Şimdi Ara

How I Met Your Mother (2005-2014) DİZİ BİTTİ (321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.968
Cevap
53
Favori
367.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xpress_

Arkadaşlar çok acil bi bölüm arıyorum da ^^

barney ile robin çıktığı zamanlarda kavga etmemek için konuyu değiştiyorlardı ama bi keresinde adını unuttum şu karlı yüksek dağda varya bi yerden bi yere gidiyor onda otururken makine bozulmuştu.İşte o bölüm :(

5x06
  • Bu yaz niyetlenmiştim baştan bütün bölümleri izleyeceğim diye, ama kısmet olmadı.

Artık son sezondan önce mutlaka izleyeceğim en baştan...

<<<===Panasonic TX-P50G10E===>>> incelemesi için buraya tıkla...

• belki üstünden çok zaman geçti ama bana hep ted zoey ile evlencekmiş gib geliyor bilmiyorum hem çok yakışıyorlardı hem tedin çıktığı kızlar arasında barda çalacak kadar asi (grev felan yapıyor) ted ile uyuşan başka kız göremedim hani marshall ın çevre avukatlığına soyunup lily ninde onu desteklemekten yorulduğu bölümde türkçe çevirinin kurbanı olmadıysam ted zoey e bakıyor tartışıyorlar çocuklar yıllarca böyle yaşanırmı diye düşündüm ama bazıları böyle yaşar gibiinden bir laf ediyor sanki o an evlenmiyeceklerini düşünmüş ama sonradan bu kararından dönmüş gibi.

Orijinalden alıntı: SemolicK

Birde Barney nin gey olması niye erkekleri bukadar üzüyor anlamıyorum

kendi adıma konuşayım,adam benim için kadın avcısı bir ilahtı.asla olamayacağım ama olmak istediğim birisiydi.fakat öğrendikten sonra insan aynı zamanda sürekli beğenmediği karşı cinsle bu kadar yakın sahneler çekmesini de takdir ediyor.

Orijinalden alıntı: ehckelem

quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

Arkadaşlar çok acil bi bölüm arıyorum da ^^

barney ile robin çıktığı zamanlarda kavga etmemek için konuyu değiştiyorlardı ama bi keresinde adını unuttum şu karlı yüksek dağda varya bi yerden bi yere gidiyor onda otururken makine bozulmuştu.İşte o bölüm :(

5x06

Evet bu bölüm ^^ sağol

Barney karakterini canlandıran meğersem gerçekten mükemmel bi oyuncuymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 8 Eylül 2011; 23:14:30 >

"Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf."

• Bütün sezonları bitirdim ve merakla 7.sezonu bekliyorum.. 6 sezondur yengeyi bekliyoruz hala gelmedi.

ŞEREFinle oyna, HAKKInla kazan, SEBAt et.
  • Diziyi fazla uzatamazlar heralde çünkü çocuklar dana gibi,tarihler tutmaz birbirini.
  • Az kaldı az
    script, a mediocre director can produce a passable film. But with a bad script even a good director
    can't possibly make a good film. For truly cinematic expression, the camera and the microphone
    must be able to cross both fire and water. The script must be something that has the power to do this."

Akira Kurosawa
  • bu diziye başlayım dedim daha ilk saniyesinden sarmaya başladı cortexiphan adlı 720p uyumlu paketinde ne ing ne tr altyazı bulamadım kaliteden ödün vermek de istemiyorum ama dvdrip sürümlerde var mı altyazılar ingilizce olsa bile olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muvaZaa xD -- 13 Eylül 2011; 18:36:09 >
    Europe : "ugh, let's lose one more cylinder and add another turbocharger"
  • haftaya bomba bütün diziler başlıyor...........

How.I.Met.Your.Mother.S07E00.Sneak.Peek.720p.WEB-DL.XviD

How I Met Your Mother S07E01 The Best Man
    5 days to go
    Tue 2011-09-20 03:00
    How I Met Your Mother S07E02 The Naked Truth
    5 days to go
    Tue 2011-09-20 03:00
  • Bölümler aynı gün arka arkaya..

http://www.imdb.com/title/tt0460649/episodes#season-7

ŞEREFinle oyna, HAKKInla kazan, SEBAt et.
  • 
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.