Şimdi Ara

House of the Dragon (2022 - ) | HBO (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.687
Cevap
36
Favori
61.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha izlemedim ama göz gezdirdim öyle 1-2 yerde çıplaklık içeren sahne vardı.

• ra hmetli kullanıcısına yanıt

1-2 sahne var +18 .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunculuklar özellikle bazı yerlerde sırıtıyor fakat kralın elini oynayan adam milletten rol çalılıyor o derece.Dizi boyunca senaryo zayıf olacak uyarlandığı kitabı genel olarak zayıf bulmuşlar.Kitabı okumadım ama karakterlerin wiki sayfalarına göz gezdirdim G.R.R abim ekmeğinde yazdığı sırada çok fazla sjw bullshit içmiş belli ediyor.Genel olarak değerlerlendirince ortalamanın üstü bir iş olacak ama aldığı mirası daha iyiye götüremeyecek gibi.

Matt abimden özür dilerim çok fazla cinsellik var diyince abi sen HBO da oynuyon GOT spin off unda ne bekliyorsun yazmıştım.Yanılmışım gereksiz bir cinsellik vardı ilk bölümde anlam ve bağlamı olmayan sahnelerdi.

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    Tasarım olarak bence Daemon cuk oturmuş rolüne, Dany’e falan 10 basar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İlk bölüm enfes olmuş çok beğendim özlemişim got evrenini.

• Enflasyon HBO’yu da vurmus galiba. Gorsel efektler berbat. Henuz ilk 5 dakka oldu ve kings landing vs acayip siritiyor. Prenses’in ilk gelisi falan neredeyse bizim turk isi gorsel efektler gibi. Cok fazla ejderha var diye para mi harcamamislar acaba ? Tamam ilk gordugum ejderha yetiskin degil henuz. Daha buyuyecek falan muhabbeti gecti ama ne bileyim. Gozume cok kotu gozuktu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler nerden izliyorsunuz ? onu geçtim altyazıda yok piyasa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 22 Ağustos 2022; 16:58:53 >
  • Dizi şahane efsane başladı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • House of the Dragon (2022 - ) | HBOTurgut Uçyoutube
    Çok uzun zaman sonra, yeniden bir Game of Thrones videosuyla beraberiz. House of the Dragon, beklentilerimin ötesinde bir bölümle sezona başlangıç yaptı. Ve elbette ben de en sevdiğim şeyi yapmak üzere karşınıza geçtim, iyi seyirler... Instagram: https://www.instagram.com/sutdokmusjedi/ Twitter: https://twitter.com/turgutuc Twitch Canlı Yayınlar: https://www.twitch.tv/turgutuc
    https://www.youtube.com/watch?v=m5PKmJfvIYU&ab_channel=TurgutU%C3%A7

turgut reis baya güzel güzel anlatmış.baya bilgisi var seri evreni hakkında.kafası karışanlar izliyebilir

• ra hmetli kullanıcısına yanıt

Bir tane çok fazla diyebileceğim +18 var bir tane daha var ama o çok çok fazla değil, Lakin ilki aile ile izlenmez House of the Dragon (2022 - ) | HBO 

• Batman kullanıcısına yanıt

Efektler korkunc. Ilk ejder sahnesinde kalkan toz toprak o kadar yapay ki. Ejderha cgilari da berbat. Mizrak dovusu sahnesinin arka plan sahneleri ve kral sehri de oyle. Daha iyi olmasini beklersin normalde ama got efektleri kat kat iyiydi.

Su basliga da turgut uc videosu atmazsin ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 22 Ağustos 2022; 18:45:37 >
  • Efektler sırıtmıyor. Ejderhalar GoTtan daha iyi olmuş hatta.

Marvel filmleri ve dizilerinde bile efekt sırıtıyorken, bunlar baya iyi geldi gözüme.

Sadece kralın gümüş saçı acayip komik yav. Oyuncuya önden ödeme yapmışlar napalım yapacak birşey yok diyip makyajı yedirmişler sanki.

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Katılıyorum, Birçok filme göre gayet başarılı bence efektler.

Ekleme... Ejderhalar gayet iyi olmuş bence Caraxes baya iyi ve değişik olmuş aslında ama daenerys targaryen ve son halindeki Dragon çok başkaydı bence daha etkileyiciydiler...

Bunlara ek olarak en çok Vhagar'ı merak ediyorum ne zaman doğru düzgün görürüz acabaHouse of the Dragon (2022 - ) | HBO 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 22 Ağustos 2022; 20:19:56 >
  • HDogus kullanıcısına yanıt

Gönderdim.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam :)

• HBO TR dublaj yapmış :)

Audio

Format.........: AAC

Channels.......: 2 channels

Bit rate.......: 128 kb/s

Language.......: Turkish

• Doğum sahnesi beni çok etkiledi valla fena başladı dizi

• Heyt bee sonunda çıktı benim dizi House of the Dragon (2022 - ) | HBO 

Şaka maka ilk bölümü çok beğendim, eski game of thrones kalitesinde olmuş.

• blutv'mi aldı bu diziyi? altyazıları sildirtmişler ama platformda göremedim diziyi

• b0Ni kullanıcısına yanıt

Yok yav nereye alıyor koca ülkede stream eden yok diziyi şaka gibiyiz valla. HBO işin garibi altyazı ve ses koymuş demek ki Türkiye'ye gelme işi askıya alınmadan önce planlanmış yada yakında biz geliyoruz diyecekler kafamda deli sorular.

Bu arada 4k HDR karanlık sahnelerde başarısız olmuş çok kötü o kadar HDR dizi izliyorum böyle kötüsünü görmedim sanırım.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.