Şimdi Ara

Hp 350 Kartuş Sorunu - Uyumsuz Yazıcı Kartuşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
18.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hp C4480 yazıcı kullanıyorum. Siyah kartuşumda Uyumsuz yazıcı kartuşu hatası verdi. Öncelikle şunları belirteyim. Yazıcıyı bir seneden fazla süredir kullanıyorum. Kartuşu 10 seferden fazla doldurmuşturum. Kendim iğne ile dolduruyorum. Geçenlerde elimdeki siyah mürekkep bitti. Yazıcıoğlundan başka bir mürekkep aldım. En son onunla doldurdum. 3-5 gün baskı verdi. Sonra uyumsuz yazıcı kartuşu hatasını verdi.

Acaba bu uyarıyı iptal etmemim yolu var mıdır? Sanırım resetlemek gerekli. Bu tür kartuşların resetlenmesi mümkün mü? Ya da sonradan aldığım mürekkepten dolayı sorun çıkarmış olabilir mi? Yeni bir siyah kartuş alırsam, bu elimdeki mürekkebi kullandığımda yine aynı sorunu verir mi?

Çok soru sordum sanırım. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

• Bu yöntem benim de derdime çare oldu çok teşekkürler!
    Videonun silinme ihtimaline karşı prosedürü tekrar yazıyorum ileride arşivden bu konuya ulaşan kişilere faydası olsun:

1) Printerı aç
    2) Güç düğmesi ve X düğmesine aynı anda bas (enter special key combo)
    3) Sırasıyla Mavi-Yeşil-Gri düğmelerine bas (Support ....)
    4) Ekrana information menu gelene kadar Gri düğmesine bas sonra OK ya da yeşil tuşuna bas (info menu.....)
    5) Ekrana check sum for relock data input gelene kadar Gri düğmesine bas sonra OK ya da yeşil tuşuna bas
    6) Normal printer ana ekranı gelene kadar X düğmesine bas
    7) Printer çıktı almaya hazır
  • güncel...aynı sorun var.lütfen yardımcı olurmusunuz
  • kartuşun ömrü bitmiş arkadaşım. yeni bir kartuş al cihazın uyarı vermediğini göreceksin. bu kartuşu çalıştırmanın yolu var mı dersen yok. ayrıca bu hatayı by pass etmeninde bir yolu yok.
  • geçici çözüm için şunu buldum
    http://www.youtube.com/watch?v=Ao2UJT60-hk
  • MUKKEML BİR YONTEM BAK BEN BUNU BİLMIYORDUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: jawseren

geçici çözüm için şunu buldum

Kartuşun cihazla elektronik temas yerlerine mürekkep bulaşınca da bu hatayı verebiliyor. Videodaki çözüm işe yarayabilir ama garantisi yok. Aynı hatayı tekrar tekrar verirse tekli yazdırmalar için kullanabilirsiniz. Birden fazla çıktı almak için her seferinde bu yolu tekrarlamak gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jawseren

geçici çözüm için şunu buldum

Bu yöntem benim de derdime çare oldu çok teşekkürler!
    Videonun silinme ihtimaline karşı prosedürü tekrar yazıyorum ileride arşivden bu konuya ulaşan kişilere faydası olsun:

1) Printerı aç
    2) Güç düğmesi ve X düğmesine aynı anda bas (enter special key combo)
    3) Sırasıyla Mavi-Yeşil-Gri düğmelerine bas (Support ....)
    4) Ekrana information menu gelene kadar Gri düğmesine bas sonra OK ya da yeşil tuşuna bas (info menu.....)
    5) Ekrana check sum for relock data input gelene kadar Gri düğmesine bas sonra OK ya da yeşil tuşuna bas
    6) Normal printer ana ekranı gelene kadar X düğmesine bas
    7) Printer çıktı almaya hazır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kartuşun çipini silgiyle sil.
    Yada kolonyalı peçete ile sil.
    Büyük ihtimalle düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.