Arkadaşlar merhaba... İş yerinde kullandığım ve artık beni canımdan bezdirmiş olan 1215 renkli yazıcı ile delirtici sorunlar yaşıyorum. Yazıcı ile yaşadığım sorunların başında 1215'İn her çıktıdan sonra sıkışmadığı veya tepside kağıt olduğu halde kağıt sıkıştı veya tepside kağıt yok uyarısı verip yazdırmayı durdurması. Yani 10 adet çıktı alacaksam 1 çıktı verip hataya düşüyor. Kurcalayınca şunu farkettim daha önce yüklü olan fakat kaldırdığım bir yazıcı 1102 olarak aktif görünüyor ve aygıtı kaldır desem de silik bir resim şeklinde tekrar ortaya çıkıyor. Denetimden HP sürücüyü kaldırmaya çalıştığım zaman ise bekleyen işler var deyip silmemi engelliyor. Yardımlarınıza muhtaç durumdayımUSB kök aygıtlarını kaldırdım yeniden başlattım - driver sweeper programı ile hesapta hp sürücülerini sildim ama olmuyor. Konuya resim de ekleyemiyorum bu durum da beni çıldırtıyor. GÜvenli olmayan script bulundu falan... Bir yolunu bulup eklemeye çalışacağım.
Hocam driver sweeper ı önerecektimki denemişsiniz, hpnin hiçbir yazılımı varmı bilgisayarınızda? onları silmeyi deneyin :)
140 tlye canon mp280 aldım bitmeyen kartuşlu geçen sene kafam rahat.. ufak sorunlar yaşadım tek :) Önceden hp 1315 yazıcım vardı aldığımıza binlerce kez pişman etti
quote:
Orijinalden alıntı: sanerdk
Hocam driver sweeper ı önerecektimki denemişsiniz, hpnin hiçbir yazılımı varmı bilgisayarınızda? onları silmeyi deneyin :)
140 tlye canon mp280 aldım bitmeyen kartuşlu geçen sene kafam rahat.. ufak sorunlar yaşadım tek :) Önceden hp 1315 yazıcım vardı aldığımıza binlerce kez pişman etti
Sorunu konuyu açtıktan birkaç saat sonra bir arkadaşın tavsiyesi ile mi ya da tesadüfen mi hatırlamıyorum ama çözmüştüm. bir yerlerden, garip bir yerlerden dosya uyruğunu silmeyi başarmıştım ama şu an gerçekten hatırlamıyorum. Tabii bunlar 4 ay önce olduğundan hatırlamak güç:) Umarım tekrar başıma gelmez.
quote:
Orijinalden alıntı: Gerginix
quote:
Orijinalden alıntı: sanerdk
Sorunu konuyu açtıktan birkaç saat sonra bir arkadaşın tavsiyesi ile mi ya da tesadüfen mi hatırlamıyorum ama çözmüştüm. bir yerlerden, garip bir yerlerden dosya uyruğunu silmeyi başarmıştım ama şu an gerçekten hatırlamıyorum. Tabii bunlar 4 ay önce olduğundan hatırlamak güç:) Umarım tekrar başıma gelmez.
abi zaten yüzyılın hortunu yapmışım
Merhaba,
başlat çalıştır kısmına services.msc yaz açılan servis penceresinden yazdırma biriktiricisi hizmetini devre dışı bırak yazıcını kaldır tekrar yazdırma biriktiricisi hizmetini devreye al.