Bildirim
How to Make It in America (2010) (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İlk bölümü izledim.Ben beğendim ilk bölümü.Karakterlerde itici değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujitora -- 21 Şubat 2010; 0:21:39 > -
Unutmuştum ilk bölümü indireyim yarın bakarım -
Komedi bakımından nasıl bir dizi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Guguk41
Komedi bakımından nasıl bir dizi ?
Bende merak ettim şimdi. Nasıl bir dizi acaba ? -
Mkv veya mp4 biçimde indirebileceğim bir linki pm'den atabilirmisiniz acaba? -
2.bölümde çıkmış.Altyazı %20. -
3. bölüm çıktı.Altyazıda var.Geriye izlemek kaldı.Bir de Zamunda'da 4.bölümde var. -
quote:
Orijinalden alıntı: smd
quote:
Orijinalden alıntı: Superman *
quote:
Orijinalden alıntı: smd
Yeni dizi tanıtmayın gözünüzü seveyim. Dayanamıyorum başlıyorum sonra, hayatım mahvoluyor
+1 hangisine yetişeyim karıştırıyorum valla
hepside çok güzel
İnsan başladı mı bırakamıyor da. Bi de abur cubur yedin mi göbek te oluyor. Kötü yav
Hem zaman gidiyor, hem de üstüne yata yata izleyip kilo alıyorsun.
Bu diziler adamı tembelleştirir.
-
Yeni bir kişinin başlamış umuduyla konuya girdim ama tık yok.Başlasın birisi bu diziye artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujitora -- 8 Mart 2010; 0:19:30 > -
İlk bölümü izliyorum şuan bakalım. . . -
İlk bölümden güzele benziyor ama tam sarmadı . Bu arada Cam'in kuzeni kafa adama benziyo -
Dizi 2.sezon onayını almış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 23 Nisan 2010; 20:15:08 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
Dizi 2.sezon onayını almış.
Güzel haber. Biraz erken başlar inşallah yav, birde 8 bölümden fazla sürse çok iyi olur. Kaynak var mıdır kaç bölüm süreceğine falan bakalım? -
2011 yazında başlayacakmış 2. sezon ne yazık ki... :( -
Tüh yav. Çoooooook var daha, kaynak neresi? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Evoo
Şurada yazıyor;
http://livefeed.hollywoodreporter.com/2010/04/hbo-renews-how-to-make-it-in-america.html
Teşekkürler yav, çok varmış daha. :/ -
Şimdi 2.bölümü izledim hiç fena diziye benzemiyor , takip edilebilecek bir dizi bence . Önceki yorumumda ilk bölüm pek sarmadı demiştim ama kararımı değiştirdim Bu arada niye 1 sene mola var ki ?
-
Şimdi 3.bölümü izledim o da güzeldi Fakat daha fazla yorum yapamayacağım çünü okula yetişmem gerekiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X