Şimdi Ara

HP 15.6' Dizüstü Sırt Çantası - 39.90₺ Kipa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.031
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada linki aşağıda. Atlantis Kipa'da 6-7 tane var.

HP K0B39AA 15.6" Essential Çelik Mavi Notebook Sırt Çantası
    http://www.hepsiburada.com/hp-k0b39aa-156-essential-celik-mavi-notebook-sirt-cantasi-p-BS43262?magaza=Nethouse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zwickau -- 24 Nisan 2017; 17:44:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi minder olur da...

Çanta olmaz...

• Değer mi bilmem ama kipa her yerde yok malesef

edit : Yanlış görme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vandrak -- 24 Nisan 2017; 17:58:57 >
  • Vandrak kullanıcısına yanıt
    Hocam karşılaştırma için attım o linki, ürün Kipa'da 39.90₺.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ju3x

İyi minder olur da...

Çanta olmaz...

Çantayı kullanıyorum 11.11 de n11 den almıştım. Ürün gayet güzel içinde iç bölmeleri bolca var. bana göre ideal ürün el çantalarına göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerpetenalim

quote:

İyi minder olur da...

Çanta olmaz...

Çantayı kullanıyorum 11.11 de n11 den almıştım. Ürün gayet güzel içinde iç bölmeleri bolca var. bana göre ideal ürün el çantalarına göre.

Merhaba çantanın laptopa uygun olması nedir yani uygun büyüklükte bölme olması falan mı ? Ben laptop taşıyorum yanımda fakat sırt çantasında yani normal çantada bazen sağa sola çarpabiliyor.Sıkıntı olabiliyor.Yani bunu alsam nasıl bir faydası olur acaba?

EK: Birde her kipada mı bu indirim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fafafe123

quote:

Orijinalden alıntı: kerpetenalim

quote:

İyi minder olur da...

Çanta olmaz...

Merhaba çantanın laptopa uygun olması nedir yani uygun büyüklükte bölme olması falan mı ? Ben laptop taşıyorum yanımda fakat sırt çantasında yani normal çantada bazen sağa sola çarpabiliyor.Sıkıntı olabiliyor.Yani bunu alsam nasıl bir faydası olur acaba?

EK: Birde her kipada mı bu indirim acaba ?

çanta laptopa göre oynama olmaz içinde. yumuşak koruma . içten bantlama filan da var gayet işini görür

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Targus notebook 15.6 çantası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İyi minder olur da...

Çanta olmaz...

Her konuda olduğu gibi yine damlamış boşçular... kullanmış gibi bi de milleti saçma sapan yönlendirme.

Çantayı yaklaşık bi senedir kullanıyorum. 15.6 inç tam sığıyor ve çanta çok ince. Otobüs minibüs gibi kalabalık olabilecek yerlerde arkanızda kalınlık yapmıyor sağa sola çarpmıyor. Belkin dışında alabileceğiniz en iyilerinden diyebilirim. Tam bir f-p ürünü

• Hocam acaba başka kipalarda var mıdır ? Bir bilginiz varsa yardımcı olur musunuz Yarın okuldan sonra almaya gideyim.Fiyat uygun gerçekten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.