Şimdi Ara

How to Make It in America (2010) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
4.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4. Bölümü de izledim , güzeldi . Kapo da artık bizimkilerle takılacak sanırım . Cam'in yapmış olduğu fedakarlığı Ben'e söylememesi güzeldi Herşeyiyle güzel ilerliyor bence
  • Bu arada şimdi Tv Countdown'a baktım da 8.bölümden sorna bölüm gözükmüyor , sezon finali mi 8.bölüm ? 8 bölüm izletip 1 sene ara mı var yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

Bu arada şimdi Tv Countdown'a baktım da 8.bölümden sorna bölüm gözükmüyor , sezon finali mi 8.bölüm ? 8 bölüm izletip 1 sene ara mı var yani

Evet öyle.
  • HBO dizileriyle hiç alakam yok fakat şans vericem bu diziye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

HBO dizileriyle hiç alakam yok fakat şans vericem bu diziye.

promolardan izlediğim kadarıyla vermelisin bence
  • 5.bölümü de izledim . Güzeldi .
    Darren neler yaptı öyle O tişört ile iligli bir şeyler olacağını , size ilginç gelecek ama sezmiştim adeta
    Sezon finaline yaklaştıkça dizi 1 sene ara verdiği için daha da üzülüyorum . Niye böyle birşey yapılıyor ki ? Niçi 8 bölümllük bir sezon yapılıyor ve 1 sene ara veriliyor ?
  • 6. bölümü izledim , bu da çok güzeldi Forumda pek izleyen yok sanırım. . .
  • Şimdi 7.bölümü de izledim , güzeldi . Dizinin soundtrackları da çok güzel
    Bizim Cam Ceo oldu , tişörtler gitti vs....
    Son 1 bölüm kaldı sonra uzun bir ara
  • Sezon finali olan 8.bölümü izledim şimdi . Niçin erken bitti , niye uzun bir ara var hala cevaplamadınız
    Ben Rachel ile işi pişirdi Tekrar birleşebilirler ama Julie da güzel. . . Cam'in Rene'e patlaması güzldi Rachel sonunda gri çorabını değiştirdi Kapo da harbi zenginmiş
    Yeni sezon Japonya'dan başlayabilir ? ? ?. . .

• Bu dizi ne zaman başlıyacak bilgisi olan yok mu büyük bir keyifle izliyodum ben bu diziyi...
  • Dizi bu yaz başlıyıcak net bir tarihi yok. Kaliteli ve kısa bir dizi izlemenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorenzo Von Matterhorn

Dizi bu yaz başlıyıcak net bir tarihi yok. Kaliteli ve kısa bir dizi izlemenizi öneririm.

Bu konunun uplandığını görünce birden sevindirik oldum Şimdi openingini dinliyeceğim. ''I need dollar dollar...'' Birazn evvel başlasın artık. Japonya'da filan mı başlıyacka acaba...
  • Tam zamanında fark etmişim bu diziyi.Geçen gün cnbce de izledim bir bölümü, çok hoşuma gitti, direk aldım listeye.8 bölümmüş zaten ilk sezon.İkinci sezona da az kalmış, oh daha ne
  • Next episode airs in:
    37d 10h 39m 48s

Büyük bir merakla bekliyoruz... Direk 2. sezon 1. bölüm yazıyor ama, bir kolaj da yayınlarlar sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1SECO -- 25 Temmuz 2011; 18:22:45 >
  • diziyi beğendim ilk günden 8 bölümüde izledim eğlenceli baya. 2. sezonu beklioruz.
  • diziyi takip eden varmı?dizi cok keyifli.hbo iyi yapıyo
  • hmm tepkiler olumlu indirelim bakalım. yeni dizi paylaşmayın ya yeter hepsini indiriyorum ne zaman izleyecem ben bunları dayanamıyorum başlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 15 Ağustos 2011; 16:03:29 >
  • indiriyorum ben de , görüşlerimi paylaşırım
  • Az kaldı yeni sezona az... :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.