Şimdi Ara

hp 1320 driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar arkadaşlar hp laserjet 1320 yazıcım var fakat elimde tanıtıcı cdsi yok internetten şu adresten
    http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=us&prodTypeId=18972&prodSeriesId=410622&prodNameId=410624&swEnvOID=228&swLang=8&mode=2&taskId=135&swItem=lj-27308-5

lj1320pcl6winvista2kxp2003.exe dosyasını indirdim nasıl kuracağımı bilmiyorum

yazıcıyı nasıl bilgisayarıma kurabilirim yardımcı olursanız sevinirim

• Sanırım çok acemisin dosyayı indirip denemedim ama indirdiğin dosyanın üzerine çift tıklayacaksın sözleşme çıkarsa kabul et ileri(next) deyip bitireceksin yeniden başlatayım mı diyerse evete basarsın bu kadar.
  • haklısın normalde böyle yapmam gerekiyor fakat indirdiğim dosyadan böyle tıklayabileceğim bir exe dosyası çıkmıyor
  • indiriyorum
    2 dk bekle bir bakayım
    Şimdi o dosya inecek.çift tıklayacaksın UNZIP e basacaksın.İşlem bitince o pencereyi kapat.
    sonra bilgisayarıma sağ tıkla özelliklere tıkla
    donanım a tıkla
    aygıt yöneticisine tıkla
    yazıcıyı takınca orada soru işaretli bir donanım olması lazım
    sağ sürücüyü güncelleştire tıkla
    en altta hayır bu kez değili seç ileriye bas
    alttaki listeden ya da belirli bir konumdan yükle seçeneğini işaretle ileriye bas
    arama şu konumu da içersin kutucuğunu işaretle GÖZAT butonuna bas
    C:\HP LJ1320 klasöründeki hpc1320c.inf ya da hpc1320c dosyasını göster.tamam tamam diyerek devam et
    kuracaktır driverını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 26 Mart 2008; 22:57:39 >
  • indirdiğim klasörde şu dosyalar var resmini gönderiyorum

• Denetim Masasi \ Yazicilar

Yazici ekle

Ordan "Disketi var" diip resimde gorunen inf dosyasinin oldugu dizini goster. Gerisi cok cok cok basit.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HolyAty

Denetim Masasi \ Yazicilar

Yazici ekle

Ordan "Disketi var" diip resimde gorunen inf dosyasinin oldugu dizini goster. Gerisi cok cok cok basit.

süper.benim aklıma gelmedi bak bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hp compaq mini 110 bios şifre?
    14 yıl önce açıldı
    Hp laptop bluetooth sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim sayenizde kurabildim . eliniz dert görmesin.
    YAŞASIN DONANIMHABER FORUM KERDEŞLİĞİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

Orjinalden alıntı: HolyAty

Denetim Masasi \ Yazicilar

Yazici ekle

süper.benim aklıma gelmedi bak bu

ikimizinde soyledigi sey ayni ha donanim yonieticisi ha denetim massasi ayni seyler.. derler ya ayni b.kun laciverdi :)

• Yaw öyle ama ortalama bir kullanıcı için senin söylediğin çok daha kolay ve uygulanabilir,o yüzden seninkisini yazmak dana mantıklı.
    onu demek istemiştim.
    neyse arkadaş sorununu halletmiş.önemli olan o
  • sağol benimde işime yaradı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.