Şimdi Ara

hotspot shield sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
26.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2-3 haftadır hotspot shield kullanıyordum ancak bildiğiniz gibi interneti yavaşlatıyor. sadece yasaklı sitelere girmek istediğimde kullanıyordum. bu sabahtan itibaren ise internete girebilmem için sürekli çalıştırmam gerekiyor. program aktif haldeyken internete giriyor. bağlantıyı kes dediğimde internet gidiyor. en son programı bilgisayardan kaldırdım ama yine de internete girmedi. 2 bilgisayarda da aynı problemi yaşıyorum.
    ne yapmalıyım sizce?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skinnyman_89 -- 30 Nisan 2012; 12:02:39 >

• desene program ağına sarmış seni... programı kaldır sonra malware taraması yap bilgisayarına.program olarak:emsisoft anti-malware veya malwarebytes anti-malware kullanabilirsin.kolay gelsin.
  • dns ayarlarını ve ip adresini otomatik yap ,
    malware cleaner , kaspersky pure veya combofix ile tarat bilgisayarını sorun büyük ihtimal çözülecektir

NoT: Taratırken Güvenli Mod'da aç bilgisayarını ( ağ destekli güvenli mod )
  • hotspot shield kullanma..

list.glype.com da bi sürü youtube vs flash player tabanlı siteleri çalıştıran proxy ler var.. Glype olanlar flash playerlı siteleri sorunsuzca açabiliyorlar
  • Bende bu programı kullanmaya başadıktan sonra bilgisayarım sadece youtube'a girmemeye başladı. Programı sildim taramaları yaptırdım ama nafile, kesinlikle youtube'a erişemiyorum ve işin garip tarafı program aktif olduğunda da youtube açılmıyor

Acaba bir çözüm önerisi olan var mı ?
  • Bilginiz yoksa yorum yazmayin arkadaslar. Hotspot shield bi trojan yada bi virus degildir ki ne malware programindan bahsediyorsunuz yaa !!! Hotspotshield sadece sana bi kopru vazifesi goruyor boyle dusunun guvenilirligi cnet tarafindan kanitlanmis bi program..

Gelelim soruna ben elite versiyonunu kullaniyorum ayni sorun bendede oluyordu baglantiyi kes dedigimde internetimde gidiyordu ama 10 dk sonra geliyrdu yada bilgisayari bastan baslattigimda.. Hotspot shield silmen icin programin kendi uninstall kullan yoksa bozuk dosya olarak kalir ve hep sorun cikarir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkbarut

Bilginiz yoksa yorum yazmayin arkadaslar. Hotspot shield bi trojan yada bi virus degildir ki ne malware programindan bahsediyorsunuz yaa !!! Hotspotshield sadece sana bi kopru vazifesi goruyor boyle dusunun guvenilirligi cnet tarafindan kanitlanmis bi program..

Gelelim soruna ben elite versiyonunu kullaniyorum ayni sorun bendede oluyordu baglantiyi kes dedigimde internetimde gidiyordu ama 10 dk sonra geliyrdu yada bilgisayari bastan baslattigimda.. Hotspot shield silmen icin programin kendi uninstall kullan yoksa bozuk dosya olarak kalir ve hep sorun cikarir..

peki kendi uninstall ından system doslayarı dahil her şey silinir mi. İnternette hot spot shieldi silme diye 10 basamaklı yazılar yapmışlarda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VPN PROBLEMİ
    17 yıl önce açıldı
    Windows 10 wifi kopma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thereisnoway

quote:

Orijinalden alıntı: cenkbarut

Bilginiz yoksa yorum yazmayin arkadaslar. Hotspot shield bi trojan yada bi virus degildir ki ne malware programindan bahsediyorsunuz yaa !!! Hotspotshield sadece sana bi kopru vazifesi goruyor boyle dusunun guvenilirligi cnet tarafindan kanitlanmis bi program..

peki kendi uninstall ından system doslayarı dahil her şey silinir mi. İnternette hot spot shieldi silme diye 10 basamaklı yazılar yapmışlarda

dostum hotspot shiled kurulum yaparken senin kendi windows IP ayarlarini degistirebiliyor p2p ayarlarin varya. gerci butun VPN programlari yapar cunku sana bir solucan tuneli acmasi icin kendi sunucusuna baglanacagindan degistirebilir ayarlarini. 10 adimda silme islemini sahsen denemedim. ben kendisinin unistall modunu kullaniyordum. Ve sonrasinda bilgisayarimda bir degisiklikte olmadi. ve artik kullanmiyorum da o programi para vermek istemeyenler icin cok kullanisli ama belli bir kota uyguluyor. ve bitince 2 saat beklemen gerekiyor yenilenmesi icin.
    bu yuzden bende vyprvpn diye bir programin tam surumune gectim icinde 20den fazla ulke var.

• Hotspot Shield benzeri bi program öneriniz var mı ? Hotspot Shield kurmak istediğimde antivirüs programım trojan yakalıyor ve açıkcası
    güvenemiyorum buna.. Kullandıgınız vpn programı güvenilir tavsiyesi olan varmı ?
  • telefonda hotspot kullanmayın .1yıldan fazla kullandım . daha sonra internete hiç girmedi 2-3 ay boyunca . yapmadığım şey kalmadı ,fabrika ayarlarınada döndüm olmadı . en son 1 ay hiç wifi ve internet paketi açmadım kendiliğinden girmeye başladı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.