,kafama kartuş takıldı son olarak.
  • vivera hp inks yazıyor üstünde kartuşlar 1410 a göre büyütülmüş
  • Bu ürün canon mp130 fiyatı daha yüksek ama hangisi daha iyi???
  • ARKADAŞIM,CANONA FALAN TAKILMA BENCE,HP DEN ŞAŞMA.
    Kullananlar böyle diyor.Peki fiyatı ne kadardır bunun ya?sonra şapa oturmayalım.
  • iyi
    quote:

Orjinalden alıntı: BLUESTREAM

ARKADAŞIM,CANONA FALAN TAKILMA BENCE,HP DEN ŞAŞMA.
    Kullananlar böyle diyor.Peki fiyatı ne kadardır bunun ya?sonra şapa oturmayalım.

o zaman Hp
  • sipariş verdim dostlar
  • arkadaşlar konu hortlatmak istemem ama yazıcıyı bu akşam itibariyle elime aldığımdan ben de bu yazıcıdan almayı düşünüyorum..

Ancak arkadaş kartuş dolumuyla ilgili net bi yanıt alamamışş.. Ben de bi şansımı deniim dedim.. Fiyatı düşündüğümden yüksek ama cihaz çok iyi yorumlar aldığı için bütçemi zorlamaya karar verdim..

Bu konuyu hortlatıyor ve bilen herkesten bişeyler yazmasını rica ediyorum..

En önemlisi; KARTUŞLARI DOLUYOR MU??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.